НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

gstyle777
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот gstyle777 » 04 апр 2009 23:01

И аз това викам- Наздраве!
Бижутера банна бербатов ама няма лошо-разбирам го, изнервил се е нещо. (бербатов съм,бе ама това ми е стария ник)

Искам да кажа едно голямо наздраве на форевара преди утрешното столично дерби- сигурен съм че ще стане здрав мач и няма да има поляганe- по-добрият да победи! Може да стане изненада(не се знае) ама ако паднаем от вас пак ше ти кажа Наздраве!

Наздраве на синia лъв дето пусна хубавата тема (сини и червени сме едно цяло,когато българските лъвове бият византийци,жабари и други европейски и световни величия.

Наздраве на Mike, каrtago,SHYNE,Дедо и всички разглеждащи темата бъдещи,бив6и и настоящи алкохолици :D :D :D

Само един въпрос имам към картаго:
Ти от кой отбор си бе?
CSKA SOFIA - THE CHAMPION OF BULGARIA

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 04 апр 2009 23:22

Басси и тебе ли те банна бе?......Ко му става на тоя човек ?!.....Тц, тц, аз пък нямах резервен ник...........Баце, от националния съм..... Наздраве !!! :D

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 апр 2009 02:10

paparazzo написа:
slavia_forever написа:Made in (from) Дебелия...

викам аз да не се стряскаме на празника... :lol:
защо:
защото я си представи-да не се казваше Стефанов...,а..Христолов... :lol:
НАЗДРАВЕ..викам аз и тази пролет само интересни мачове.....

Прав си, но тук сравняваме големия дявол с дебелия дявол. :lol:
Все пак, наистина не съм го изпитвал, но като гледам канарите, не пожелавам на никой да е на тяхно място. Като гледам нещата ще ескалират в най-скоро време. Направо ги съжалявам и си мисля, че трябва да ги подкрепим, ние ФЕНОВЕТЕ ОТ ВСИЧКИ Български всички отбори.

НАЗДРАВЕ УСПЕХ ДНЕС, НА СЕКРОР Б НА АРМИЯТА! :)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 05 апр 2009 08:49

[video]http://www.youtube.com/watch?v=qEcVvplX32I&eurl=http%3A%2F%2Ftuka.be%2F%25D0%25B5%25D0%25BF%25D0%25B8%25D0%25B7%25D0%25BE%25D0%25B4-%25D0%25B1%25D0%25B0%25D1%2582%25D0%25B0%25D0%25BA&feature=player_embedded[/video]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 05 апр 2009 11:53

slavia_forever написа:
Blue_Lion написа:Да бе споко ;) Аз нали ти казвам,че не съм го взел навътре ;) НАЗДРАВЕ БРАТ ! Утре как виждаш мача с Цска ?

Очаквам да паднем. Дано ме опровергаят наще... :?

Добро утро първо ! Второ - Наздраве ! Трето - филмът "Бърз и Яростен" е доста як,особено след като на паркинга двама идиоти се вживяха и се дрънаха с 5 км в час ?! :shock: Както и да е...форевъре,и хикс да направите пак добре,но и на мен ми се струва,че временно Цска ще са на първо място ! Яд ме е за вчера - и дузпа не ни дадоха,и ние си изпуснахме положенията,пък и не играхме добре ! До края нямаме право на повече грешки ! Айде Живи и здрави пък каквото стане ;)
Изображение

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 05 апр 2009 11:56

Нямаше дузпа вчера, не се кахъри. В темата за Йовов от днес го има положението, погледни го внимателно. Ситуацията беше 50-50 , Гонзо спокойно можеше да продължи, защото ги мина ония двамата, той предпочете да се хвърли. Пък и с тази игра, не заслужавахме победата.

Наздраве на всички!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 05 апр 2009 12:01

Наздраве !
Хей Blue_Lion, моята прогноза, която бях дал започна да се сбъдва нещо. Едва ли ще видите първото място до края на сезона, просто в момента реалностите са такива, ЦСКА играе най-добре и залужава титлата най-много от всички. Имам чувството, че съвсем скоро ще се озовете с нов старши треньор, още една-две грешки и Батков ще бие шута на Кокала ;) :)
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 05 апр 2009 12:25

Как разбра, че ЦСКА играе най- добре? Видял си ги в мач срещу Литекс, Черно Море, Локо Сф или Левски?
Аз не видях да играете по-добре от останалите, мачовете решаващи титлата тепърва предстоят. Дори и Славия, въпреки, че са ви дългогодишен абонат могат да ви изненадат, така както ни изненадаха нас с 0-2 преди няколко години на Герена. То голям кяр да си шампион на България, много добре знаем всички, че Ганчев ако иска, може да си става шампион всяка година, просто не си струва, само наливаш пари, а после в Европа- нищо.

Айде, специален поздрав за всички червени фенове.

[video]http://vbox7.com/play:6cf94033[/video]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 05 апр 2009 12:34

Blue_Lion написа:Да бе споко ;) Аз нали ти казвам,че не съм го взел навътре ;) НАЗДРАВЕ БРАТ ! Утре как виждаш мача с Цска ?

Е то едва ли има нещо за виждане :D :D :D :D .Твърда 1

НАЗДРАВЕ!!!!!!!!!!

[video]http://vbox7.com/play:6281bed7[/video]
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 05 апр 2009 12:47

cska_90 написа:

Е то едва ли има нещо за виждане :D :D :D :D .Твърда 1

НАЗДРАВЕ!!!!!!!!!!

[video]http://vbox7.com/play:6281bed7[/video]

Ти форевъра ли си ?

A boy named Goo - Отностно това,че червените играят по-добре...еми аз лично до сега не съм останал с такова впечатление ! Вие ще градите отбор от лятото,сега просто ще се види кои ще останат в отбора ;) Че имате шансове за титла,имате ! Истината е,че и двата отбора са трагични,останалите са и по-зле ! То за това и битката се води за Шампионата на България,а иначе на всички ни е ясно,че в Европа все нещо няма да ни достигне,за да се почустваме отново горди,че сме сини и червени и преди всичко Българи ! Тук изключвам националния отбор - там има лъч надежда ! А Велев 100 % до лятото е треньор,след това ще видим ! Нищо страшно не е станало,че сме загубили точки от третия в класирането ;) Има много мачове и едно Вечно Дерби и по-малко от три точки разлика между двата отбора,така че тепърва ще се решава титлата !
Изображение

Върни се в “Игри и забавления”