FIFA 12 ИЗЛЕЗЕ !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

venom

Re: FIFA 12 ИЗЛЕЗЕ !!!

Мнениеот venom » 05 окт 2011 03:12

Аргумента, че най-важни са имената на футболистите и отборите доказва само едно - fifa for kids, pes for real players. Децата обичат да се вживяват, че са долу на терена и участват в истински мач. Много по-важен всъщност е изкуственият интелект на футболистите и това да се движат както искаш, дори когато не ги командваш. На фифа за 3 месеца игра можеш да стигнеш до такъв етап, че да няма как повече да се усъвършенстваш, играй пес 3 месеца да видим докъде ще я докараш.

PS:
Многобройните опции и голямото разнообразие в геймплея на пес са това, което най-много ми допада. Въобще не се занимавам с клавиатури, шляпам си по джойстика. ;)

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 05 окт 2011 07:23

ама то си едно баба знае!
пак дрън-дрън!
новия ПЕС 12 още не съм го играл, но например за предните мога да кажа неоспоримия факт, че играта на вратаря е на ниво ФИФА 94!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

venom

Мнениеот venom » 05 окт 2011 10:34

Lyubooo написа:ама то си едно баба знае!
пак дрън-дрън!
новия ПЕС 12 още не съм го играл, но например за предните мога да кажа неоспоримия факт, че играта на вратаря е на ниво ФИФА 94!!!

:o Щом е неоспорим няма да споря. А не допускаш ли, че може да се управлява ръчно, или това прави играта прекалено сложна за деца? :roll:

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 05 окт 2011 15:02

venom написа:Аргумента, че най-важни са имената на футболистите и отборите доказва само едно - fifa for kids, pes for real players. Децата обичат да се вживяват, че са долу на терена и участват в истински мач. Много по-важен всъщност е изкуственият интелект на футболистите и това да се движат както искаш, дори когато не ги командваш. На фифа за 3 месеца игра можеш да стигнеш до такъв етап, че да няма как повече да се усъвършенстваш, играй пес 3 месеца да видим докъде ще я докараш.

PS:
Многобройните опции и голямото разнообразие в геймплея на пес са това, което най-много ми допада. Въобще не се занимавам с клавиатури, шляпам си по джойстика. ;)

Играл съм :geek: И именно многобройните опции и разнообразието ме привличат в новата фифа. Не отричам колко по-напред в това отношение беше ПЕС преди години. И в графично също, но поне към момента нещата ми се виждат поизравнени. Колкото до кифлата - поздравления. Това е единственият начин да се насладиш, усетиш и контролираш тия 2 игри напълно :geek:
П.П. И в двете игри можеш да си контролираш вратаря от нямам представа колко години вече. Това което прави впечатление в новата фифа е начина по който защитата реагира на командите и движението на целия отбор. Точно това за което venom хвалеше пес-а.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 05 окт 2011 23:35

Горе-долу схванах новостите в играта, само едно не ми е ясно:

Как да направя така, че като подавам топката на съотборник той да тича към нея, а не да я чака на крак?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 06 окт 2011 01:01

Абее каквото искате си говорете амаа на ПЕС без лицензи - не си е работа. По тая логика ако няма значение , то значи могат да ви покажат преди мач например МАРС или ЛУНАТА, да покажат футуристичен стадион в някои кратер, да излязат футболистите със скафандри и имената им да са Бенбатов II, Роони Младши, Рие Фендинанд и Лони Мессо ,КриЩиян Роналдинчо... И пак да се кефите. Се пак като си пускам ФИФА искам да играя с реални клубове и имена не със изчислици... Признавам на ПЕС , че са пипнали детаили , картинки, интервюта обаче с измислени играчи и клубове е нелепо...
А за сведение на МЪЖКАРЯ дето играе ПЕС - еми аз обикновенно играя 1-2 седмици , печеля повечето купи и отварям всички ачиивмънтси примерно и следващите 2 месеца си играя с НАЙ-мезерния клуб от Кока-Кола Лига 2 премерно Алдършоот или Стокпорд или там каквито има... Развивам клуба, обикновенно от половин или 1 звездичка , до 3-4 звезден, печелят се купи и подобни. Става дума за Мениджър моуда. След 15 сезона почвам с длуг клуб и така. Играя на Warld Clas. Приятно ми е обаче когато клуба ми излезе за някоя купа срещу Манчестър , Челси или Милан или Риал М. - да играят срещу мене актуалните играчи с истинските им имена.
Единственото което ме вбесява на ФИФА и , че има твърде много добри играчи като свободни агенти. Примерно Касияс почти веднага и винаги бива продаван, Пато, Рибери и ЕтоО да кажем , стават свободне агенти.Клубовете които копуват са ограничени до Арсенал , ПСВ, Бордо, и в зависимост от каква националност и футболиста за него наддават клубове от съответната страна. Примерно Рибери го зима ПСЖ, Пато го зима Сао Пауло...
Другата издънка е , че такива футболисти с качества по над 85 - 90 седът свободни агенти с години. И примерно ти можеш да го привлечеш, като му направиш заплатата 200 - 300 000 на седмица после веднага го продаваш и прибираш близо 15 - 20 милиона...
Хубаво би било да си развиваш клуба като например влезеш в по-горно ниво, или спичилиш купа, или влизиш в ШЛ а не със свободни агенти.
Сега някои би казъл , че истината е ПЕС а ако искам да съм мениджър да си дръпна ФИФА Мениджър... да де ама аз отвръщам , че лично на мен ми прави кеф когато развия малкия клуб и купя примерно застаряващия Гудионсен или Шевченко или Бербатов.И после с тях мога да изиграя някои мач за някоя купа.
И последно - тука говорим за игри не за автомобили. Идеята на игрите и да си правиш кифа. Секи да си играе каквото иска. Самоче с тия приказки за ФИФА КИДС и ПЕС за мъже си мисля , че само се избиват комплексите... :| :roll:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

venom

Мнениеот venom » 06 окт 2011 01:43

mormona написа:Абее каквото искате си говорете амаа на ПЕС без лицензи - не си е работа. По тая логика ако няма значение , то значи могат да ви покажат преди мач например МАРС или ЛУНАТА, да покажат футуристичен стадион в някои кратер, да излязат футболистите със скафандри и имената им да са Бенбатов II, Роони Младши, Рие Фендинанд и Лони Мессо ,КриЩиян Роналдинчо... И пак да се кефите. Се пак като си пускам ФИФА искам да играя с реални клубове и имена не със изчислици... Признавам на ПЕС , че са пипнали детаили , картинки, интервюта обаче с измислени играчи и клубове е нелепо...
А за сведение на МЪЖКАРЯ дето играе ПЕС - еми аз обикновенно играя 1-2 седмици , печеля повечето купи и отварям всички ачиивмънтси примерно и следващите 2 месеца си играя с НАЙ-мезерния клуб от Кока-Кола Лига 2 премерно Алдършоот или Стокпорд или там каквито има... Развивам клуба, обикновенно от половин или 1 звездичка , до 3-4 звезден, печелят се купи и подобни. Става дума за Мениджър моуда. След 15 сезона почвам с длуг клуб и така. Играя на Warld Clas. Приятно ми е обаче когато клуба ми излезе за някоя купа срещу Манчестър , Челси или Милан или Риал М. - да играят срещу мене актуалните играчи с истинските им имена.
Единственото което ме вбесява на ФИФА и , че има твърде много добри играчи като свободни агенти. Примерно Касияс почти веднага и винаги бива продаван, Пато, Рибери и ЕтоО да кажем , стават свободне агенти.Клубовете които копуват са ограничени до Арсенал , ПСВ, Бордо, и в зависимост от каква националност и футболиста за него наддават клубове от съответната страна. Примерно Рибери го зима ПСЖ, Пато го зима Сао Пауло...
Другата издънка е , че такива футболисти с качества по над 85 - 90 седът свободни агенти с години. И примерно ти можеш да го привлечеш, като му направиш заплатата 200 - 300 000 на седмица после веднага го продаваш и прибираш близо 15 - 20 милиона...
Хубаво би било да си развиваш клуба като например влезеш в по-горно ниво, или спичилиш купа, или влизиш в ШЛ а не със свободни агенти.
Сега някои би казъл , че истината е ПЕС а ако искам да съм мениджър да си дръпна ФИФА Мениджър... да де ама аз отвръщам , че лично на мен ми прави кеф когато развия малкия клуб и купя примерно застаряващия Гудионсен или Шевченко или Бербатов.И после с тях мога да изиграя някои мач за някоя купа.
И последно - тука говорим за игри не за автомобили. Идеята на игрите и да си правиш кифа. Секи да си играе каквото иска. Самоче с тия приказки за ФИФА КИДС и ПЕС за мъже си мисля , че само се избиват комплексите... :| :roll:

Ти, ако си толкова добър на пес фифата въобще няма да ти е интересна... Първо всичко на фифа се прави по-лесно и второ има много по-малко възможности да играеш красив футбол. Да не говорим, че новите подобрения във фифа на пес ги има още в предишната версия. Единствено графиката на новата фифа е за адмирации и то защото пес на са си пипали тяхната тая година, а са обърнали внимание изцяло на геймплея и в частност на изкуствения интелект.
Тоя лаф за детската фифа го чух в Гърция и там всички играят пес, а доколкото знам и в Испания и в други страни е така. Даже гърците имат някаква песничка "Играя про и пуша", на която много се радват.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 06 окт 2011 04:24

Затова Шави и Бензема играха демонстративно на ФИФА миналия сезон.... :? :roll:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

venom

Мнениеот venom » 06 окт 2011 06:39

mormona написа:Затова Шави и Бензема играха демонстративно на ФИФА миналия сезон.... :? :roll:

Ако им платят и супер Марио ще играят. :mrgreen: Това е абсолютен факт, обаче не означава автоматично, че ако просто Шави и Бензема седнат да играят Марио всички в Испания ще играят на супер Марио. :idea:

Върни се в “Игри и забавления”