Край на свободния он-лайн бетинг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

angelos1982
Контакти:

Re: Край на свободния он-лайн бетинг

Мнениеот angelos1982 » 18 юни 2013 14:22

ПортугалецКамикадзе написа:Какви данъци, какъв ефбет... Закриха планетуин само и само еврофутбол да остане единственият букмейкър в България. Даже и смрадливите сърбета имат повече. Не, че това е големият проблем на държавата, ама от къде на къде ще ме ограничават? През проксита ще влизам ако трябва, ама няма да ме накарат да пълня на божков гушата с мизерните му коефициенти и тъпите му залози.

може ли точно,кратко и ясно да се обясни за тези проксита как става работата,за не толкова просветените в нета хора :roll:
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Поредно безобразие - край на онлайн залаганията за българи!

Мнениеот Levskar_90 » 18 юни 2013 14:23

BLUE CHAMPIONS написа:Кое е безобразното? Че за младежта днес един пълноценен ден е да виси на монитора изигравайки спестявания и заплати на комар? И като направи "удара", да се напие от кеф като казак в чалгаджийницата? Този порок трябва изцяло да бъде забранен в интернет където достъп имат огромен процент и предимно подрастващи. А пунктове за комар на едно място за всеки град, където да се събират отрепките и неудачниците. Това ще е огромен напредък и за човечеството и за спорта, макар и много трудно изпълним :roll:

Прав си и аз не съм хазартна личност, но не виждам нищо лошо в залагането на мачове, по - добре отколкото казината :lol: Не че и на двете не можеш да си профукаш заплатата/спестяванията :lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Re: Край на свободния он-лайн бетинг

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 18 юни 2013 14:24

To и аз не съм специалист в тая област, ама по принцип проксито май е сайт, чрез който влизаш в други сайтове с ip, което не е твое.
http://hidemyass.com/proxy-list/
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 юни 2013 14:25

Levskar_90 написа:
PFC Litex написа:Голяма работа, така или иначе през тези букита изтичат милиони без да плащат и стотинка данъци.
Levskar_90 написа: по този начин еврофутбол става монополист в страната.

Той и в момента е монополист, но поне си плаща данъците, от които данъци се издържа държавата, а bet365 какво плаща?

След като хората играят онлайн, явно еврофутбола, не е оферта, чат ли си ?

Като почнеш да плащаш данъци, а някои тарикати като тези буките не и ще те питам дали съм чат или не.
Изображение

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 18 юни 2013 14:27

Страхотна новина!Дано залагащите и съответно пропиляващите парите си да намалеят!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

ANDI7
Контакти:

Мнениеот ANDI7 » 18 юни 2013 14:35

От друга страна добре е че закона е в нарушение на законите на ЕС и почти никой БК няма да ограничи достъпа -ще стане като в Румъния полша чехия и много други тоест нищо няма да се промени

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 18 юни 2013 14:38

Не знам за вас,но на мен ми прави впечатление масовото залитане по всички видове хазарт.Преди да се появи този интернет покер и подобни там неща,с моите приятели си пиехме спокойно по 2,3 бирички и спокойно си коментирахме злободневните темички от деня.Сега вече те са толкова изнервени от тези свои загуби,печалби в нета,че дума не можем да си разменим спокойно.Само се вика ,КУПА,ПИКА, :o ,и подобни глупости.
Аз съм ЗА забрана на всички видове хазарт!!!Да се направи някакво селце,тип Вегас и там да се събират болните...

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 18 юни 2013 14:45

Levskar_90 написа:
stn написа:Трети път. Продадено. Голем проблем, че един човек по-малко ще ти взема парите.

Абе много си Интелегентно достатъчен :lol: Толкова ли си не умен, по този начин еврофутбол става монополист в страната.

mi da se registrirat tiq saitove kwo revete i az znam da ba4kam bez da pla6tam zaplati i danaci
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 18 юни 2013 14:46

ralimavridov написа:Не знам за вас,но на мен ми прави впечатление масовото залитане по всички видове хазарт.Преди да се появи този интернет покер и подобни там неща,с моите приятели си пиехме спокойно по 2,3 бирички и спокойно си коментирахме злободневните темички от деня.Сега вече те са толкова изнервени от тези свои загуби,печалби в нета,че дума не можем да си разменим спокойно.Само се вика ,КУПА,ПИКА, :o ,и подобни глупости.
Аз съм ЗА забрана на всички видове хазарт!!!Да се направи някакво селце,тип Вегас и там да се събират болните...

Масово се залита към хазарта и от беднотията в страната, ако живеехме добре като другите западно европейци, щеше да си бъде като едно време, както казваш ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Върни се в “Игри и забавления”