Top Eleven Football Manager-Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Top Eleven Football Manager-Фен тема

Мнениеот MuFc1878 » 07 дек 2013 10:56

Аз доигравам сезона, но ще хвърля всичко за Купата. С огромни усилия стигнах до 1/2 финал. Първите два кръга продължавах само с равенства и повече голове на чужд терен. След това с разменени победи срещу по-силни съперници и победи след продължения! До тук голяма драма, да видим утре как ще е :)

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 09 дек 2013 20:15

Много оспорвано първенство. Дано да завърша на 1 позиция!

Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 10 дек 2013 16:42

И при мен първенството е много интересно. До вчера бях 3-ти, но опуках 2-рия с 0-3, макар че имаше и 1 човек агитка. Днес пък лидерът падна с гол 2 минути преди края, а аз се възползвах с разгромна победа над слабак и вече съм 1-ви с точка аванс пред следващите двама. В предпоследния кръг гостувам точно на един от тях, но другите 3 мача са ми с отбори от долната половина, докато конкурентите ми имат срещи и с тимове от горната. Ще видим какво ще се случи, но съм в серия от 10 мача без загуба (8 победи и 2 равни), а когато в тази игра моите хора влязат в такава поредица, обикновено бият до последно. През втория полусезон редовно ми се контузват играчи я на мач, я на тренировка (току-що в мача пак ми контузиха един), и то все от тези с 6 звезди, така че редовно имам по двама-трима от най-добрите извън строя, но се справям учудващо добре без тях.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 12 дек 2013 09:09

Сблъсках се с нова простотия в тази игра... Тръгвам да си купувам вратар, защото никой не проявяваше интерес, а не беше лош, 18 годишен, стопер 1-1, цели 196 см. Оставаха 23 секунди, играта се бъгна, връзката прекъсна, след 3 минути се оправи и вратаря беше на скромните над два часа от края на рунда и моят токен беше все още заложен... :evil:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 12 дек 2013 09:25

След 4 поредни промоции реших да отпусна малко края! Собствениците цял сезон не дадоха и лев за трансфери и съм на логичното 10-то място 8-)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 13 дек 2013 00:07

Добреее, и двамата преследвачи с хиксове днес. Аз бих скромно с 1-0 слабак, като запазих някои играчи, висящи с картони, за утрешното гостуване точно срещу един от конкурентите. Именно от него ми е последната загуба и ако сега падна, ще ме изпревари по голова разлика. И както ми се случва през цялата втора половина на сезона, пак ми се контузи играч на тренировка точно в момент, когато друг травмиран се връща в игра, и така продължавам да не падам под двама контузени. Купих си нов ляв халф, че на тази позиция въртя 3-4 човека и всичките се представят зле. :lol:

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 13 дек 2013 14:08

Тю, снощи голяма издънка! Преди кръга бях ПЪРВИ с 2т. преднина пред втория / едно нахакано английско денди/. Неговия мач бе рано следобед като гост, аз разбира се давам пълна подкрепа на съперника му , 1:1 до края, 1:2 в последните минути и ме изпревари с точица.
Моя мач от 20:45. Викам си свършва Valencia - Razan и на полувремето ще се оправя. Но явно истинския мач е почнал по-късно и малко продължение. Свърши мача по ТV и гледам - мача на РС -то в края 1:1 онзи останал с 9 души / 2 ч.к./ моя нападател се контузил , леко слава Богу. Докато направя смени и да вкарам нападател мача свърши.
Сега сме с равни точки с англето , но той е първи с по-добра г.р.
Остават 2 мача ще се опитам да стопя преднината му от 6 гола с трима нападатели - титуляри.
Ако загубя двете срещи пак съм втори.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 13 дек 2013 16:26

Мда, за малко си изпуснах мача, а онзи си го е гледал и ме е бил с победен гол 10 мин. преди края. :evil: Сега 3 отбора сме равни преди последния кръг, ама съм втори по голова разлика. Ако си бия утре, няма да ми пука за резултата на 3-тия, ама лидерът задължително трябва да не бие. По ирония на съдбата той има гостуване срещу един от другите двама българи и по-точно срещу тима му PFK LEVSKI SOFIA. :mrgreen: Въпросният отбор се представя доста добре, намира се в горната половина, има и шансове за ШЛ, така че ще има стимул да се опъне на водача. ;) Въпреки клубните си пристрастия в реалния живот, утре ще му бъда агитка, стига да си дойда навреме за мача му (и да не съм загубил шансове за титлата още след своя мач, макар че играя срещу слабак и се надявам, че няма да ми попречи това, че почти сигурно и него ще изпусна). :lol:

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 13 дек 2013 23:08

Много нелепо изпуснах първото място... Равен ми направи един средняк и кръг преди края всичко е ясно. Второ място за мен ... :|

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 дек 2013 17:27

Айдеееее, шампион съм. Не си гледах мача, но все пак съм го взел с 0-6. Току-що бях агитка на PFK LEVSKI SOFIA срещу досегашния лидер. 8-) Онзи обаче си гледаше мача и в началото отборът му натисна и изпусна 2 чисти положения за първите 15 минути. След това обаче нищо. През второто полувреме даже заигра с някаква постройка с трима нападатели, ама нищо не създаде (даже допусна една ситуация) и в крайна сметка 0-0. Накратко казано, с помощта на LEVSKI станах шампион с обрат в класирането в последния кръг (в стил "Лудогорец" 8-) ). Другият отбор, с който бях равен досега, също е направил Х, така че завършвам с 2 точки пред двамата си конкуренти.

Върни се в “Игри и забавления”