НАЗДРАВЕ !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НАЗДРАВЕ !
покрай тежките спорове в форума на Локо ,идвам да ви кажа едно наздраве . и продалжавам битката 

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

SHYNE написа:покрай тежките спорове в форума на Локо ,идвам да ви кажа едно наздраве . и продалжавам битката
Ако са много корави,да зема да дойда и аз,а ?

хахаха яла де .спора е Пловдив vs Варна , да не стане старата класика Пловдив vs София 

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

SHYNE написа:хахаха яла де .спора е Пловдив vs Варна , да не стане старата класика Пловдив vs София
Са ще видим

Слушаx го по радиото мача,
Наздраве на Победитилите!
Борбата до края ще е интересна като в Англия-както в челото така и в дъното на таблицата.
Мури като не може да бие Левски- да си гледа Национала, за уговорки и конспирации не ми се слуша и не ми се чете вече.
Днешните резултати ще мотивират червените футболисти,фенове и ръководство и нека футболния празник възтържествува.
Спирам до тук -утре мойта е на работа и пак ше се напием
Ай, Наздраве!
Борбата до края ще е интересна като в Англия-както в челото така и в дъното на таблицата.
Мури като не може да бие Левски- да си гледа Национала, за уговорки и конспирации не ми се слуша и не ми се чете вече.
Днешните резултати ще мотивират червените футболисти,фенове и ръководство и нека футболния празник възтържествува.
Спирам до тук -утре мойта е на работа и пак ше се напием
Ай, Наздраве!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
SHYNE написа:хахаха яла де .спора е Пловдив vs Варна , да не стане старата класика Пловдив vs София
Малииии, как ма идоса неска модератора на Ботев, не е истина начи..........ма айде НАЗДРАВЕ !!!
berbatov написа:Слушаx го по радиото мача,
Днешните резултати ще мотивират червените футболисти,фенове и ръководство и нека футболния празник възтържествува.![]()
Спирам до тук -утре мойта е на работа и пак ше се напием![]()
Ай, Наздраве!
И на мен ми писна да чета за некви конспираций ! Не е като да ги няма,но корупцията не е измислена в България

Удрям още 4 бири и спирам.
Наздраве Дедоооо!!!!!
Кво си се оклюмал? Пусни малко музика! Утре ше бием и до края ще е интересно!
Наздраве Дедоооо!!!!!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- Модератор ЦСКА
- Контакти:
berbatov написа:Удрям още 4 бири и спирам.![]()
Наздраве Дедоооо!!!!!
Как ме видя , че съм тук? Наздраве и от мен... Аз съм на Кайзер, литровка.. Ааа, да не забравя, честито на победителите... Дано и ние утре се поздравим с успех ...Пздрав за всички.............
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=owmrpWyTdxQ[/youtube]
Наздраве ве, пич, сгубихма са нещо в последно време !!!!

Върни се в “Игри и забавления”