Кво викаш Бира ?

Между другото,забележи че тук няма значение от кой град и отбор си - всички са пичове,обичат си отбора и града и харесват футбол и пиение и това ни обединява брат
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кво викаш Бира ?

plan-2012 написа:Лъвче нищо не казваш днес изпитваха ли те ?![]()
Че си счупих палците от стискане![]()
наздраве !!!
За тоя това - 

PLOVDIV PEE 1912 написа:birabecks написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Един колега ми даде днеска няква домашнярка и незнам кога ще забия главата в клавиатурата....НАЗДРАВЕ
Има и такива моменти,майна...Бъди мъж!!!Колко градуса беше?
Пидисе градуса ,иначе е страшна работа гроздовицата.
Blue_Lion написа:Кво викаш Бира ?
Навит съм за едно реално
![]()
Между другото,забележи че тук няма значение от кой град и отбор си - всички са пичове,обичат си отбора и града и харесват футбол и пиение и това ни обединява братЕй за тва се кефа,че има такива хора
НАЗДРАВЕ !

PLOVDIV PEE 1912 написа:Blue_Lion написа:Кво викаш Бира ?
Навит съм за едно реално
![]()
Между другото,забележи че тук няма значение от кой град и отбор си - всички са пичове,обичат си отбора и града и харесват футбол и пиение и това ни обединява братЕй за тва се кефа,че има такива хора
НАЗДРАВЕ !
Блу ,няма да е лошо за едно напиване на живо,като за начало заповядай на дербито на България на 29-ти(мисля че беше)!
birabecks написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Blue_Lion написа:Кво викаш Бира ?
Навит съм за едно реално
![]()
НАЗДРАВЕ !
Блу ,няма да е лошо за едно напиване на живо,като за начало заповядай на дербито на България на 29-ти(мисля че беше)!
Ами има време дотогава,в смисъл,има време да се организираме.

PLOVDIV PEE 1912 написа:ние с бирата дърти пиргиши къде сме тръгнали
birabecks написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:ние с бирата дърти пиргиши къде сме тръгнали
Споко бе,майна...Ние сме като виното - колкото по-старо,толкова по-хубаво!

Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост