delqnski47 написа:''Join the dark side of the force....or DIE''
ГОРЕЩА НОВИНА:
''В момента се намираме в покойната планета(форум) на Ботев където клонингите(цскарите) са опустишили и изтрепали всеки застанал срещу тъмната(червената) страна!Войската на Дарт Вейдър(delqnski47) не е имала милост към никой предател-бунтовник(левскар)!Бунтовниците се борели смело но клонираните били станали толкова много,че ги били избили с един удар,а пък после от вратата най-демонстративно излязъл Дарт Вейдър и удушил последния оцелял(Синя_окупация)!Ето и интервюто на Вейдър:
-Здравейте госодин Вейдър!!Как се чувствате?
-Кххххх...кхххх(кашлюк)...........що годе сме окей само дет асмата ма мъчи много!!!
-Трудно ли ви беше да превземете тази планета(форум)
-Ауе на мене ми беше лесно шото по сценарии треаше да излезем от вратата и да удушим оня последния!
-Какво смятате да напраите за напред?
-Еми първо ше мина през кумуната(галактически кенеф),па после ше си початим с Императора(Дучето) и след това не знам кво ше правя!!!
-Оправихте ли вече Звездата на смъртта(стадион ''Българска армия'')?
-Епа треа още малко ремонт,шото точно в центъра на базата ни има една голема дупка с неква трева пораснала в дъното треа малко го ремонтираме!
-Чували ли сте се скоро с вашият верен приятел Оби Уан Кеноби(Blue_Lion)?
-Абе мани го тоя предател уе!!!Па кога бехме на оная планета дет имаш мноо лава на нея оня ми каза,че съм бил Избрания некви глупости,а всъщото време ми откъсна краката!!!Не моа да разбера как мислят тия хора)!!!Говорат едно,мислят второ,па правят трето да го......с лазерният ми червен ..... да го....!!!
STRONG WITH THE FORCE I AM !!!