Football Manager 2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Football Manager 2010
Защото принципно трябва да се купува и догодина няма да има нова част ако не съберат достатъчно приходи,които не взимат от нас!
Rodn1 написа:Защото принципно трябва да се купува и догодина няма да има нова част ако не съберат достатъчно приходи,които не взимат от нас!
сигорен ли си ?
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:А защо трябва да си я купува? Каква е разликата?
Не мога да се сетя в момента, но имаше разлика

- Cesc Fabregas
- Контакти:
SkArY_9 написа:Cesc Fabregas написа:А защо трябва да си я купува? Каква е разликата?

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Бижутера
- Контакти:
SkArY_9 написа:Cesc Fabregas написа:А защо трябва да си я купува? Каква е разликата?

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
И в цената

СигУрен съм ,защото те работят и тр да получат полагащото се за труда им.....Никой не работи безплатноshumnaliq написа:Rodn1 написа:Защото принципно трябва да се купува и догодина няма да има нова част ако не съберат достатъчно приходи,които не взимат от нас!
сигорен ли си ?
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Бижутера написа:SkArY_9 написа:Cesc Fabregas написа:А защо трябва да си я купува? Каква е разликата?
![]()
![]()
![]()
разликата е в пакета
![]()
Тва да не е "Нова Бразилия" бе

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Пф,чак сега видях че има тема за играта тук,играя с Берое 4ти сезон вече,успехите ми не са впечатляващи като класиране,през първия сезон завърших 6,през втория 8,третия ми беше силен,3 място и Лига Европа,като влезнах и в групите в последствие.Групата ми беше Ланс,Фенербахче и Олборг,2 победи над Олборг записах равен и загуба от Ланс и равен и загуба от Фенерите,завърших втори групата и ми се падна Аякс,отпаднах безславно,2 пъти по 0:1 като не ме надиграха с нищо..
Иначе като резултати имам доста добри успехи,бих 6:1 ЦСКА,9:0 Левски,Локо София и Литекс редовно си ги бия,те между другото Литекс и изпаднаха последния сезон :D Абе,като цяло ме кефи играта балансирана е,както разгромявам Левски на Герена,другия мач Своге идват и ме бият както си искат.Сега съм Февруари точно след като отпаднах от Аякс,в първенството изостанах малко и пак май няма да имам шансове да стана шампион,а целта ми беше докато не стана шампион и не взема купата в един сезон да не се отказвам,може би ще почакам още малко
Иначе като резултати имам доста добри успехи,бих 6:1 ЦСКА,9:0 Левски,Локо София и Литекс редовно си ги бия,те между другото Литекс и изпаднаха последния сезон :D Абе,като цяло ме кефи играта балансирана е,както разгромявам Левски на Герена,другия мач Своге идват и ме бият както си искат.Сега съм Февруари точно след като отпаднах от Аякс,в първенството изостанах малко и пак май няма да имам шансове да стана шампион,а целта ми беше докато не стана шампион и не взема купата в един сезон да не се отказвам,може би ще почакам още малко

Fabregas,гледам си питал преди време алтернатива за Вермален,понеже аз на демото играх с Арсенал и експериментирах с Алекс Сонг в центъра на защитата,дори и със Сендерос ги пусках 2мата и Галас и Вермален ми късаха нервите..Ти сигурно си вече напред де и си се разделил с тия играчи,но поне в началото се спряваха добре
Иначе тогава помня че взех Дзеко и Ладесма от Лацио и те паснаха много добре на отбора.

Върни се в “Игри и забавления”