Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
lauta hools написа:Blue_Lion написа:birabecks написа:Наздраве,пичове!
Ееее айде бе ! Кво стана ?! Как сме ? А Наздраве
Лаута,гледах форума им...не е якТук е по-оферта,поне засега
Казах ти давай линкос
Едит:Сега видях,еме аз съм готов регистриран съм![]()
SHYNE написа:Blue_Lion кво стана сега бе . тея чорбари ще ходат ли на 14 .01 или няма да ходат ?бах тея верно са някви особена порода прасета
![]()
![]()
lauta hools написа:Хаха ние смятаме първия кръг да го почнем с маймунски звуци,за да докараме глоби само на ръководството,да не ни пипат още нас,интерестното е,че първия кръг играем със Сливен на Лаута,а те нямат негри,интерестно на кой ли ще викаме![]()
![]()
![]()
Обачееее само Цска да ни дойдееее..само погледнете им отпред на Гонга новите попълнения...
![]()
![]()
![]()
![]()
birabecks написа:lauta hools написа:Хаха ние смятаме първия кръг да го почнем с маймунски звуци,за да докараме глоби само на ръководството,да не ни пипат още нас,интерестното е,че първия кръг играем със Сливен на Лаута,а те нямат негри,интерестно на кой ли ще викаме![]()
![]()
![]()
Обачееее само Цска да ни дойдееее..само погледнете им отпред на Гонга новите попълнения...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами като няма негри...? Кво правиме? Може би,малко камъни по съдиите...
Cesc Fabregas написа:Айде "наздраве" на всички пичове от Пловдив,независимо от Локо или от Ботев!Защо така сте "оклюмали" за тва изпадане?Би било ужасно 2 от отборите с най-вярни и най-истински фенове да са в "Б"група!Аз лично все пак не вярвам,че ще се случи с който и да е от 2та отбора!![]()
П.П. Blue_Lion специално НАЗРАВЕ за теб от мен!И само Арсенал,нали?
![]()
![]()
![]()
Cesc Fabregas написа:Айде "наздраве" на всички пичове от Пловдив,независимо от Локо или от Ботев!Защо така сте "оклюмали" за тва изпадане?Би било ужасно 2 от отборите с най-вярни и най-истински фенове да са в "Б"група!Аз лично все пак не вярвам,че ще се случи с който и да е от 2та отбора!![]()
![]()
![]()
![]()
Blue_Lion написа:Cesc Fabregas написа:Айде "наздраве" на всички пичове от Пловдив,независимо от Локо или от Ботев!Защо така сте "оклюмали" за тва изпадане?Би било ужасно 2 от отборите с най-вярни и най-истински фенове да са в "Б"група!Аз лично все пак не вярвам,че ще се случи с който и да е от 2та отбора!![]()
![]()
![]()
![]()
Chelsea - The Pride of LondonСпециално Наздраве и на теб брат
А найстина и според мен Пловдив не заслужава такава участ ! Няма ли кво да се направи та да стане масов вашия проблем ?
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта