Лаф на деня
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лаф на деня
Батков: "До колкото знам времето ще бъде горещо. Нашата публика да напълни стадиона и да го превърне във врящ казан. На беларусите да им стане още по-горещо. Така ще ги бием здраво."
''Искам ми се да окуража нашата вярна публика. Този мач ще бъде скок на Левски в Шампионската лига'', каза с оптимизъм Боримиров.
Ники Илиев: Паднем ли от БАТЕ, вън страхливците от Герена
Да си стягат куфарите и да се махнат от там. .И не говоря само за треньора.
Да си стягат куфарите и да се махнат от там. .И не говоря само за треньора.
Джапанките ми струват 400 евро - отговра на Вуцов, защо води мачовете на отбора по джапанки и къси панталони.
Емил Наков : - Във всяка треньорска стая да сложат портрет на Димитър Пенев и специалстчетата ежедневно да му се кланят.
"Имам 5-6 защитника и редовно ги въртя отзад" - Пената обяснява ротацията на защитата в ЦСКА преди евродвубоите със Сервет.... 

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Вили Вуцов: А на Мъри нищо не му казахте след Беверен
Няма да паднем от някакъв си там Борисов, защо да капитулираме пред заводски отбор от изкуствено създадена държава. А сега какво ще кажете, г-н Батков? '', риторично питат ръководителите на БАТЕ от страниците на клубния сайт fcbate.by.
Паткофф:"This lamb head has broke the game" пр.: "Овчата глава прецака мача" 
Тодор Батков : "Левски не е пазар. Публиката може да иска много неща, но не може тя да казва какво да се случва в клуба.Никой не бива да претендира, че той олицетворява Левски. Аз не го правя, въпреки че формално и юридически имам най-голямо основание да го правя".
Върни се в “Игри и забавления”