FIFA 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dra6ky9
Контакти:

Re: FIFA 2011

Мнениеот dra6ky9 » 05 сеп 2010 03:22

Ако се плаща Direct IP наистина ще е супер селско !
When you walk..

Потребителски аватар
dra6ky9
Контакти:

Re: FIFA 11 - по-автентична от всякога

Мнениеот dra6ky9 » 05 сеп 2010 03:32

Ако е платен мултиплейър-а наистина ще се нас***т супер яко ! Дай Боже в тази насока да си остане като предните ! ФИФА !
When you walk..

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 05 сеп 2010 07:59

Да кажа нещо,което никой не спомена няма да има нови първенства във фифа 11,а старите се запазват.Жалко е наистина,че нями нови... :oops:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 05 сеп 2010 08:57

EA държат лицензите на първенствата и на стадионите до 2013та мисля ! Иначе,клипчето в което се демонстрира Personality + изглежда интересно,но пак играчите изглеждат една идея по-дървени от тези на ПЕС,но това не е болка за умиране ! Надявам се поне в тази версия играта за Конзола и тази за ПЦ да се доближават една до друга,но надали...

Мормон,това клипче между Реал и Арсенал от версия за ПЦ ли е или е конзола ?

П.П. Някой да има инфо за ПЕС 2011 ? И нека модовете слеят темите...няма смисъл от 31231 теми за ФИФА и ПЕС :)
Изображение

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 05 сеп 2010 10:18

Blue_Lion написа:EA държат лицензите на първенствата и на стадионите до 2013та мисля ! Иначе,клипчето в което се демонстрира Personality + изглежда интересно,но пак играчите изглеждат една идея по-дървени от тези на ПЕС,но това не е болка за умиране ! Надявам се поне в тази версия играта за Конзола и тази за ПЦ да се доближават една до друга,но надали...

П.П. Някой да има инфо за ПЕС 2011 ? И нека модовете слеят темите...няма смисъл от 31231 теми за ФИФА и ПЕС :)

Гледал сам клипчета за ПЕС.Играха ГЕрмания и Аржентина и беше супер реално...обаче това няма да ме накара да си дръпна ПЕС! Говорим за измислени клубове там.Да няма емблемите на грандовете.... не върви.Освен това аз примерно нямам нерви да изиграя сички първенства сам и затова си пускам мениджър мода.Права си състав и в някои мачове , аз играя...По - приятно е.
Що се отнася до клипчето - незнам , свалих го от нета , май си е за PC.
Иначе аз се радвАХ , че сложиха руското първенство.лОще като играех ФИФА 08 и се питах защо го няма.Айде сложили са ЕИРЕ и Пол6а... а няма Русия.Сега си оправиха грешката , ако не се лава още от ФИФА 09.Според мен ако ме питате идеянлата ФИФА трябва да бъде без първенствата на ЕИРЕ и Пол6а примерно а с тези на Украйна и Гърция.Все пак от там какви клубове има.... учасници в Европа и печелили Купа УЕФА! ! ! Също малко да разширят кръгозора.Можеби и Аржентинското първенство...
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 05 сеп 2010 10:20

Обложката!!!

Изображение

Можеше и по-добре ако ме питате... :? :roll:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 05 сеп 2010 10:20

Страшна е ,аз още я карам на 2008

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 05 сеп 2010 10:25

искам да питам защо на всяка обложка е и Руни ? Имат договор ли ? Какво е ...

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 05 сеп 2010 10:27

Тая година във фифа май няма да има нови отбори и първенства, в това отношение от ЕА доста занемариха нещата в последните години...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 05 сеп 2010 11:28

mormona написа:
Blue_Lion написа:EA държат лицензите на първенствата и на стадионите до 2013та мисля ! Иначе,клипчето в което се демонстрира Personality + изглежда интересно,но пак играчите изглеждат една идея по-дървени от тези на ПЕС,но това не е болка за умиране ! Надявам се поне в тази версия играта за Конзола и тази за ПЦ да се доближават една до друга,но надали...

Гледал сам клипчета за ПЕС.Играха ГЕрмания и Аржентина и беше супер реално...обаче това няма да ме накара да си дръпна ПЕС! Говорим за измислени клубове там.Да няма емблемите на грандовете.... не върви.Освен това аз примерно нямам нерви да изиграя сички първенства сам и затова си пускам мениджър мода.Права си състав и в някои мачове , аз играя...По - приятно е.
Що се отнася до клипчето - незнам , свалих го от нета , май си е за PC.
Иначе аз се радвАХ , че сложиха руското първенство.лОще като играех ФИФА 08 и се питах защо го няма.Айде сложили са ЕИРЕ и Пол6а... а няма Русия.Сега си оправиха грешката , ако не се лава още от ФИФА 09.Според мен ако ме питате идеянлата ФИФА трябва да бъде без първенствата на ЕИРЕ и Пол6а примерно а с тези на Украйна и Гърция.Все пак от там какви клубове има.... учасници в Европа и печелили Купа УЕФА! ! ! Също малко да разширят кръгозора.Можеби и Аржентинското първенство...

Принципно има модове за първенствата на ПЕС,но това което ме дразни в тази игра е,че си е обикновен порт от Конзола за ПЦ ! За това лично аз,въпреки недостатъците й,предпочитам ФИФА - Там всичко си има ! Дано поне тази година има БГ отбори в разширените състави...надали,ама надеждата умира последна!
Изображение

Върни се в “Игри и забавления”