Игра познай държавата.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Игра познай държавата.
Правилно. Въпрос..?
Подобен на твоя: Коя е държавата с 2 пъти повече население от България и почти 3 пъти по-малка площ 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Само Белгия или Холандия ще е, но не съм сигурен коя от двете. По-скоро Холандия?
да Холандия е 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

В коя държава хората имат най-голяма продължителност на живота ? тук става въпрос само за континента Европа
Норвегия, Швеция или Япония?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
В Европа е Швеция,правилен отговор.
Коя държава изнася най-много банани? 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Еквадор ?
Tommi написа:Коя държава изнася най-много банани?
От Южна или Централна Америка ще да е. Хондурас?
Върни се в “Игри и забавления”