Bet365 получи лицез за България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Bet365 получи лицез за България

Мнениеот kingofpop » 08 юни 2016 20:37

BurnX написа:Как обаче се завърнаха баш за Европейското - все едно са изчислили момента. Сега всички ще ги налазят .....

точно това си мислех и аз....едва ли е случайно...аз съм почти сугурен, че нарочно стана точно сега с цел колкото се може повече хора да използват тоя бонус и да залагат...тва ме кара да мисля, че ще има много изненади на Еврото и никой няма да хване фиш :mrgreen: ще видим...
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 08 юни 2016 20:39

NOMER14 написа:E, регистрирах се наново - с ново име, но на същия имейл. Дадоха ми 100 лева. :lol:
Дали имат пак бонус за мобилния вариант или да изчакам?

имат и мобилен бонус, но 2 бонуса не може едновременно, така че като развъртиш този, тогава ползвай другия..иначе за катите пристигат след 2-3 работни дни, така че до петък трябва да са пристигнали сичките ни пари :mrgreen: :oops:

П.П. АКТИвните залози не знам как е с тях, четох, че ще бъдат отменени и парите за тях също ще бъдат пуснати към картата, но не съм сиг..
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

better
Контакти:

Мнениеот better » 08 юни 2016 20:49

Проведох около 20 чат разговора с английския съпорт.
Писах два мейла на българския. Файда няма никаква досега. Английския повтаря като папагал, че се извиняват и че само българския съпорт може да каже какво става и какво да правиме.
Нашите кавали са оффлайн на чата.
Преди малко звънях на 008001154406 и ми казват...не може в момента да се свържете с нас, използвайте алтернативните методи...имейл или чат на живо.
Пълна подигравка.
Англичаните им казах в последната чат сесия : толкова ли е трудно да кажете , че парите от старите сметка са на път към банковите ни сметки и, второ, да правиме всички нови акаунти и да залагаме с тях. Баси кавалите. Аз знам, че пари няма да се изгубят и ще ги върнат. Но не съм открил нова сметка все още, защото знам, че може да изквичат по някое време, че има два акаунта на едно и също лице и да го издухам яко. В създалата се ситуация не ми се вярва де, но...
Толкова ли е трудно за нашия съпорт да напише точно 2 изречения и да ни ги разпрати по пощите?!
Снощи първо пишеше някакво (изпълнено с грешки на английски) съобщение, че сайта им е в scheduled maintenance. Питам ги англичанчетата дали наистина имат такава планирана поддръжка...онези не могат да отговорят.
После ми изписа за 10ина минс, че трябва да си направиме нови сметки в България, заради получаването на лиценз. И след това (от към 23ч. насам) пише, че не ми разпознава лог ин детайлите. Доста малоумно положение създадоха. И още не могат да реагират идиотите!
Иначе Мтел вече разрешиха официалния им сайт и за домашния нет и за мобилния си. Както и Теленор пускат през телефона вече.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 08 юни 2016 22:22

Наполовина се верифицирах...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 08 юни 2016 22:35

NOMER14 написа:Наполовина се верифицирах...

И аз съм до там.Само незнам след колко време ще ми пратят кода за потвърждаване на данните и къде .Разбрах , че могат да ти го пратят по пощата .Ама не електронната , а тази по адресна регистрация което е безумие .
Общо взето според мен бет 365 яко се изложиха това триене на акауни точно преди европейското .Най-малкото защото ти задържат пари и не ти казват кога ще си ги получиш ....

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 08 юни 2016 22:41

ЕМИЛ написа:

И аз съм до там.Само незнам след колко време ще ми пратят кода за потвърждаване на данните и къде .Разбрах , че могат да ти го пратят по пощата .Ама не електронната , а тази по адресна регистрация което е безумие .
Общо взето според мен бет 365 яко се изложиха това триене на акауни точно преди европейското .Най-малкото защото ти задържат пари и не ти казват кога ще си ги получиш ....

Ааааа, вярно, бе! Преди 2-3 години имах едно пъстро писмо по пощата от тях за верификацията, но не помня дали имаш код. Къде ли съм го дянал?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 08 юни 2016 22:49

NOMER14 написа:
ЕМИЛ написа:

Ааааа, вярно, бе! Преди 2-3 години имах едно пъстро писмо по пощата от тях за верификацията, но не помня дали имаш код. Къде ли съм го дянал?

Сега трябва да ти пратят нов код , който би трябвало да пристигне до една седмица .Време прз което европейското и копата са в разгара , а ти неможеш да теглиш ... :|

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 09 юни 2016 05:40

ЕМИЛ написа:
NOMER14 написа:
ЕМИЛ написа:

Сега трябва да ти пратят нов код , който би трябвало да пристигне до една седмица .Време прз което европейското и копата са в разгара , а ти неможеш да теглиш ... :|

Ти първо спечели, после тегли.Нема нужда да слагаш каруцата пред коня.Верификация не ти трябва за да залагаш.И след Еврото може да стане.Парите от сметката няма да избягат.Иначе верификацията винаги е била с писмо по пощата (не електронната).Пъстрото писмо както се изрази колегата.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 юни 2016 07:24

Намерих старото писъмце тип "par avion" и има код...

Върни се в “Игри и забавления”