Fifa 2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Fifa 2010
..където са същите. Именно, за това говоря- в единия случай говорим за аркаден геймплей, доста по- лесен, а в другия случай за симулация- естествено доста по- труден. Все едно феновете на Colin MacRae сериите да харесат Richard Burns Rally
- Бижутера
- Контакти:
mike28 написа:..където са същите. Именно, за това говоря- в единия случай говорим за аркаден геймплей, доста по- лесен, а в другия случай за симулация- естествено доста по- труден. Все едно феновете на Colin MacRae сериите да харесат Richard Burns Rally
е точно па ричард бърнс рали е толкова дървен камък че нема накъде повече...трябва да си мазохист за да играеш такава игра.Все пак това е забавление,а не някаква учебна програма за тест пилот на ВРЦ
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Добре де, който не харесва FIFA, да си направи тема за PES. Защо трябва да я плюете тука. Наистина това е въпрос на вкус. Има хора, които не харесват FIFA, има даже още по-странни, които не ядат месо например.
незнам как е в темите за ПЕС, ама е малко жалко в тая тема за ФИФА да се появяват разни елементи и да ни агитират че ФИФА е боклук, а ПЕС е супер! нещо като сектанти, които искат да ни вкарат в правата вяра, само дето тя е права вяра според тях, но не и според феновете на ФИФА! също така е известен способа, че когато си се набутал с нещо, за да убиеш присмеха към себе си, се стремиш да го набуташ и на други хора! Та така ги виждам аз тея жалки хора, влезли във форум на ФИФА и спамещи за ПЕС!
Сори майни, ама си играйте ПЕС-чето, а аз ше си играя ФИФА-та!

- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
todorK написа:Добре де, който не харесва FIFA, да си направи тема за PES. Защо трябва да я плюете тука. Наистина това е въпрос на вкус. Има хора, които не харесват FIFA, има даже още по-странни, които не ядат месо например.
Aз пък играя ФИФА и не ям месо

Ще има ли пач за българиски отбори ?
Миналата година на ФИФА 09 Демо имаше пач за 4 БГ отбора..
Миналата година на ФИФА 09 Демо имаше пач за 4 БГ отбора..

fr3ak_boy написа:Fifa ми по харесва от PES, защото играчите се контролират по-лесно. По-лесно завиват, по -бързо спират и тръгват. Освен това има предимство да се едни и същи ситуациите, защото така се научаваш да ги правиш от раз и докато научиш всички ситуации излиза нова фифа.
Ето точния коментар от фифаджия,в който се потвърждява да не се играе една и съща игра 5г.

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
Всеки си има свойте предпочитания,което му харесва повече това да си играе. 
Lyubooo написа:незнам как е в темите за ПЕС, ама е малко жалко в тая тема за ФИФА да се появяват разни елементи и да ни агитират че ФИФА е боклук, а ПЕС е супер! нещо като сектанти, които искат да ни вкарат в правата вяра, само дето тя е права вяра според тях, но не и според феновете на ФИФА! също така е известен способа, че когато си се набутал с нещо, за да убиеш присмеха към себе си, се стремиш да го набуташ и на други хора! Та така ги виждам аз тея жалки хора, влезли във форум на ФИФА и спамещи за ПЕС!
По- полека пич, никой , никого, нищо не убеждава. Аз цитирам фактите, това че не изнасят на някого е друг проблем. Фифата е за хора до 15-18 години, ПЕС - а е за малко по- големи. Всяка от игрите си има своя възрастова аудитория, които не се смесват, тоест едва ли си правят конкуренция.
Бижу, хич не си прав за Ричард Бърнса, там си говорим за реализъм. Истински и недостигнат от другите симулатори. Пробвал съм ги почти всичките , този е нещо уникално. Все пак си говорим за симулирана физика на 4-те колела, при всички останали игри, колата е една цяла маса. Всъщност виж професионалното ревю на играта тук
Върни се в “Игри и забавления”