PLOVDIV PEE 1912 написа:
За теб пък е задължително.Ще ти върнем жеста някой ден недай си Боже.А бирата ще се лее...
Ще дойда с няколко приятели. Снощи така се разбрахме.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PLOVDIV PEE 1912 написа:
За теб пък е задължително.Ще ти върнем жеста някой ден недай си Боже.А бирата ще се лее...
birabecks написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:
Ще дойда с няколко приятели. Снощи така се разбрахме.
PLOVDIV PEE 1912 написа:Аз лично знам ,че много от вашите ще дойдат за да подкрепят врага в най трудния му момент.Това е солидарност по Пловдивски.
birabecks написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Аз лично знам ,че много от вашите ще дойдат за да подкрепят врага в най трудния му момент.Това е солидарност по Пловдивски.
Нещо такова.Е,верно,ще сме повечето "дърти" пиргиши,ама поне не сме "коне с капаци"...
birabecks написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Аз лично знам ,че много от вашите ще дойдат за да подкрепят врага в най трудния му момент.Това е солидарност по Пловдивски.
Нещо такова.Е,верно,ще сме повечето "дърти" пиргиши,ама поне не сме "коне с капаци"...
SHYNE написа:точно в 17 изкачам на концерта с една мешка бира и намирам бат Пловдив и почваме да кофеем
birabecks написа:SHYNE написа:точно в 17 изкачам на концерта с една мешка бира и намирам бат Пловдив и почваме да кофеем
Вземи повече...
SHYNE написа:а бира и ти ли ще идваш ? е супер . айде най-накрая да се видим и да жулнем по някоя бира
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта