Отбор за Форум Лига
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Отбор за Форум Лига
Как мина тренировката днеска? 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Здравейте момчета. Искам да попитам дали ще мога да се присъединя към отбора? Тъй като и на мен ми е мерак да участвам във такъв турнир. Благодаря предварително. Поздрави.
- kola_di_rienzo
- Контакти:
Тренировката беше вчера, защото днес нямаше свободно игрище. Бяхме само 8 човека, но добро мачле направихме, въпреки студа. Доколкото рзбрах е имало хора, които са казали че ще дойдат, но не са се появили - лично аз го очаквах де, но за следващата събота ще е добре всеки, който каже че ще дойде, да се появи за да знае Божи колко голямо игрище да запази. Дано направим и на 19ти една "тренировка"
Мисля че имаме още един сигурен играч за отбора - един приятел се регистрира също наскоро и ще станем 13 човека с него. Трябва само да се разбере дали ще ни одобрят отбора де - до 1 март пишеше в сайта че ще се знае това. Айде до събота на ентусиастите за отбор на форума

Мисля че имаме още един сигурен играч за отбора - един приятел се регистрира също наскоро и ще станем 13 човека с него. Трябва само да се разбере дали ще ни одобрят отбора де - до 1 март пишеше в сайта че ще се знае това. Айде до събота на ентусиастите за отбор на форума

И господ от свода, през гъстия дим,
гледаше на всичко тих, невъзмутим!...
Добър мач стана само дето противниковия отбор нещо се бе отказал ... след 10мин. игра 

В събота ще ритате ли? Бих искал и аз да се включа.
Сега всички искат да ритат, ама да играя за отбора или е са в събота да беха дошли кат бехме малко, немогат 

Колега извини ме, но аз не съм казвал че ще идвам в събота. Плюс това съм се ригистрирал вчера в този форум. Недей да говориш без да знаеш. Аз не съм ви виновен, че не сте се събрали. За това най-учтиво попитах дали мога да се включа в отбора(по назад пише...).
Да бе споко нема проблем 

И все пак не разбрах дали мога да се включа ?
- kola_di_rienzo
- Контакти:
Аз предлагам всичките 8 човека, които ритахме в събота да се съберем пак, ако някой не е с нещо зает.С Олег ставаме 9 и ни трябва още поне един, а по-добре трима човека за да играем малко по-истински мач. Не че беше лошо и първия мач, но просто някои хора, които са казали че ще дойдат само са го излъгали Божи. Ще се организираме ли за събота и дали има пак свободно игрище за същия час - номер 3 е добре за 10 или 12 човека, ако е свободно и имаме наличност на толкова футбалери може да го резервираме. Божи имаш ли нещо против пак ти да им кажеш на хората от Спортна София? А миналия път всичко ли беше наред с парите? Щото все пак бяхме 8 човека, а не 12 както се очакваше - кажи ако е станала няква грешка и е трябвало повече да се дадат
Айде дано се съберем поне 10 тоя път - нали каза и за две момчета от Пловдив единия и от къде беше не помня другия. Ако те дойдат ни остава още един човек и сме си перфектни за номер 3 

И господ от свода, през гъстия дим,
Върни се в “Игри и забавления”