Top Eleven Football Manager-Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Top Eleven Football Manager-Фен тема
157 хилки е моя капацитет :Д , 10 ми е цената в шампионата и 14 за купата и ШЛ

Офтопик:
Middlesbrough написа:157 хилки е моя капацитет :Д , 10 ми е цената в шампионата и 14 за купата и ШЛ
10? Аз не съм падал от 50+ от много месеци...

- Middlesbrough
- Контакти:
Rivaldo10 написа:Middlesbrough написа:157 хилки е моя капацитет :Д , 10 ми е цената в шампионата и 14 за купата и ШЛ
10? Аз не съм падал от 50+ от много месеци...
Смисъл
Сега видях че цената на билетите за първенството ми е 11 долара :Д , тоест печеля по 168 хилки от билети на домакинство

Офтопик:
Middlesbrough написа:Смисъл
Сега видях че цената на билетите за първенството ми е 11 долара :Д , тоест печеля по 168 хилки от билети на домакинство
Вдигай на 20+ и виж колко ще ти ходят на мач. Вдигай я така, че да ти се пълни с малко под пълният капацитет. Така вземаш максимална печалба.

- Middlesbrough
- Контакти:
Rivaldo10 написа:Middlesbrough написа:Смисъл
Вдигай на 20+ и виж колко ще ти ходят на мач. Вдигай я така, че да ти се пълни с малко под пълният капацитет. Така вземаш максимална печалба.
ем пробвал съм само на 11 ми се пълни на 12 неще :Д , ти си 22 ниво майна ти си в друго измерение :Д

Офтопик:
Middlesbrough написа:ем пробвал съм само на 11 ми се пълни на 12 неще :Д , ти си 22 ниво майна ти си в друго измерение :Д
Аз на по 11-12 го пълнех още на 6-7 ниво, може да са правили промени в играта, знам ли ги.

- Middlesbrough
- Контакти:
Rivaldo10 написа:Middlesbrough написа:ем пробвал съм само на 11 ми се пълни на 12 неще :Д , ти си 22 ниво майна ти си в друго измерение :Д
Аз на по 11-12 го пълнех още на 6-7 ниво, може да са правили промени в играта, знам ли ги.
Е сигурно , не е важно като цяло щото играта ме дразни много :Д , влизам 1-2 пъти докато съм на раота и тва е

Офтопик:
Аз за втори сезон отпадам многоооо нещастно на 1/2 в ШЛ, а там ми е зор да спечеля. Спечеля ли я, сигурно постепенно ще я откажа. За последно печелих ШЛ преди година и нещо... 

- Udoji90
- Контакти:
Моят сезон е на големи приливи и отливи. В началото бях супер, бях първи дълго време, после пък направих много дълга слаба серия и паднах извън първите 7, сега пак съм в много добър период и имам шанс за второ място, но не и за първо. От друга страна, точките са близки и може дори от първите 7 да изпадна. Иначе стадиона (260 хил. капацитет - повече не може) си го пълня всеки мач при цена в рамките на 45-50.
Много нови играчи не съм взел - само двама-трима, но отборът ми като цяло не е лош.
А иначе играта я играя вече почти 3 години и нямам намерение да я отказвам скоро - чак се чудя на търпението си, като се има предвид какъв нервак съм. 
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Върни се в “Игри и забавления”