Blue_Lion написа:plan-2012 написа:
И къв е отговора ?![]()
![]()
ДА ПИЯЯЯЯЯЯЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Lion написа:plan-2012 написа:
И къв е отговора ?![]()
![]()
PLOVDIV PEE 1912 написа:За нищо на света не пропускам тоя мач!Не знам ,но ми се струва че с бирата може и да се познаваме, поне по физиономия.
plan-2012 написа:Blue_Lion написа:plan-2012 написа:
И къв е отговора ?![]()
![]()
ДА ПИЯЯЯЯЯЯЯ![]()
![]()
![]()

birabecks написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:За нищо на света не пропускам тоя мач!Не знам ,но ми се струва че с бирата може и да се познаваме, поне по физиономия.
За мача е ясно.Ще си го гледаме,всеки оттам откъдето го е гледал досега...След това може да направим "разбор" на неутрален терен /т.е. в някоя кръчма/. А иначе,майна,може и да се познаваме,ако си израстнал в "карето" Тримона ,Бирената,"Колежа" и Военна болница.Наздраве!

lauta hools написа:Абе някой беше казал,че е от Тракия,и аз съм от там,можем да си врътнем една срещичка!
plan-2012 написа:ПРИЯТЕЛИ НА МЕНЕ МНОГО МИ ВЪРВИ МИНЕРАЛНАТА ВОДА СУТРИН , И ПРИ ВАС ЛИ Е ТАКА ?![]()

plan-2012 написа:lauta hools написа:Абе някой беше казал,че е от Тракия,и аз съм от там,можем да си врътнем една срещичка!
ХА ХА В ЖАСМИНА ИЛИ СИНИЯ КОС ?
Blue_Lion написа:plan-2012 написа:ПРИЯТЕЛИ НА МЕНЕ МНОГО МИ ВЪРВИ МИНЕРАЛНАТА ВОДА СУТРИН , И ПРИ ВАС ЛИ Е ТАКА ?![]()
В кой смисъл "Върви" ? Прокарва те или...?![]()
![]()
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост