НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот SHYNE » 18 апр 2009 11:41

Аз пък ще те питам : За кво да се ревнувате,като може да се редувате ? :D :D Бъзикам се ;) Я кажи само,има ли бели кецове ? :lol:

ами не знам ,ама не е по футбола :) то за тва не може да стане нищо между въпросната мацка и мен .толкова пъти съм я пренебрегвал заради разни мачове . ама как да и го обясниш на една жена ...... футбола си е футбол :)и жени много ,Ботев е един :)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 апр 2009 11:58

Басси как го каза....любимата му Гребна база, ..... на мен ми са повръща кат си я спомня...... Ай Наздраве с първата бира за деня ! :D

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 18 апр 2009 12:00

kartago написа:Басси как го каза....любимата му Гребна база, ..... на мен ми са повръща кат си я спомня...... Ай Наздраве с първата бира за деня ! :D

що бе майна ? сега е много хубаво .чистичко ,спокойно няма много народ .приятно място за разходка и биричка :)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 18 апр 2009 12:02

SHYNE написа:
Аз пък ще те питам : За кво да се ревнувате,като може да се редувате ? :D :D Бъзикам се ;) Я кажи само,има ли бели кецове ? :lol:

ами не знам ,ама не е по футбола :) то за тва не може да стане нищо между въпросната мацка и мен .толкова пъти съм я пренебрегвал заради разни мачове . ама как да и го обясниш на една жена ...... футбола си е футбол :)и жени много ,Ботев е един :)

Левски...Левски е един и единствен ! Жени бол ! Имаше един такъв рефрен...Първата и истинска любов в сърцето на мъжа,се казва Левски София - тя е вечна и на нея не се изневерява,защото е свята и чиста ! Не го цитирах правилно,ма схвана идеята ;) Ай Наздраве :)
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 апр 2009 12:03

Ами сети се майна, колко пъти съм я обикалял, да си направя 10-е км с пълно бойно снаряжение ?! Мацките на гледат и си пият питието, и ний ги гледаме кат разярени бикове и............тичкаме, тичкаме, тичкаме......басси......

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 18 апр 2009 12:05

kartago написа:Ами сети се майна, колко пъти съм я обикалял, да си направя 10-е км с пълно бойно снаряжение ?! Мацките на гледат и си пият питието, и ний ги гледаме кат разярени бикове и............тичкаме, тичкаме, тичкаме......басси......

абе аз се сетих че има няква уловка :) викам да не си бил гребец :) понеже последния път голям смях падна с едни образи ,като се обърнаха пред заведението стана ебаси и цирка :)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 18 апр 2009 12:09

Що бе, няма нищо по-възбуждащо за една жена от банда запотени войничета, само си представям колко сте били сексапилни в онези кафяви въшкарници.
А за мъжа няма нищо по-възбуждащо от бутилка запотена бира. ;)

Ай наздраве :

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 18 апр 2009 12:10

Blue_Lion ти преди години такъв бой ядох от една бивша моя любов :)няма такъв цирк :) отнесох доволно обувки в тиквата . бях я заебал в Бургас и отидох на мач с черноморец .вечерта се пребирам в квартирата и като почнаха да летят обувки по мен .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 апр 2009 12:12

SHYNE написа:
kartago написа:Ами сети се майна, колко пъти съм я обикалял, да си направя 10-е км с пълно бойно снаряжение ?! Мацките на гледат и си пият питието, и ний ги гледаме кат разярени бикове и............тичкаме, тичкаме, тичкаме......басси......

абе аз се сетих че има няква уловка :) викам да не си бил гребец :) понеже последния път голям смях падна с едни образи ,като се обърнаха пред заведението стана ебаси и цирка :)

Нали ти бях казал, че съм служил на Братската могила, бе паметливко ! :D :D :D

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 18 апр 2009 12:13

хахахаххахахах наздраве :) да съ еба в острия ум :)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Върни се в “Игри и забавления”