Top Eleven Football Manager-Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Top Eleven Football Manager-Фен тема

Мнениеот Rivaldo10 » 26 яну 2014 23:03

Да, пипнаха заплатите и както бях станал шейх в играта, сега изпитвам затруднения по примера на Батков... :lol:
Иначе в първенството мачкам, само 1 Х имам и то срещу отбор извън топ 5. За купата е ясно, там по традиция си отпадам с голове на чужд терен... :evil:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 27 яну 2014 16:42

Пу деба и финансовата криза :evil: Добре че този сезон имам участие в шампионската лига :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 27 яну 2014 19:12

При мен нещата са доста интересни.Бях спрял играта от лятото но през два месеца влизах веднъж,колкото да не ми изтрият акаунта с мисълта,че в бъдеще пак ще се зарибя. :mrgreen:
От началото на този сезон отново съм активен и освен двете загуби в първите два кръга,преди да се върна,все още съм непобеден. Работата е там,че играта автоматично е напълнила отбора ми с пенсионери с по 2-3 звезди,които си тръгват в края на сезона. Понеже пенсионерите не могат да бъдат продавани,продадох двама юноши за да мога да укрепя отбора и взех двама пет звездни.

Така изглежда тактиката ми към момента.
Изображение

Хубава инвестиция е била да вдигна нивото на стадиона,когато си взех почивка. :lol: Засега всичко се развива добре и се очертава да се класирам за ШЛ.За титла едва ли ще стигнат силите.
Въпросът ми към вас е следния. Как бихте процедирали,ако бяхте на моето място? Ето какво имам предвид:

9 играча се пенсионират ; 4 са с изтичащ договор,от които само един би бил ефективен и през следващия сезон.
Едната въпросителна е дали да преподпиша с въпросните четирима през този сезон и да ги продам в началото на следващия, или да се пробвам да ги продам още в последните дни на този сезон.Работата е там,че дори и да преподпиша с тях, за началото на другия сезон остават само 7 играча + пристигащ юноша + евентуален един нов трансфер до края на сезона = 9 играча. Така сигурно и другия сезон играта автоматично ще ми напълни отбора с пенсионери,които не мога да продам :| Какво да правя? :mrgreen:

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 28 яну 2014 18:43

MQplaya написа:9 играча се пенсионират ; 4 са с изтичащ договор,от които само един би бил ефективен и през следващия сезон.
Едната въпросителна е дали да преподпиша с въпросните четирима през този сезон и да ги продам в началото на следващия, или да се пробвам да ги продам още в последните дни на този сезон.Работата е там,че дори и да преподпиша с тях, за началото на другия сезон остават само 7 играча + пристигащ юноша + евентуален един нов трансфер до края на сезона = 9 играча. Така сигурно и другия сезон играта автоматично ще ми напълни отбора с пенсионери,които не мога да продам :| Какво да правя? :mrgreen:

Това дето съм го подчертал е за предпочитане. Не съм си оставял отбора никога, но знам, че когато някой се пенсионира играта автоматично ти дава друг играч. По принцип не е желателно да имаш в отбора си играч над 30 години. В моя отбор "най-големия" дъртак е на 28 години.
Иначе в момента добре се развиват нещата за мен. Все още нямам загуба в първенството и съм на първо място! Изображение

Изображение

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 28 яну 2014 19:00

modor написа:Пу деба и финансовата криза :evil:

Винаги, когато съм бил в криза съм търсил играчи без договори до 30 години и след това ги продавам. Така много често съм оправял нещата в отбора. :) А дори и в момента, ако имам възможност взимам свободен играч и го продавам. 8-)

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 28 яну 2014 23:19

Къде намирате играчи без договор?

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 29 яну 2014 00:05

MQplaya написа:Къде намирате играчи без договор?

На пазара си има свободни агенти - до цената им пише в скоби F, демек Free agent. Предполагам, че за тях говори и колегата по-горе. Поне при мене хич не са много, така че не разчитам на това.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 29 яну 2014 13:50

LSFC 1914 написа:
modor написа:Пу деба и финансовата криза :evil:

Винаги, когато съм бил в криза съм търсил играчи без договори до 30 години и след това ги продавам. Така много често съм оправял нещата в отбора. :) А дори и в момента, ако имам възможност взимам свободен играч и го продавам. 8-)

И аз преди време така се издържах. Сега в трансферния прозорец няма такива люде :mrgreen:
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 29 яну 2014 14:06

Сутринта , докато си пиех кафето, купих 3 играчи за 40 000 000 само с 7 токена.
Хваля се !
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 29 яну 2014 14:07

Los Che написа:Сутринта , докато си пиех кафето, купих 3 играчи за 40 000 000 само с 7 токена.
Хваля се !

Дай ми малко кинти :evil: :lol: Аз ще ти дам токени ако искаш :mrgreen:
Станимир Стоилов.

Върни се в “Игри и забавления”