PES vs FIFA
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Re: PES vs FIFA
стана 13 - 6...ужас 
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- federer_11
- Контакти:
- Бижутера
- Контакти:
а сега нека феновете на пес кажат че тяхната игра се играела повече...ще прозвучи леко нелепо, на фона на тази анкета 
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Бижутера написа:а сега нека феновете на пес кажат че тяхната игра се играела повече...ще прозвучи леко нелепо, на фона на тази анкета
не се знае,все пак не всички са посетили темата,а и не всички пишат в този форум.Може би наистина ФИФА се играе малко повече от ПЕС,но все пак канадците имат повече реклама и тн.,така че за мен е нормално.
Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
- federer_11
- Контакти:
naiki написа:Бижутера написа:а сега нека феновете на пес кажат че тяхната игра се играела повече...ще прозвучи леко нелепо, на фона на тази анкета
не се знае,все пак не всички са посетили темата,а и не всички пишат в този форум.Може би наистина ФИФА се играе малко повече от ПЕС,но все пак канадците имат повече реклама и тн.,така че за мен е нормално.
Песът просто е боклук
federer_11 написа:naiki написа:Бижутера написа:а сега нека феновете на пес кажат че тяхната игра се играела повече...ще прозвучи леко нелепо, на фона на тази анкета
Песът просто е боклук
играл ли си го,за да изказваш мнение?!
Tottenham Hotspur & Forza Milan
- Бижутера
- Контакти:
всеки има право на мнение....не скачай като кикипръч 
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- federer_11
- Контакти:
Абе ония ден си дръпнах ПЕС 2010
- да видя що за игра е . Първо ми направи впечатение менюто и най-много , че има шампионска лига с логото и музиката и въобще всичко си е едно към едно , дори може да се играе и с по-слаби отбори от източна Европа (Ц.Звезда , Динамо Букурещ , Динамио Загреб , Динамо Киев и др. ) което е страхотно . Страшно много ме разочрова обаче отборите от сътвотните страни - т.е. в Англия няма отбори Арсенал , Челси и т.н (само Ливърпул и Ман. Юнайтед се казват така и са със собствените си емблеми) , а всички отбори се казват ФК Северен Лондон , ФК Западен Лондон , ФК Мидландс и т.н. (отврат) , така са и половината отбори в Испания . Целия ПЕС е съставен от английското , италианското , немското и испанското (май и френското го имаше) и толкоз . Сега геймплея и начина на развитие на мача са добри - харесват ми , обаче имам проблем с контролите - като влезна в менюто на контролите и ми показва картинка на джойстик от плейстейшън и не мога да си оправя контролите (ако някой ми каже кое копче на клавиатурата ми за какво служи и как да си ги променям ще съм супер много благодарен
)
Общо взето ПЕС-а не лоша игра , но аз си цъкам на ФИФА от 2003 и съм си я свикнал , за това като че ли я предпочитам повече и за нея си гласувах в анкетата .
[offtopic]на някой ако му се занимава да обясни някои тънкости на ПЕС-а да драсне едно ЛС или да го поустне тука в темата[/offtopic]
Общо взето ПЕС-а не лоша игра , но аз си цъкам на ФИФА от 2003 и съм си я свикнал , за това като че ли я предпочитам повече и за нея си гласувах в анкетата .
[offtopic]на някой ако му се занимава да обясни някои тънкости на ПЕС-а да драсне едно ЛС или да го поустне тука в темата[/offtopic]
kokic1986 написа:Абе ония ден си дръпнах ПЕС 2010- да видя що за игра е . Първо ми направи впечатение менюто и най-много , че има шампионска лига с логото и музиката и въобще всичко си е едно към едно , дори може да се играе и с по-слаби отбори от източна Европа (Ц.Звезда , Динамо Букурещ , Динамио Загреб , Динамо Киев и др. ) което е страхотно . Страшно много ме разочрова обаче отборите от сътвотните страни - т.е. в Англия няма отбори Арсенал , Челси и т.н (само Ливърпул и Ман. Юнайтед се казват така и са със собствените си емблеми) , а всички отбори се казват ФК Северен Лондон , ФК Западен Лондон , ФК Мидландс и т.н. (отврат) , така са и половината отбори в Испания . Целия ПЕС е съставен от английското , италианското , немското и испанското (май и френското го имаше) и толкоз . Сега геймплея и начина на развитие на мача са добри - харесват ми , обаче имам проблем с контролите - като влезна в менюто на контролите и ми показва картинка на джойстик от плейстейшън и не мога да си оправя контролите (ако някой ми каже кое копче на клавиатурата ми за какво служи и как да си ги променям ще съм супер много благодарен
)
За контролите,
съответно даваш на Settings - Keyboard и там всички контроли са направени, обаче по техен си начин.
Та моите, както са и на фифата ми са следните:

D - удар
S - къс пас
Q - извеждащ пас
A - центриране
C - смяна на играча
W - бягане
C + D - прехвърлящ удар
D + S - залъгващ удар
[center]
[/center]
[/center]Върни се в “Игри и забавления”