ИГРА: Последният оцелял (Голмайстори)/ 3ти сезон
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ИГРА: Последният оцелял (Голмайстори)/ 3ти сезон
Аз съм си сменил Демпси навреме и Хемед вкара 
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Ако може и аз бих сменил Ибракадабра с Тевез 
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
- Liquidator
- Контакти:
Понеже няма да ме има известно време, ще си дам прогнозата още сега..
Роналдо и Меси
Роналдо и Меси
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/04/FE/2e0ce920fd7c04fe.jpg[/rimg]
Добре,че е Тевез,че да продължа. 
Liquidator написа:Понеже няма да ме има известно време, ще си дам прогнозата още сега..
Роналдо и Меси
Не се прави на луд
-
AnalBreaker
- Контакти:
Отпадам безславно. 
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Продължавам браво на Кастро
fr3ak_boy написа:Ако правилно съм разбрал правилата, нямате право на смяна, след като първия мач от кръга се е изиграл т.е. си оставате с Ибрахимович. Ама нека краля на попа да си каже.
Според правилата, всеки има право да посочва и СМЕНЯ играчи до началото на 1 вия мач в СЪБОТА,(тоэи уикенд той беше в 17:00) така че ще се эачетат САМО смените, които са направени преди това......така е най-честно
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Първият кръг свърши:
Общо записали се : 55 Общо оцелели :35 Общо отпаднали : 20
ВНИМАНИЕ : Тези, които и двамата посочени от тях футболиста са отбелязали, получват бонус за втория кръг и може да посочат трима футболиста ( евентуално пак могат да отпаднат, ако никой не вкара от тримата, но имат 1 доплънителна опция), а останалите играят по стандартните правила и посочват двама....Съобразявайте се и с факта, че нямаме право да посочваме вече използвани от нас футболисти !
След малко или утре пускам програмата за втория кръг
Общо записали се : 55 Общо оцелели :35 Общо отпаднали : 20
ВНИМАНИЕ : Тези, които и двамата посочени от тях футболиста са отбелязали, получват бонус за втория кръг и може да посочат трима футболиста ( евентуално пак могат да отпаднат, ако никой не вкара от тримата, но имат 1 доплънителна опция), а останалите играят по стандартните правила и посочват двама....Съобразявайте се и с факта, че нямаме право да посочваме вече използвани от нас футболисти !
След малко или утре пускам програмата за втория кръг
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Пуснал съм програмата эа втория кръг(на главната страница), който е от петък до понеделник....
Крайният срок эа посочване на футболисти е началото на ПЪРВИЯ МАЧ В СЪБОТА, 25.08, 14:30-.
Крайният срок эа посочване на футболисти е началото на ПЪРВИЯ МАЧ В СЪБОТА, 25.08, 14:30-.
Върни се в “Игри и забавления”