Иначе в първенството мачкам, само 1 Х имам и то срещу отбор извън топ 5. За купата е ясно, там по традиция си отпадам с голове на чужд терен...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MQplaya написа:9 играча се пенсионират ; 4 са с изтичащ договор,от които само един би бил ефективен и през следващия сезон.
Едната въпросителна е дали да преподпиша с въпросните четирима през този сезон и да ги продам в началото на следващия, или да се пробвам да ги продам още в последните дни на този сезон.Работата е там,че дори и да преподпиша с тях, за началото на другия сезон остават само 7 играча + пристигащ юноша + евентуален един нов трансфер до края на сезона = 9 играча. Така сигурно и другия сезон играта автоматично ще ми напълни отбора с пенсионери,които не мога да продамКакво да правя?
modor написа:Пу деба и финансовата криза
MQplaya написа:Къде намирате играчи без договор?
LSFC 1914 написа:modor написа:Пу деба и финансовата криза
Винаги, когато съм бил в криза съм търсил играчи без договори до 30 години и след това ги продавам. Така много често съм оправял нещата в отбора.А дори и в момента, ако имам възможност взимам свободен играч и го продавам.
Los Che написа:Сутринта , докато си пиех кафето, купих 3 играчи за 40 000 000 само с 7 токена.
Хваля се !
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта