Черноморец - Черно море ...1:2...Бакари
Любимец - Лудогорец ....... 0:2...Ив. Стоянов
Пирин (ГД) - Локо (Сф)...... 1:0...Алба
ЦСКА - Локо (Пд) .............2:2...Карачанаков
Ботев (Пд) - Левски ..........1:1...Родригес
Литекс - Нефтохимик ....... 2:0...Ваюши
Славия - Берое ............... 1:1...Галин Иванов
Шампион - Левски София
------------------------------------------------
Иска ми се обаче да доуточним някои неща. Ето например сега съм дал прогноза само за точен резултат и знак, без първи голмайстор, просто за да се запиша в играта. Ами как да пиша голмайстора, като не знам ще бъде ли в групата за мача въобще съответния играч??!! Затова смятам да допиша това инфо допълнително. Въпросът ми е до кога мога да го направя? Влязох в миналогодишната игра и прочетох там, че може до започване на първия мач от кръга? Тази година пак ли така? Имайки в предвид, че мачовете от един кръг се играят от петък до понеделник, то ако в петък трябва да пиша голмайстора за мач в понеделник, пак няма да съм сигурен дали ще участва съответния играч в този мач? При това положение тази прогноза се обезмисля. Ще може ли посочването на голмайстора да става до започване на съответния мач, а не до започване на първия мач от кръга? И още нещо - предполагам, че прогнозата за даден мач ще може да се променя до непосредственото му започване? Или пак до началото на кръга? Извинявам се предварително, ако ги има уточнени някъде тези неща и не съм ги прочел