НАЗДРАВЕ !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НАЗДРАВЕ !
бухахаххаха я дайте снимки на тея ладове и не забравяйте лентите на очите .рИспект м8т
все корави никове споменаахте ,поклон пред учстниците

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- sedem_!_dva
Blue_Lion написа:ИМА ЛИ ГО ОТНОВО ? YES !!! Живота ми придоби смисъл отново - искам снимка на тоя Киро брат,сериозно !![]()
Интересно ми е да го скиф,а и тоя алоевера хуул и цднаултрас23
Ама аз я изтрих, утре ше питам пак информатора, който ми даде тази снимка да ми я прати и ше ти я дам. Иначе ми показа и на други от офис бойс снимките, ама аз ги изтрих
Последна промяна от sedem_!_dva на 26 фев 2009 12:16, променено общо 2 пъти.
NON MOLLARE MAI
sedem_!_dva написа:Blue_Lion написа:ИМА ЛИ ГО ОТНОВО ? YES !!! Живота ми придоби смисъл отново - искам снимка на тоя Киро брат,сериозно !![]()
Ама аз я изтрих, утре ше питам пак информатора, който ми даде тази снимка да ми я прати и ше ти я дам. Иначе ми показа и на други от офис бойс снимките, ама аз ги изтрих
Да бе ясно ! Корави ли са много ?

- sedem_!_dva
Blue_Lion написа:sedem_!_dva написа:Blue_Lion написа:ИМА ЛИ ГО ОТНОВО ? YES !!! Живота ми придоби смисъл отново - искам снимка на тоя Киро брат,сериозно !![]()
Да бе ясно ! Корави ли са много ?А сега четох темата за армията...ти кво мислиш по въпроса ?
Е ти пък какъв въпрос задаваш, щом е с шапка фред пери и със стиснат юмрук на снимката ти как мислиш корав ли е Киро. Иначе за другите момчета няма кво да кажа, по-стабилни са
NON MOLLARE MAI
чеки бе
тея офиса не бяха ли ония от култовото видео ? 

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Олеле май по-добре не ми пращай снимка,че компютъра ми може да не го понесе
Бе те може да са по-сериозни,ма като са 20 човека и като няма правила,не е свързано с събитие от нашата реалност,а се копира - няма как да е развито такова движения ! Бих бил ultras,но понеже такова течение няма в България - има сянка,не ми се занимава ! Левски ми е мания,брат - лудост,страст,обсебване - както искаш го наречи...любов !!! Други не ме интересуват - САМО ЛЕВСКИ ! Ма като гледам колко са ни жалки трибуните и културата по тях...не ми се занимава ! Няма идеология,има яко филмари ! С времето ще се променят нещата,но в сравнение с Полша,Германия,Русия,Австрия,Хърватска,Италия,Холандия сме светлини години назад ! Сърбия,Гърция и Турция - там е същата простотия квато е и при нас,просто са по-организирани и там социалните проблеми са оказали влияние върху начина им на живот и за това имат някаква ultras-култура и организирано хулиганство !

- sedem_!_dva
Blue_Lion написа:Олеле май по-добре не ми пращай снимка,че компютъра ми може да не го понесеБе те може да са по-сериозни,ма като са 20 човека и като няма правила,не е свързано с събитие от нашата реалност,а се копира - няма как да е развито такова движения ! Бих бил ultras,но понеже такова течение няма в България - има сянка,не ми се занимава ! Левски ми е мания,брат - лудост,страст,обсебване - както искаш го наречи...любов !!! Други не ме интересуват - САМО ЛЕВСКИ ! Ма като гледам колко са ни жалки трибуните и културата по тях...не ми се занимава ! Няма идеология,има яко филмари ! С времето ще се променят нещата,но в сравнение с Полша,Германия,Русия,Австрия,Хърватска,Италия,Холандия сме светлини години назад ! Сърбия,Гърция и Турция - там е същата простотия квато е и при нас,просто са по-организирани и там социалните проблеми са оказали влияние върху начина им на живот и за това имат някаква ultras-култура и организирано хулиганство !
Ае няма да е скоро това време, докато не се оправи България цялостно това няма как да стане, нали разбираш. Не може да има хулиганство като в тези държави, които са много по-добре развити, защото няма такъв манталитет тук, колкото и клиширано да звучи това, но си е така. Ясно е че не могат и да се измислят нови работи и че нещо трябва да се копира от тези държави в България и някои от фракциите се опитват да го направят това, но просто нашата действителсност е друга
NON MOLLARE MAI
sedem_!_dva написа:Blue_Lion написа:Олеле май по-добре не ми пращай снимка,че компютъра ми може да не го понесеБе те може да са по-сериозни,ма като са 20 човека и като няма правила,не е свързано с събитие от нашата реалност,а се копира - няма как да е развито такова движения ! Бих бил ultras,но понеже такова течение няма в България - има сянка,не ми се занимава ! Левски ми е мания,брат - лудост,страст,обсебване - както искаш го наречи...любов !!! Други не ме интересуват - САМО ЛЕВСКИ ! Ма като гледам колко са ни жалки трибуните и културата по тях...не ми се занимава ! Няма идеология,има яко филмари ! С времето ще се променят нещата,но в сравнение с Полша,Германия,Русия,Австрия,Хърватска,Италия,Холандия сме светлини години назад ! Сърбия,Гърция и Турция - там е същата простотия квато е и при нас,просто са по-организирани и там социалните проблеми са оказали влияние върху начина им на живот и за това имат някаква ultras-култура и организирано хулиганство !
Ае няма да е скоро това време, докато не се оправи България цялостно това няма как да стане, нали разбираш. Не може да има хулиганство като в тези държави, които са много по-добре развити, защото няма такъв манталитет тук, колкото и клиширано да звучи това, но си е така. Ясно е че не могат и да се измислят нови работи и че нещо трябва да се копира от тези държави в България и някои от фракциите се опитват да го направят това, но просто нашата действителсност е друга
Така е ! Виж всяка една от тези страни,в който хулиганството е силно ! Във всяка една от тях е имало масово социално явление което е обединило обществото !Такова явление принципно оказва влияние и върху ръстът на безработица в негативен план,което от своя страна поражда агресия ! Любовта и страстта във футбола са идеалния начин за изразходване на агресията ! Любовта към футбола,честта на града ти и на фракцията ти трябва да се пазят с цената на живота ти ! Това е идеологията ! Просто нашето общество спи ! Гърция през 60-те години има гражданска война и през този период възникват фракцийте ! Турция - страна,която се гордее с наследството си плюс фанатизма на Исляма и милитаризирането на обществото от Ататюрк ги превръща в изключително единна и националистическа нация ! Сърбия в края на 80те години и болката от крахът на Югославия...войните в началото на 90те оказват влияние и в Хърватска ! В Полша комунизма пада чрез масови размирици,както и в Румъния,Русия и т.н. ! Италия - победена и унизена от ВСВ,но все още носителка на древна култура ! Германия също ! Англия - 70те години,мизерия и висока безработица ! А България...протести и необмислени действия ! Обществото ни няма самочуствие...да,правилно комунизма е съборен без гражданска война,каквато е била в Югославия,но след това - какво ? Къде беше алтернативата ? В червеното СДС ? Просто се смени строя,хората който дърпат конците - НЕ !

