Слагам първата.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dreben23 написа:we are the champions написа:Първо : Холандия няма да мине групите
Второ : Белгия ще стане първа в групата си
Трето : Германия ще стигне максимум до 1/8 финал
Четвърто : Уругвай ще стигне минимум до 1/2 финал![]()
Пето : Бразилия няма да стигне до 1/2 финал
Шесто: Финала ще е Уругвай-Аржентина
Всичко ти е наопаки. Само за две имам съмнения -1 и 2.
Хващам се за три, четири и шест без кол****ие в един бас.За едно и две си търси балъци.
Пет не, щото и аз съм на това мнение!
Jürgen написа:dreben23 написа: Португалия няма да мине групата, има и конретна причина вече.
Айде да те видиме. Бас!
TEDIMAR99 написа:Един басче?Казвам,че Колумбия ще станат световни шампиони.Някой навит?
Jürgen написа:Jürgen написа:dreben23 написа: Португалия няма да мине групата, има и конретна причина вече.
Айде да те видиме. Бас!
Май си го забравил, та аз да те подсетя. Чакам аватар.
doktora25 написа:kingofpop написа:на бас, че Белгия няма да достигне 1/4 финалите
на бас, че Холандия няма да достигне 1/4 финалите
Много ме изкушаваш с това за Холандия, обаче знае ли човек. Нищо чудно съдиите да ударят едно рамо на домакините на 8-финала, а ако се паднат с хърватите там нещата са 50:50. За Белгия съм съгласен обаче с теб. Но имай предвид, че при първа възможност ще те издебна с някой бас и можеш да бъдеш сигурен и какъв аватар ще ти възложа. Иначе мерси, че не ми даде някой от 4-мата ми най-големи любимци (Мегъна миналата година бе уцелил точно в 10-ката, но не е трудно да се досетиш кой спечели тогава баса).
...
Размислих, имаме сделка за Холандия, ако си навит.
dreben23 написа:Тва Лео Меси ли е![]()
![]()
С теме на Робен
![]()
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост