Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
SHYNE написа:абе имаше едно пърче ,през 90-те , много изтрещяло . един вървеше по една улица и се блъскаше в хората . а заглавието му беше няква симфония . някой сеща ли се кой го изпълняваше ?
SHYNE написа:[video]http://www.youtube.com/watch?v=Zx3m4e45bTo[/video]
бира ти си човека !!!! мерси майна имаш 2 бири и едни картофки от мен
mike28 написа:[offtopic]slavia_forever написа:Наздраве!
П.П. Mike_28, здравей юнако.Като някой ти каже нещо в друга тема (дори не лошо), заключват същата. Ако това не беше най-веселата тема, щях да кажа, че едни обикновени потребители са явно "ПО-РАВНИ", от други.
Хайде пак НАЗДРАВЕ!
Супер си брат, теб съм те признал.Имам една идея, сложи си и онази тема в архива, дето си го събираш, приеми, че тази вечер си разкрил поредната форумна конспирация и бъди горд със себе си.
Очаквам някой ден да пуснеш и една такава тема и против мен, както направи онази вечер, сигурен съм че го можеш пак.
Странното е, че в темата която визираш никой нищо не ми каза, лично мен като обикновен потребител ме дразни някой да влезе и преди да е казал и един смислен пост, да почне да си рекламира сайта и форума(първия беше зле направен, втория трябваше да се регнеш за да видиш как е направен). Ама всъщност какво ли ти обеснявам, знам че няма да ме разбереш и грам.
Айде, наздраве, това парче е специален поздрав за slavia_forever![]()
mike28 написа:Kaзах ли ти , че няма да ме разбереш. Не се държа, сякаш форума е мой и не пускам потребителите никъде другаде. Всеки е свободен да ходи където си иска и никой не може да му каже копче. Друго ми прави впечатление, автора на въпросната тема, влязъл, видял- невидял форума и си плясна рекламата- да беше първия, вторитя, третия- добре, досега в последните 2 месеца видях сигурно 30-на подобни теми, никъде не съм се обаждал. Просто с тоя чашата преля, бях в кофти настроение вчера и почти навсякъде из форума само се карах, добре че ме търпят още хората.Теб защо съм те баннал вече не помня, едва ли ще да е било просто за да покажа мускули, факта че след това отнесе още един бан, говори, че не си съвсем света вода ненапита, но както и да е, това е минало, няма смисъл да се ровим в него.
Нали сега си тук и си пишем?
Айде наздраве на всички.
[video]http://vbox7.com/play:222d75ab[/video]
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: yulkata и 3 госта