PLOVDIV PEE 1912 написа:plan-2012 написа:Пловдив пее , следващия път позволи на всички нас да те почерпим по една бира
Е па тоя ,стига бе майна за мен беше удоволствие.![]()
![]()
![]()
И за нас ще бъде
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PLOVDIV PEE 1912 написа:plan-2012 написа:Пловдив пее , следващия път позволи на всички нас да те почерпим по една бира
![]()
![]()
plan-2012 написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:plan-2012 написа:Пловдив пее , следващия път позволи на всички нас да те почерпим по една бира
![]()
![]()
И за нас ще бъде
angelov написа:BiJuTeRa написа:егати темата ако трагна да я чета 6те ми мине половината живот![]()
Ти докъто я прочетеш, ние ще изпишем още толкова. Така че не половината, а целия. За това не се занимавай с глупости, а ми си налей едно пиене и кажи "НАЗДРАВЕ".

plan-2012 написа:Пловдив пее , следващия път позволи на всички нас да те почерпим по една бира
PLOVDIV PEE 1912 написа:slavia_forever написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Наздраве на рожденика!Жив, здрав и успехи.
Ще дойдеш на 22-ри, нали?
Не мога да кажа още от сега приятелю.Надявам се да съм свободен,иначе от пичовете от форума с които се срешнахме на концерта съм очарован.Надявам се и аз да съм направил добро впечетление.Само с бирата не успяхме да се видим,станало му лошо от толкова много жълто на главната и си отишъл![]()
![]()
.НАЗДРАВЕ специално за теб.
Cesc Fabregas написа:Ще дойдеш на 22-ри, нали?
birabecks написа:Cesc Fabregas написа:Ще дойдеш на 22-ри, нали?
Не мога да кажа още от сега приятелю.Надявам се да съм свободен,иначе от пичовете от форума с които се срешнахме на концерта съм очарован.Надявам се и аз да съм направил добро впечетление.Само с бирата не успяхме да се видим,станало му лошо от толкова много жълто на главната и си отишъл![]()
![]()
.НАЗДРАВЕ специално за теб.
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта