Аз пък ще те питам : За кво да се ревнувате,като може да се редувате ?![]()
Бъзикам се
Я кажи само,има ли бели кецове ?
ами не знам ,ама не е по футбола
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Аз пък ще те питам : За кво да се ревнувате,като може да се редувате ?![]()
Бъзикам се

kartago написа:Басси как го каза....любимата му Гребна база, ..... на мен ми са повръща кат си я спомня...... Ай Наздраве с първата бира за деня !

SHYNE написа:Аз пък ще те питам : За кво да се ревнувате,като може да се редувате ?![]()
Бъзикам се
ами не знам ,ама не е по футболато за тва не може да стане нищо между въпросната мацка и мен .толкова пъти съм я пренебрегвал заради разни мачове . ама как да и го обясниш на една жена ...... футбола си е футбол
и жени много ,Ботев е един

kartago написа:Ами сети се майна, колко пъти съм я обикалял, да си направя 10-е км с пълно бойно снаряжение ?! Мацките на гледат и си пият питието, и ний ги гледаме кат разярени бикове и............тичкаме, тичкаме, тичкаме......басси......

SHYNE написа:kartago написа:Ами сети се майна, колко пъти съм я обикалял, да си направя 10-е км с пълно бойно снаряжение ?! Мацките на гледат и си пият питието, и ний ги гледаме кат разярени бикове и............тичкаме, тичкаме, тичкаме......басси......
абе аз се сетих че има няква уловкавикам да не си бил гребец
понеже последния път голям смях падна с едни образи ,като се обърнаха пред заведението стана ебаси и цирка

Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта