PES vs FIFA

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

PES vs FIFA

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: PES vs FIFA

Мнениеот Бижутера » 02 авг 2010 18:55

стана 13 - 6...ужас :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
federer_11
Контакти:

Мнениеот federer_11 » 02 авг 2010 23:01

Бижутера написа:стана 13 - 6...ужас :lol:

14:6 :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 03 авг 2010 00:02

а сега нека феновете на пес кажат че тяхната игра се играела повече...ще прозвучи леко нелепо, на фона на тази анкета 8-)
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 03 авг 2010 13:22

Бижутера написа:а сега нека феновете на пес кажат че тяхната игра се играела повече...ще прозвучи леко нелепо, на фона на тази анкета 8-)

не се знае,все пак не всички са посетили темата,а и не всички пишат в този форум.Може би наистина ФИФА се играе малко повече от ПЕС,но все пак канадците имат повече реклама и тн.,така че за мен е нормално.
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
federer_11
Контакти:

Мнениеот federer_11 » 03 авг 2010 16:33

naiki написа:
Бижутера написа:а сега нека феновете на пес кажат че тяхната игра се играела повече...ще прозвучи леко нелепо, на фона на тази анкета 8-)

не се знае,все пак не всички са посетили темата,а и не всички пишат в този форум.Може би наистина ФИФА се играе малко повече от ПЕС,но все пак канадците имат повече реклама и тн.,така че за мен е нормално.

Песът просто е боклук :lol:
Изображение

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 03 авг 2010 17:33

federer_11 написа:
naiki написа:

Песът просто е боклук :lol:

играл ли си го,за да изказваш мнение?!
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 03 авг 2010 22:54

всеки има право на мнение....не скачай като кикипръч ;)
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
federer_11
Контакти:

Мнениеот federer_11 » 04 авг 2010 00:10

naiki написа:играл ли си го,за да изказваш мнение дееба маа му?!

:lol:
Изображение

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 05 авг 2010 13:43

Абе ония ден си дръпнах ПЕС 2010 :o - да видя що за игра е . Първо ми направи впечатение менюто и най-много , че има шампионска лига с логото и музиката и въобще всичко си е едно към едно , дори може да се играе и с по-слаби отбори от източна Европа (Ц.Звезда , Динамо Букурещ , Динамио Загреб , Динамо Киев и др. ) което е страхотно . Страшно много ме разочрова обаче отборите от сътвотните страни - т.е. в Англия няма отбори Арсенал , Челси и т.н (само Ливърпул и Ман. Юнайтед се казват така и са със собствените си емблеми) , а всички отбори се казват ФК Северен Лондон , ФК Западен Лондон , ФК Мидландс и т.н. (отврат) , така са и половината отбори в Испания . Целия ПЕС е съставен от английското , италианското , немското и испанското (май и френското го имаше) и толкоз . Сега геймплея и начина на развитие на мача са добри - харесват ми , обаче имам проблем с контролите - като влезна в менюто на контролите и ми показва картинка на джойстик от плейстейшън и не мога да си оправя контролите (ако някой ми каже кое копче на клавиатурата ми за какво служи и как да си ги променям ще съм супер много благодарен :oops: )
Общо взето ПЕС-а не лоша игра , но аз си цъкам на ФИФА от 2003 и съм си я свикнал , за това като че ли я предпочитам повече и за нея си гласувах в анкетата .
[offtopic]на някой ако му се занимава да обясни някои тънкости на ПЕС-а да драсне едно ЛС или да го поустне тука в темата[/offtopic]

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 05 авг 2010 14:02

kokic1986 написа:Абе ония ден си дръпнах ПЕС 2010 :o - да видя що за игра е . Първо ми направи впечатение менюто и най-много , че има шампионска лига с логото и музиката и въобще всичко си е едно към едно , дори може да се играе и с по-слаби отбори от източна Европа (Ц.Звезда , Динамо Букурещ , Динамио Загреб , Динамо Киев и др. ) което е страхотно . Страшно много ме разочрова обаче отборите от сътвотните страни - т.е. в Англия няма отбори Арсенал , Челси и т.н (само Ливърпул и Ман. Юнайтед се казват така и са със собствените си емблеми) , а всички отбори се казват ФК Северен Лондон , ФК Западен Лондон , ФК Мидландс и т.н. (отврат) , така са и половината отбори в Испания . Целия ПЕС е съставен от английското , италианското , немското и испанското (май и френското го имаше) и толкоз . Сега геймплея и начина на развитие на мача са добри - харесват ми , обаче имам проблем с контролите - като влезна в менюто на контролите и ми показва картинка на джойстик от плейстейшън и не мога да си оправя контролите (ако някой ми каже кое копче на клавиатурата ми за какво служи и как да си ги променям ще съм супер много благодарен :oops: )
Общо взето ПЕС-а не лоша игра , но аз си цъкам на ФИФА от 2003 и съм си я свикнал , за това като че ли я предпочитам повече и за нея си гласувах в анкетата .
[offtopic]на някой ако му се занимава да обясни някои тънкости на ПЕС-а да драсне едно ЛС или да го поустне тука в темата[/offtopic]

За контролите,
съответно даваш на Settings - Keyboard и там всички контроли са направени, обаче по техен си начин.
Та моите, както са и на фифата ми са следните:
Изображение
D - удар
S - къс пас
Q - извеждащ пас
A - центриране
C - смяна на играча
W - бягане
C + D - прехвърлящ удар
D + S - залъгващ удар
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Игри и забавления”