FIFA 12 ИЗЛЕЗЕ !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: FIFA 12 ИЗЛЕЗЕ !!!

Мнениеот Eminem » 01 окт 2011 22:37

mironi88 написа:Много мерси (за съвета,който помогна и за това, че благодарение на поста ти пак имах удоволствието да видя пилЪта в подписа ти :lol:)
Сега вече имам друг проблем на дневен ред - контролите.Намерих къде и как да ги настроя, но не знам кво стана, че като си направих "s" да си ми е нормален пас по земя, онези почнаха да си подават, когато си искат. Не знам това от геймплея ли е или просто съм дал на "s" грешната насока. Също така не мога да набарам как функцията да си смениш активния играч се подвизава на английски в менюто та да си го направя да ми е space.Ако ти е възможно помогни.Накратко даже ще ти напиша как искам да са ми разположени основните функции:
- A - пас по въздух/шпагат
- S - пас по земята
- D - шут/отнемане на топката/игра с глава
- W - с него на последната Фифа, която играх пусках едни такива интересни извеждащи пасчета.
- Е - спринт
- Space - сменяш активния играч
Ако има някои други важни, които с течение на Фифите са полезни да се знаят можеш да добавиш също.Мерси пак.

Предполагам, че правилно си настроил контролите, но все пак:
W - Trought ball - Извеждащ пас
A - Lob pass/ cross/ Header - Пас по въздух / шпагат
D - Shoot / Volley / Header - Шут / отнемане на топката/ игра с глава
S - Short pass/ Header - Пас по земя
E - Sprint
Space - Player Run/ Modifier - Сменяш активния играч
Не знам други важни.

За да ти са така контролите, преди мача, когато ти изписва дали си домакин или гост с картинка на клавиетура, точно под картинката трябва да пише - classic.
Ако не пише classic, натискаш Change control Method ( Там, където си натиснал да си настроиш контролите) и го натискаш докато не изпише classic. И контролите ще са ти такива, каквито си ги настроил.

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 02 окт 2011 00:05

Предполагам, че правилно си настроил контролите, но все пак:
W - Trought ball - Извеждащ пас
A - Lob pass/ cross/ Header - Пас по въздух / шпагат
D - Shoot / Volley / Header - Шут / отнемане на топката/ игра с глава
S - Short pass/ Header - Пас по земя
E - Sprint
Space - Player Run/ Modifier - Сменяш активния играч
Не знам други важни.

За да ти са така контролите, преди мача, когато ти изписва дали си домакин или гост с картинка на клавиетура, точно под картинката трябва да пише - classic.
Ако не пише classic, натискаш Change control Method ( Там, където си натиснал да си настроиш контролите) и го натискаш докато не изпише classic. И контролите ще са ти такива, каквито си ги настроил.

Да, сега вече всичко е ок.С изключение, че ме бият като тъпан. Кажи ако има някои други новости от Фифа 09 насам (някви финтове или други магии).Мерси много.След 2 години се върнах в играта.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 окт 2011 22:36

mironi88 написа:Да, сега вече всичко е ок.С изключение, че ме бият като тъпан. Кажи ако има някои други новости от Фифа 09 насам (някви финтове или други магии).Мерси много.След 2 години се върнах в играта.

Не знам как се правят финтове. Засега използвам само копчетата от предния коментар.
Някой по-запознат да сподели как се правят финтове, че и на мен ми е интересно.
Иначе за новости:

Player Impact Engine-T разработван две години, новият физичен енджин внася реалистичност във всяко взаимодействие на игралното поле.

Pro Player Intelligence – компютърно генерираните играчи са снабдени със съзнание и способности да вземат решения въз основа на собствените си умения, както и да преценяват силните и слабите страни на съотборниците си.

Tactical Defending- преработеният защитен механизъм из основи променя достъпа до защитата като отдава еднакво значение на позиционирането, пресичащите пасове и опитите за отнемане на топката. Тактиките и уцелването на момента са от критично значение.

Precision Dribbling - наслаждавайте се на нови начини да преодолеете съперниците си, на повече време в притежание на топката, за да вземете решение и на пълен контрол върху динамиката на играта.

EA SPORTS Football Club - всеки мач има значение, през целия сезон. Печелете точки опит и повишавайте нивото си, за да градите статус. Проследявайте приятели, предизвикателства и статуси в мрежата. Споделяйте и сравнявайте постижения и разпространявайте новината в социалните мрежи. Освен това ситуации от реалния живот ще бъдат генератор на съдържание във FIFA 12.

Автентичност – над 500 официално лицензирани клуба и повече от 15 хиляди играчи.

Потребителски аватар
da12
Контакти:

Мнениеот da12 » 03 окт 2011 20:50

Интересно защо го няма турското първенство, явно заради скандалите с уговорените мачове.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 03 окт 2011 22:20

Абе, пичове много лесно се правят финтовете с клавиатура! Не мога да ви разбера кое ви е трудното да ги правите? :ugeek:

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 03 окт 2011 23:29

LSFC 1914 написа:Абе, пичове много лесно се правят финтовете с клавиатура! Не мога да ви разбера кое ви е трудното да ги правите? :ugeek:

Е ко се прайш на интересен сподели с аудиторията ;) :) А иначе някои може ли да ми сподели къде ми е грешката, че всеки път като стартирам играта ми проверява някакъв "connection" със сървърите на ЕА и чак след като след минута разбира, че няма връзка ме пуска в играта.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 04 окт 2011 00:38

mironi88 написа:
LSFC 1914 написа:Абе, пичове много лесно се правят финтовете с клавиатура! Не мога да ви разбера кое ви е трудното да ги правите? :ugeek:

Е ко се прайш на интересен сподели с аудиторията ;) :) А иначе някои може ли да ми сподели къде ми е грешката, че всеки път като стартирам играта ми проверява някакъв "connection" със сървърите на ЕА и чак след като след минута разбира, че няма връзка ме пуска в играта.

Това е при всички, защото е пиратка и затова не те пуска да играеш онлайн :lol: :lol: :lol: :lol:
А за финтовете, aко искаш да ти кажа ми пиши ЛС ;)

venom

Мнениеот venom » 04 окт 2011 17:59

McLovin написа:
venom написа:На фифата много лесно се тича с топката, чак е нереално. ПЕС е по-добър, там целия отбор се придвижва супер яко от атака в защита и обратно, освен това вече могат да се контролират по двама - трима играчи едновременно да търсят празни пространства, а на фифата отбора се движи дървено като в предните версии.

:lol: :lol: :lol: Ок, играй си ПЕС. Дори няма да си правя труда да коментирам...

Дреме ми за твоя коментар, те хората са го казали -
фифа за децата,
пес за истинските играчи. 8-)

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 04 окт 2011 20:26

venom написа:
McLovin написа:
venom написа:На фифата много лесно се тича с топката, чак е нереално. ПЕС е по-добър, там целия отбор се придвижва супер яко от атака в защита и обратно, освен това вече могат да се контролират по двама - трима играчи едновременно да търсят празни пространства, а на фифата отбора се движи дървено като в предните версии.

:lol: :lol: :lol: Ок, играй си ПЕС. Дори няма да си правя труда да коментирам...

фифа за децата,

дрън-дрън ПЕС и ФИФА са си един дол дренки и е малко нереално да се превъзнася някоя от тях! ФИФА обаче е по-популярна заради лицензите, което успява да накара играча да се вживее и да се изкефи максимално!
всичко е до настройки на играта, както си настроиш отбора, така ще ти играе! като вдигнеш нивото на трудност, пък се оказва, че не е толкова лесно да тичкаш с топката от едната врата до другата!
ама всичко това е без значение, важното е да се дрънкат глупости и да се превъзнася някоя от игрите напълно незаслужено!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 05 окт 2011 01:26

Именно! Защо да си правя труда да му обяснявам? Така или иначе той си знае едно и мнението си няма да промени. Сякаш нивото на трудност е едно...

venom написа:
McLovin написа:

фифа за децата,

Кои са "хората", които са го казали, о велики истински играчо? Щото за последните 5 години играя и фифа и пес(на pc и на playstation) и нещата откъм геймплей и графика се поизравниха доста. [offtopic]/за развитието на Фифата мога да напиша дисертация :lol: От 99 до 12 не съм пропускал да изхабя няколко седмици игрално време на всяка една излязла. Любими си остават 99 и 2002 :geek: /[/offtopic] Докато Конами не купят права за нещо повече от 2 футбалера ще са назад. Пък ти си играй с Бенбатов и сие в разни дербита Сити блу с/у Ред касъл (или нещо от сорта) и се мисли за " про геймър" щото не играеш на "детската" Фифа. Бас връзвам обаче, че не подозираш и за половината от опциите и настройките ѝ и си шляпаш по клавиатурата като пич.....
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Върни се в “Игри и забавления”