PS:
Многобройните опции и голямото разнообразие в геймплея на пес са това, което най-много ми допада. Въобще не се занимавам с клавиатури, шляпам си по джойстика.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Lyubooo написа:ама то си едно баба знае!
пак дрън-дрън!
новия ПЕС 12 още не съм го играл, но например за предните мога да кажа неоспоримия факт, че играта на вратаря е на ниво ФИФА 94!!!
venom написа:Аргумента, че най-важни са имената на футболистите и отборите доказва само едно - fifa for kids, pes for real players. Децата обичат да се вживяват, че са долу на терена и участват в истински мач. Много по-важен всъщност е изкуственият интелект на футболистите и това да се движат както искаш, дори когато не ги командваш. На фифа за 3 месеца игра можеш да стигнеш до такъв етап, че да няма как повече да се усъвършенстваш, играй пес 3 месеца да видим докъде ще я докараш.
PS:
Многобройните опции и голямото разнообразие в геймплея на пес са това, което най-много ми допада. Въобще не се занимавам с клавиатури, шляпам си по джойстика.
mormona написа:Абее каквото искате си говорете амаа на ПЕС без лицензи - не си е работа. По тая логика ако няма значение , то значи могат да ви покажат преди мач например МАРС или ЛУНАТА, да покажат футуристичен стадион в някои кратер, да излязат футболистите със скафандри и имената им да са Бенбатов II, Роони Младши, Рие Фендинанд и Лони Мессо ,КриЩиян Роналдинчо... И пак да се кефите. Се пак като си пускам ФИФА искам да играя с реални клубове и имена не със изчислици... Признавам на ПЕС , че са пипнали детаили , картинки, интервюта обаче с измислени играчи и клубове е нелепо...
А за сведение на МЪЖКАРЯ дето играе ПЕС - еми аз обикновенно играя 1-2 седмици , печеля повечето купи и отварям всички ачиивмънтси примерно и следващите 2 месеца си играя с НАЙ-мезерния клуб от Кока-Кола Лига 2 премерно Алдършоот или Стокпорд или там каквито има... Развивам клуба, обикновенно от половин или 1 звездичка , до 3-4 звезден, печелят се купи и подобни. Става дума за Мениджър моуда. След 15 сезона почвам с длуг клуб и така. Играя на Warld Clas. Приятно ми е обаче когато клуба ми излезе за някоя купа срещу Манчестър , Челси или Милан или Риал М. - да играят срещу мене актуалните играчи с истинските им имена.
Единственото което ме вбесява на ФИФА и , че има твърде много добри играчи като свободни агенти. Примерно Касияс почти веднага и винаги бива продаван, Пато, Рибери и ЕтоО да кажем , стават свободне агенти.Клубовете които копуват са ограничени до Арсенал , ПСВ, Бордо, и в зависимост от каква националност и футболиста за него наддават клубове от съответната страна. Примерно Рибери го зима ПСЖ, Пато го зима Сао Пауло...
Другата издънка е , че такива футболисти с качества по над 85 - 90 седът свободни агенти с години. И примерно ти можеш да го привлечеш, като му направиш заплатата 200 - 300 000 на седмица после веднага го продаваш и прибираш близо 15 - 20 милиона...
Хубаво би било да си развиваш клуба като например влезеш в по-горно ниво, или спичилиш купа, или влизиш в ШЛ а не със свободни агенти.
Сега някои би казъл , че истината е ПЕС а ако искам да съм мениджър да си дръпна ФИФА Мениджър... да де ама аз отвръщам , че лично на мен ми прави кеф когато развия малкия клуб и купя примерно застаряващия Гудионсен или Шевченко или Бербатов.И после с тях мога да изиграя някои мач за някоя купа.
И последно - тука говорим за игри не за автомобили. Идеята на игрите и да си правиш кифа. Секи да си играе каквото иска. Самоче с тия приказки за ФИФА КИДС и ПЕС за мъже си мисля , че само се избиват комплексите...![]()
mormona написа:Затова Шави и Бензема играха демонстративно на ФИФА миналия сезон....![]()
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта