Fifa 2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- lionel_messi
- Контакти:
Re: Fifa 2010
За мен PES е на светлинни години пред ФИФА..
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
Bo4kO написа:FIFA е най-добрия футболен симулатор.
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
mike28 написа:Lyubooo написа:незнам как е в темите за ПЕС, ама е малко жалко в тая тема за ФИФА да се появяват разни елементи и да ни агитират че ФИФА е боклук, а ПЕС е супер! нещо като сектанти, които искат да ни вкарат в правата вяра, само дето тя е права вяра според тях, но не и според феновете на ФИФА! също така е известен способа, че когато си се набутал с нещо, за да убиеш присмеха към себе си, се стремиш да го набуташ и на други хора! Та така ги виждам аз тея жалки хора, влезли във форум на ФИФА и спамещи за ПЕС!
Сори майни, ама си играйте ПЕС-чето, а аз ше си играя ФИФА-та!
По- полека пич, никой , никого, нищо не убеждава. Аз цитирам фактите, това че не изнасят на някого е друг проблем. Фифата е за хора до 15-18 години, ПЕС - а е за малко по- големи. Всяка от игрите си има своя възрастова аудитория, които не се смесват, тоест едва ли си правят конкуренция.
Вуйчо ми е на около 40 години и играе фифа.всеки играе каквото му харесва това с възраста е глупост.

Чичо ти я играе,защото е лесна.Бързо омръзва,защото след изиграването на 4-5 мача,ситуациите започват да се повтарят.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
Естествено, че има изключения. От втория си пост, казах че е въпрос на вкус. Факта, че фифаджиите пробутват всяка година едно и също , а не спират да изстискват кинтите на хората си остава. Разликата в трудността и реализма при двете игри също. Има хора, които не обичат да се тормозят или да се напрягат- за тях е фифата, в никакъв случай не бих им препоръчал пес-а, има и такива , които обичат предизвикателствата- тях едва ли ще ги убедя да пробват играта на Е А. Както се казва- "за всеки влак си има пътници" 
Разични хора - различен вкус. Аз предпочитам да знам кое как да направя и да го направя (да вкарвам от едни и същи позиции
) друг предпочита разнообразието. И все пак никога няма да ме обедят да играя PES това е все едно да препочитам Пул пред Юнайтед.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
А що нямам реал?
http://cdn.makeagif.com/media/12-03-2014/5vg9WV.gif
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
Lyubooo написа:ама що ПЕС-манияци идват във тема за ФИФА, бе отворко!
нещо май ги е яд че доста народ я играе тая игра, а те горките са се набутали на по-трудната ПЕС, и сега дай да ни убеждават че ние сме ниендерталци щом си цъкаме на ФИФА, а те са незнам си кви щом цъкат ПЕС, даже единия комплексар се похвалва как е зарибил няколко хора да играят ПЕС и те никога повече не са погледнали ФИФА!!! Е кво е туй, ааа!
иначе да са живи и здрави тракерите, защото спестяват много пари, които иначе бихме дали за боклуци, като холивудските филми, често подновяващите се игри като ФИФА и ПЕС и постоянно бълваните музикални хитове за по един месец!
Приятелю, не знам дали си ми на годините или на простия акъл, ама ще те помоля да внимаваш с квалификациите. Никъде не съм ти казал и една обидна дума, нито се познаваме, нито сме пили заедно, че да ме определяш като отворко и комплексар. Чисто и просто сравних двете игри, оставих на всеки сам за себе си да избере кое да играе.
koki950 написа:А що нямам реал?
Отборите са - Барселона,Челси,Байерн Мюнхен,Олимпик Марсилия,Ювентус и Чикаго Файр.
Можеше да вкарат още 3-4 отбора ама..

- Бижутера
- Контакти:
samolitex написа:koki950 написа:А що нямам реал?Отборите са - Барселона,Челси,Байерн Мюнхен,Олимпик Марсилия,Ювентус и Чикаго Файр.
Можеше да вкарат още 3-4 отбора ама..
Чикаго Файър са много слаби...мачкам ги дори и с Марсилия
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,