MQplaya написа:[quote="mormonaАз като играя главно във ЛЕ и почти никъде другаде (участвам и във Испанското но за 2/3 от сезона бях неактивен) какво става?
Еми ако си в червената зона накрая значи , че ще играеш нвалификации за ЛЕ ако си Лилав твои проблем.
Вижте какво - имам работа, имам лекции имам проекти за там зает съм а тука никои не ми плаща за да се занимавам с игрите. Следователно решавам по радикално в ъпросите. Може от втория до 30тия кръг да си неактивен и ако в последния кръг си активен и общо имаш 12 точки за целия сезон ще играеш в ЛЕ. Иначе ако последния си лилав - считам го за неактивност и незаинтересованост. Просто нямам време да ви смятам кои колко играл, и някои дете дето го е мързяло да пуска прогнози. Строго индивидуално е - ако човека е играл секи кръг до последния а паследния го е нямало пак си се класира за там за където е. Ама ако е дал прогнози последно някъде Февруари- еми сори..
Тоя дето е в ЛЕ на едно място и в друго е в ШЛ се класира за ШЛ и освобождава място за тоя след него... Сиси много добре знаеш как са нещата щото си активна в сички игри и пак незнаеш и се чудиш. Ако в 2 игри си в ШЛ , ако в 3 игри си в зона ЛЕ - начи ше играеш в ШЛ...
Преебани сме тия дето играем само Испания или Англия , само една игра с прогнози а не в 4-5. Но това си е наш проблем.