Избирам ядрото ми да е от отбори, които според мен ще спечелят или ще продължат напред, а в играчите ме интересуват дали са постоянни в изявите си или не. Кофтито е, че не мога да имам всички, които искам. По едно време бях взел Брахими, който съм убеден, че ще си играе на добро ниво в Порто, ама сега пари за него нямам. То както и да ги наредя, ще ги объркам, щото се опирам само на прогнозите си за крайни победители.
UEFA Champions League fantasy 2014/2015
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- dreben23
- Контакти:
Re: UEFA Champions League fantasy 2014/2015
Отборите си ги глася възоснова на собствените си прогнози, ако съм сгрешил и точките ми ще са малко естествено, нормално е да е така. Не мисля, че програмата е от чак такова голямо значение, те се завъртат, а и мач с мач въобще не си прилича, изключено е да мисля, че Роналдо ще вкарва всеки мач, дори се не знае дали ще е готов, затова се бях спрял на Меси, само че групата на Меси хич не е лесна и едва ли ще вкара повече от Роналдо в групите.
Избирам ядрото ми да е от отбори, които според мен ще спечелят или ще продължат напред, а в играчите ме интересуват дали са постоянни в изявите си или не. Кофтито е, че не мога да имам всички, които искам. По едно време бях взел Брахими, който съм убеден, че ще си играе на добро ниво в Порто, ама сега пари за него нямам. То както и да ги наредя, ще ги объркам, щото се опирам само на прогнозите си за крайни победители.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
А може ли с две думи някой да каже какво трябва да се прави, че обикновено не се занимавам с такива неща, но ще пробвам? 
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
- metodito
- Контакти:
Влизаш в посочения в първия линк пост и натискаш PlayNow, ако имаш рег в сайта на УЕФА. Ако нямаш, горе в дясно има Register, а може и чрез Facebook рег да влезеш, но не знам как става, а и не те съветвам. След като се регнеш, то ще ти предложи да си избереш отбор, прочети малко от правилата и това е.
Криситяно контузен ли е, че не ги следя напоследък и ако да, кога ще играе?
- dreben23
- Контакти:
drvasko98 написа:Криситяно контузен ли е, че не ги следя напоследък и ако да, кога ще играе?
Очаква се в средата на следващата седмица да е готов.
***САМО ЦСКА!***
Нали знаете, че може да правим промени по състава си до вторник 21.30...демек 15 минути преди мачовете...което означава, че ще можем да видим съставите на всички мачове във вторник
поне ще може да видим от Ливърпул и Юве кои ще цъкат, както и дали Кристиано ще е титуляр
поне ще може да видим от Ливърпул и Юве кои ще цъкат, както и дали Кристиано ще е титуляр
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Руи Патрисио/Ханданович
Сиовас - Бонучи - Данило - Иванович - Миранда
Хамес - Оскар - Раул Гарсия - Брахими - Перес
Меси - Джаксън Мартинес - Розенберг
-
Сиовас - Бонучи - Данило - Иванович - Миранда
Хамес - Оскар - Раул Гарсия - Брахими - Перес
Меси - Джаксън Мартинес - Розенберг
-
- Пловдивчанинът
- Контакти:
1945267-591925 - Кода за фентъзито в сайта на УЕФА за Лига Европа.
- dreben23
- Контакти:
Предиктърите:
Ето за Шл: 1102598-493788
И за Лига Европа: 1102598-493790
Ето за Шл: 1102598-493788
И за Лига Европа: 1102598-493790
***САМО ЦСКА!***
Върни се в “Игри и забавления”