НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pavkata77
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот pavkata77 » 06 ное 2008 15:08

Blue_Lion написа:
pavkata77 написа:Едва ли са по-силни от английските лумпени,ама виж как ги оправиха-бой,реални присъди и глоби.Я ги виж сега ходят си с децата на мач!А при нас какво е лумпените трошат седалки,стадион,а ченгетата ги е страх да им направят каквото и да било?!И после си прехвърлят топката с ръководствата кой е виновен?

Виж сега,според мен повече медийте правят проблема ! В България няма организирано хулиганство,като фракций сме доста назад...така,че медийте oсновно създават паника ;) Иначе,международно,на бой рядко ни се опират :twisted: :twisted: Отностно ръководствата...по този начин разсейват вниманието от тях,чрез омразата на феновете ! Днес тя е по-силна отколкото любовта към любимия отбор ! :cry: Но Англичаните бяха нещо доста отдавна...70те години примерно :) ! А й те не са толкова организирани,като ULTRAS фракцийте в Италия,Сърбия или Хърватска примерно ;) Виж темата ULTRAS,ще разбереш за ко иде реч ;)

Имах предвид,че Англичаните са от малкото,които почти изкорениха хулиганството затова ги давам за пример.А иначе за всичко останало си прав!
Един е Ботев!

pavkata77
Контакти:

Мнениеот pavkata77 » 06 ное 2008 15:10

PLOVDIV PEE 1912 написа:Еми не ,не съм расъл там.Изразнах в карето енерго юг,орта мезар,пожарната,централна поща.НАЗДРАВЕ!!!Имах предвид от мачовете едно време.

Аз съм израснал в градинката на природонаучния,до Енергото,завършил съм Алекото до пожарната,тъй че има вероятност да се познаваме![/quote]
Ейййй Павка ние сме махленски бе!!!!!Аз съм на Цанко Церковски ..над енергото![/quote]

Да бе аз съм живял на "Св.Климент"20,как се казваш,къде си учил?
Един е Ботев!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 06 ное 2008 15:11

pavkata77 написа:
Blue_Lion написа:
pavkata77 написа:Едва ли са по-силни от английските лумпени,ама виж как ги оправиха-бой,реални присъди и глоби.Я ги виж сега ходят си с децата на мач!А при нас какво е лумпените трошат седалки,стадион,а ченгетата ги е страх да им направят каквото и да било?!И после си прехвърлят топката с ръководствата кой е виновен?

Виж сега,според мен повече медийте правят проблема ! В България няма организирано хулиганство,като фракций сме доста назад...така,че медийте oсновно създават паника ;) Иначе,международно,на бой рядко ни се опират :twisted: :twisted: Отностно ръководствата...по този начин разсейват вниманието от тях,чрез омразата на феновете ! Днес тя е по-силна отколкото любовта към любимия отбор ! :cry: Но Англичаните бяха нещо доста отдавна...70те години примерно :) ! А й те не са толкова организирани,като ULTRAS фракцийте в Италия,Сърбия или Хърватска примерно ;) Виж темата ULTRAS,ще разбереш за ко иде реч ;)

Имах предвид,че Англичаните са от малкото,които почти изкорениха хулиганството затова ги давам за пример.А иначе за всичко останало си прав!

Истината е,че не са го изкоренили ! Просто F.A. плащат милиони за да не се отразя,най-вече в световен мащаб ! Но доста сериозно се борят с хулиганите,те се крият просто,но ги има и са адски много,но вече не са силата която бяха !
Изображение

pavkata77
Контакти:

Мнениеот pavkata77 » 06 ное 2008 15:21

Сигурно и ти си прав,но за мен най-важното е,че по стадионите им има невероятна атмосфера и в същото време гледаш как децата са си седнали и си гледат мачовете!Ти си млад де,ама би ли си пуснал детето на дербито?И би ли бил спокоен?Аз си спомням,че бях 3 клас и отидох сам на Ботев-Левски,а оттам и на всички домакинства на Ботев...Еми нямаше я тая изродщина,която е в момента!Ботевист съм ама с ръка на сърцето и в нашето стадо има много мърша!Най-много се възмутих на побоя над Томето,за какво говорим?
Един е Ботев!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 06 ное 2008 15:34

pavkata77 написа:Сигурно и ти си прав,но за мен най-важното е,че по стадионите им има невероятна атмосфера и в същото време гледаш как децата са си седнали и си гледат мачовете!Ти си млад де,ама би ли си пуснал детето на дербито?И би ли бил спокоен?Аз си спомням,че бях 3 клас и отидох сам на Ботев-Левски,а оттам и на всички домакинства на Ботев...Еми нямаше я тая изродщина,която е в момента!Ботевист съм ама с ръка на сърцето и в нашето стадо има много мърша!Най-много се възмутих на побоя над Томето,за какво говорим?

Ми да,и аз сега бих имал едно на ум за мачовете ! Няма да отричам,че си имам страх,въпреки голямото ми желание да съм на стадиона ! И понеже съм яко ентусиаст,даже ходя в "Б" Сектор ! Иначе млад съм да,и се надявам до няколко години тези неща да се оправят,но има бая вода да изтече до тогава ! Да,атмосферата по английските стадиони е супер,но повече ми харесва да гледам хореографий,да има пеене,факли и леко заяждане с врага ! Но без бой по стадионите ! Отностно мършата,ми брат Левски,Локо (ПД) и Ботев Пловдив,заедно с цска имат агитки => такива прояви са нещо типично за хората в Сектор "Б", Г и по източната трибуна !
Изображение

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 06 ное 2008 17:59

are nazdrave!!!!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 06 ное 2008 18:01

trakia написа:are nazdrave!!!!

Еми щом си казал,чакай да взема леда за уискито.........,АЙ НАЗДРАВЕ И САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 06 ное 2008 18:09

PLOVDIV PEE 1912 написа:
trakia написа:are nazdrave!!!!

Еми щом си казал,чакай да взема леда за уискито.........,АЙ НАЗДРАВЕ И САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!

И САМО ЛЕВСКИ ШАМПИОООН ! :mrgreen: :mrgreen: АЙДЕ НАЗДРАВЕ ПИЧОВЕ !
Изображение

pavkata77
Контакти:

Мнениеот pavkata77 » 06 ное 2008 19:30

Наздраве на всички,тази вечер и аз успях да се включа.
Един е Ботев!

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 06 ное 2008 21:26

ТУКА СЪМ :D

НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ :lol:

Върни се в “Игри и забавления”