Безапелационен победител е tornadoto_96. Честито!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
tornadoto_96 написа:На първо място искам да благодаря на Nomer14 за чудесния турнир, който организира. Искам също да благодаря на моето семейство, което ме подкрепяше през целия ми път до титлата, благодаря на спонсорите, на децата, които подават топките и накрая, но не на последно място - на тази невероятно публика, без която нашият турнир нямаше да има смисъл. Всичко това го правим за Вас. Догодина ще се видим отново. Обичам Ви!![]()
[offtopic]Ебамо, винаги съм искал да го кажа това[/offtopic]
tornadoto_96 написа:На първо място искам да благодаря на Nomer14 за чудесния турнир, който организира. Искам също да благодаря на моето семейство, което ме подкрепяше през целия ми път до титлата, благодаря на спонсорите, на децата, които подават топките и накрая, но не на последно място - на тази невероятно публика, без която нашият турнир нямаше да има смисъл. Всичко това го правим за Вас. Догодина ще се видим отново. Обичам Ви!![]()
[offtopic]Ебамо, винаги съм искал да го кажа това[/offtopic]
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Браво на Цецо Кройфа за организирането на играта! Честито на призьорите
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта