mironi88 написа:Много мерси (за съвета,който помогна и за това, че благодарение на поста ти пак имах удоволствието да видя пилЪта в подписа ти)
Сега вече имам друг проблем на дневен ред - контролите.Намерих къде и как да ги настроя, но не знам кво стана, че като си направих "s" да си ми е нормален пас по земя, онези почнаха да си подават, когато си искат. Не знам това от геймплея ли е или просто съм дал на "s" грешната насока. Също така не мога да набарам как функцията да си смениш активния играч се подвизава на английски в менюто та да си го направя да ми е space.Ако ти е възможно помогни.Накратко даже ще ти напиша как искам да са ми разположени основните функции:
- A - пас по въздух/шпагат
- S - пас по земята
- D - шут/отнемане на топката/игра с глава
- W - с него на последната Фифа, която играх пусках едни такива интересни извеждащи пасчета.
- Е - спринт
- Space - сменяш активния играч
Ако има някои други важни, които с течение на Фифите са полезни да се знаят можеш да добавиш също.Мерси пак.
Предполагам, че правилно си настроил контролите, но все пак:
W - Trought ball - Извеждащ пас
A - Lob pass/ cross/ Header - Пас по въздух / шпагат
D - Shoot / Volley / Header - Шут / отнемане на топката/ игра с глава
S - Short pass/ Header - Пас по земя
E - Sprint
Space - Player Run/ Modifier - Сменяш активния играч
Не знам други важни.
За да ти са така контролите, преди мача, когато ти изписва дали си домакин или гост с картинка на клавиетура, точно под картинката трябва да пише - classic.
Ако не пише classic, натискаш Change control Method ( Там, където си натиснал да си настроиш контролите) и го натискаш докато не изпише classic. И контролите ще са ти такива, каквито си ги настроил.