- sedem_!_dva
Blue_Lion написа:sedem_!_dva написа:
Така е ! Виж всяка една от тези страни,в който хулиганството е силно ! Във всяка една от тях е имало масово социално явление което е обединило обществото !Такова явление принципно оказва влияние и върху ръстът на безработица в негативен план,което от своя страна поражда агресия ! Любовта и страстта във футбола са идеалния начин за изразходване на агресията ! Любовта към футбола,честта на града ти и на фракцията ти трябва да се пазят с цената на живота ти ! Това е идеологията ! Просто нашето общество спи ! Гърция през 60-те години има гражданска война и през този период възникват фракцийте ! Турция - страна,която се гордее с наследството си плюс фанатизма на Исляма и милитаризирането на обществото от Ататюрк ги превръща в изключително единна и националистическа нация ! Сърбия в края на 80те години и болката от крахът на Югославия...войните в началото на 90те оказват влияние и в Хърватска ! В Полша комунизма пада чрез масови размирици,както и в Румъния,Русия и т.н. ! Италия - победена и унизена от ВСВ,но все още носителка на древна култура ! Германия също ! Англия - 70те години,мизерия и висока безработица ! А България...протести и необмислени действия ! Обществото ни няма самочуствие...да,правилно комунизма е съборен без гражданска война,каквато е била в Югославия,но след това - какво ? Къде беше алтернативата ? В червеното СДС ? Просто се смени строя,хората който дърпат конците - НЕ !
Така е, но България затова не случайно е била 5 века под турско робство, защото сме доказали че много лесно се водиме по мнението на хората, изкарват ми журналистите примерно за 14 някакви глупости и всички вярват на това и така народа остава разединен, да не говорим че пред НС имаше само деца и тук таме някой възрастен, е какво ще направят пред всички подготвени ушевци
А за червеното СДС не си прав, защото в момента изобщо няма десни, леви или каквито и да е било в парламента, просто всички са еднакви и всеки гледа да осигури себе си и поколенията след това, а не се разгриначават по политически възгледи, затова всеки, който дойде на власт пази гърба на предишния, просто е станало една опорочена система, която няма да има край скоро, ако народа не направи нещо
NON MOLLARE MAI
sedem_!_dva написа:Blue_Lion написа:sedem_!_dva написа:
Така е, но България затова не случайно е била 5 века под турско робство, защото сме доказали че много лесно се водиме по мнението на хората, изкарват ми журналистите примерно за 14 някакви глупости и всички вярват на това и така народа остава разединен, да не говорим че пред НС имаше само деца и тук таме някой възрастен, е какво ще направят пред всички подготвени ушевциТова беше нормалния завършек на протеста, а сега се събират по 100 човека, които явно искат някаква промяна, но на повечето българи не им пука, което е доста зле. Да не говорим, че ако беше нормална държава след смъртен случай след протест(независимо дали е съвпадение) народа от всички краища щеше да се вдигне и да намери истината за случилото се, а не да вярва на лъжливите депутати независимо от коя партия са, защото те са доказали че са лицето на една и съща монета. Абе не ми се занимава повече, ясно е че всеки сам трябва да се оправя в България, кой както знае
А за червеното СДС не си прав, защото в момента изобщо няма десни, леви или каквито и да е било в парламента, просто всички са еднакви и всеки гледа да осигури себе си и поколенията след това, а не се разгриначават по политически възгледи, затова всеки, който дойде на власт пази гърба на предишния, просто е станало една опорочена система, която няма да има край скоро, ако народа не направи нещо
Аз като казах червено СДС,това имах предвид - всички са еднакви

Върни се в “Игри и забавления”