НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот SHYNE » 09 яну 2009 20:57

Blue_Lion кво стана сега бе . тея чорбари ще ходат ли на 14 .01 или няма да ходат ? :lol: бах тея верно са някви особена порода прасета :lol: :lol: :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 09 яну 2009 20:58

lauta hools написа:
Blue_Lion написа:
birabecks написа:Наздраве,пичове!

Ееее айде бе ! Кво стана ?! Как сме ? А Наздраве ;)

Лаута,гледах форума им...не е як ;) Тук е по-оферта,поне засега :)

Казах ти давай линкос

Едит:Сега видях,еме аз съм готов регистриран съм :D ;)

Писа ли нещо там ? То и аз съм регистриран : FC_Levski ми е ника да го ева ! :D По-стар е дори от този ми профил ;)
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 09 яну 2009 21:02

SHYNE написа:Blue_Lion кво стана сега бе . тея чорбари ще ходат ли на 14 .01 или няма да ходат ? :lol: бах тея верно са някви особена порода прасета :lol: :lol: :lol:

Бате,кво да ти кажа ;) Как да не им викаме Турци,кажи ми ? Ама не друго,а тва са организацийте им,водени от Дудуда,който хем го е яд,че не той седи начело на тва а Левскарите,хем му плащат за да има разделение като пуска некви деклараций,от който лятото се отрече :D :D :D :D Лошото е,че пише от името на всички фенове на ЦДНА,а гаранция,че ще ходят доста чорбари там ;) Не,че има значение от кой клуб си ама... ;) Пък и си мисля,че тия все пак ще се вяснат - нали има камери и телевизори :D :D :D :D
Изображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 09 яну 2009 21:08

Хаха ние смятаме първия кръг да го почнем с маймунски звуци,за да докараме глоби само на ръководството,да не ни пипат още нас,интерестното е,че първия кръг играем със Сливен на Лаута,а те нямат негри,интерестно на кой ли ще викаме :lol: :lol: :lol: :lol: Обачееее само Цска да ни дойдееее..само погледнете им отпред на Гонга новите попълнения... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 09 яну 2009 21:18

lauta hools написа:Хаха ние смятаме първия кръг да го почнем с маймунски звуци,за да докараме глоби само на ръководството,да не ни пипат още нас,интерестното е,че първия кръг играем със Сливен на Лаута,а те нямат негри,интерестно на кой ли ще викаме :lol: :lol: :lol: :lol: Обачееее само Цска да ни дойдееее..само погледнете им отпред на Гонга новите попълнения... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ами като няма негри...? Кво правиме? Може би,малко камъни по съдиите... :roll:
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 09 яну 2009 21:26

birabecks написа:
lauta hools написа:Хаха ние смятаме първия кръг да го почнем с маймунски звуци,за да докараме глоби само на ръководството,да не ни пипат още нас,интерестното е,че първия кръг играем със Сливен на Лаута,а те нямат негри,интерестно на кой ли ще викаме :lol: :lol: :lol: :lol: Обачееее само Цска да ни дойдееее..само погледнете им отпред на Гонга новите попълнения... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ами като няма негри...? Кво правиме? Може би,малко камъни по съдиите... :roll:

Тва е въпроса,не се знае още..камъни по съдийте ще ни резнат веднага и още на другия ден сме в Б,ще почнем по-меки действия,колкото да "исцадим" ръководството,после вече започва работата по ваденето на отбора от А група,тогава вече без пукната пара ръководството ще си събере багажа и ще се търси нов собственик.На прима виста така изглеждат нещата :roll: Обаче вземе ли концесията...е тогава всичко отива по дяволите...
[center]Изображение

но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 яну 2009 21:30

Айде "наздраве" на всички пичове от Пловдив,независимо от Локо или от Ботев!Защо така сте "оклюмали" за тва изпадане?Би било ужасно 2 от отборите с най-вярни и най-истински фенове да са в "Б"група!Аз лично все пак не вярвам,че ще се случи с който и да е от 2та отбора! ;)

П.П. Blue_Lion специално НАЗРАВЕ за теб от мен! ;) И само Арсенал,нали? ;) ;) ;) :D
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 09 яну 2009 21:36

Cesc Fabregas написа:Айде "наздраве" на всички пичове от Пловдив,независимо от Локо или от Ботев!Защо така сте "оклюмали" за тва изпадане?Би било ужасно 2 от отборите с най-вярни и най-истински фенове да са в "Б"група!Аз лично все пак не вярвам,че ще се случи с който и да е от 2та отбора! ;)

П.П. Blue_Lion специално НАЗРАВЕ за теб от мен! ;) И само Арсенал,нали? ;) ;) ;) :D

Наздраве!Оклюмали сме защото и на нас не ни се вярваше,но за съжаление натам върви работата... :(
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 09 яну 2009 21:48

Cesc Fabregas написа:Айде "наздраве" на всички пичове от Пловдив,независимо от Локо или от Ботев!Защо така сте "оклюмали" за тва изпадане?Би било ужасно 2 от отборите с най-вярни и най-истински фенове да са в "Б"група!Аз лично все пак не вярвам,че ще се случи с който и да е от 2та отбора! ;)

Chelsea - The Pride of London :twisted: Специално Наздраве и на теб брат :) А найстина и според мен Пловдив не заслужава такава участ ! Няма ли кво да се направи та да стане масов вашия проблем ?
Изображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 09 яну 2009 21:51

Blue_Lion написа:

Chelsea - The Pride of London :twisted: Специално Наздраве и на теб брат :) А найстина и според мен Пловдив не заслужава такава участ ! Няма ли кво да се направи та да стане масов вашия проблем ?

В какъв смисъл "масов"?Ако е по начина по аз го разбирам,няма..
[center]Изображение

но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Върни се в “Игри и забавления”