UEFA Champions League Fantasy 2011/12
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: UEFA Champions League Fantasy 2011/12
тоест единствения нападател от резервите, или мога да си правя размени и да си намера друг
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
единствения от резервите....сега естествено може да правиш траснфери до следващия кръг...1 свободен и за всеки следващ зима по 2 точки
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- CskaUl7rasB0ysS0f1a
абе, а тоя иниеста колко време ще е контузен че ми е черен така или иначе да го сменям за следващия мач
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- metodito
- Контакти:
Тея (дето отговарят за играта) първият кръг го "проспиват". Много съм зле тоя кръг, пу!
Бързо влязох в час и вече съм трети на две точки от лидерите (след 2 кръг)!
Сега пак ли по един свободен трансфер имаме?

runnersa написа:Бързо влязох в час и вече съм трети на две точки от лидерите (след 2 кръг)!![]()
Да след всеки кръг имаш право на 1 свободен трансфер.След като приключи груповата фаза ще имаш право на повече (мисля , че бяха 6) ,защото тогава ще отпаднат половината отбори и ти дава шанс да смениш повече футболисти.....
- Middlesbrough
- Контакти:
2 sym v gonga :D i sq napravih 9 transfera : ) 4e polovinata nqma da igraqt ot moite , otrped sa mi Rooney Lavezzi i Hulk : )

Офтопик:
Middlesbrough написа:2 sym v gonga :D i sq napravih 9 transfera : ) 4e polovinata nqma da igraqt ot moite , otrped sa mi Rooney Lavezzi i Hulk : )
Аз направих 7 трансфера и ми взе 12 точки ама Педро, Мата и Тери компенсираха

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- Middlesbrough
- Контакти:
kingofpop написа:Middlesbrough написа:2 sym v gonga :D i sq napravih 9 transfera : ) 4e polovinata nqma da igraqt ot moite , otrped sa mi Rooney Lavezzi i Hulk : )
Аз направих 7 трансфера и ми взе 12 точки ама Педро, Мата и Тери компенсирахадано от Азар, Гарай, Джоунс и Вертонген поне 2 ма да имат по 5-6 точки
az si izpolzvah wildcarda i ne mi vze to4ki ...

Офтопик:
Върни се в “Игри и забавления”