Мнениеот better » 08 юни 2016 20:49
Проведох около 20 чат разговора с английския съпорт.
Писах два мейла на българския. Файда няма никаква досега. Английския повтаря като папагал, че се извиняват и че само българския съпорт може да каже какво става и какво да правиме.
Нашите кавали са оффлайн на чата.
Преди малко звънях на 008001154406 и ми казват...не може в момента да се свържете с нас, използвайте алтернативните методи...имейл или чат на живо.
Пълна подигравка.
Англичаните им казах в последната чат сесия : толкова ли е трудно да кажете , че парите от старите сметка са на път към банковите ни сметки и, второ, да правиме всички нови акаунти и да залагаме с тях. Баси кавалите. Аз знам, че пари няма да се изгубят и ще ги върнат. Но не съм открил нова сметка все още, защото знам, че може да изквичат по някое време, че има два акаунта на едно и също лице и да го издухам яко. В създалата се ситуация не ми се вярва де, но...
Толкова ли е трудно за нашия съпорт да напише точно 2 изречения и да ни ги разпрати по пощите?!
Снощи първо пишеше някакво (изпълнено с грешки на английски) съобщение, че сайта им е в scheduled maintenance. Питам ги англичанчетата дали наистина имат такава планирана поддръжка...онези не могат да отговорят.
После ми изписа за 10ина минс, че трябва да си направиме нови сметки в България, заради получаването на лиценз. И след това (от към 23ч. насам) пише, че не ми разпознава лог ин детайлите. Доста малоумно положение създадоха. И още не могат да реагират идиотите!
Иначе Мтел вече разрешиха официалния им сайт и за домашния нет и за мобилния си. Както и Теленор пускат през телефона вече.