НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот Blue_Lion » 05 ное 2008 21:28

Бе тая вечер никой не казва наздраве,бе ! Кво става ?! Я се стегнете...АЙ НАЗДРАВЕ :D :D
Изображение

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 05 ное 2008 21:29

Наздраве от мене..аз си поркам тука Хайнекенче и разглеждам татуси ... :D
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 05 ное 2008 21:55

botev_fen написа:Наздраве от мене..аз си поркам тука Хайнекенче и разглеждам татуси ... :D

Татус ли ще си праиш бе ? ;) Къде,къв ? :D
Изображение

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 05 ное 2008 21:58

Ми и аз точно тва са питам...гледам,гледам ... нищо не си харесвам да са еба в гъза...
Мислех някъв Символ на България да си нарисувам ама не мога да го измисля..
Изображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 05 ное 2008 22:01

Пичове НАЗДРАВЕ и от мен за тва,че днес за втори път в една седмица развалих два компютъра,голям карък съм да му.......! :D :D :D :D :D :D
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 05 ное 2008 22:06

@lauta hools наздраве и да си опраиш компютрите...Моят едва ли го чака много живот...като му стане нещо и го ритам.Незнам ама е пред инфаркт...
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 05 ное 2008 22:07

lauta hools написа:Пичове НАЗДРАВЕ и от мен за тва,че днес за втори път в една седмица развалих два компютъра,голям карък съм да му.......! :D :D :D :D :D :D

Жив вирус си бате,като дойдеш в София,няма да те каня в нас да знаеш ! Да земеш да ми седнеш на кошницата (надявам се не си такъв инвалид буквално да го направиш :D :D ),да го прее*еш и после да си заминеш... :cry: Се 1...чук и бег :D :D :D :D Бе ай Наздраве !

Botev_fen,брат нидей са иби в гъза бе лице,пуние ние в тфоя ! Нал' си фиенче на ботяф,заедно с Уефски,цецка и Лиоко сме мощни племена - агитки уа да го ева ?! Нидей ся,после нимоиш са погледна у углидалуту :D :D :D Туй нещо ми го каза идин тип ут Ло'ич,нали...са да ни стани гриешка и да ричети ча сам про'ал да са иба,да го иева ! :D :D :D :D :D :D АЙ НАЗДРАИ ЛИЦА И ЖИЕНСКИ ЛИЦА ! ЮВИТО ДА БИЙ РИАЛА И ДА СА СВЪРШВА !
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 05 ное 2008 22:09

botev_fen написа:@lauta hools наздраве и да си опраиш компютрите...Моят едва ли го чака много живот...като му стане нещо и го ритам.Незнам ама е пред инфаркт...

То от уплах бе братле,за тва е пред инфаркт :D :D А иначе,аз мисля да си татуирам някакъв Лъв нейде по трупа ми :D :D
Изображение

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 05 ное 2008 22:15

Blue_Lion написа:
botev_fen написа:@lauta hools наздраве и да си опраиш компютрите...Моят едва ли го чака много живот...като му стане нещо и го ритам.Незнам ама е пред инфаркт...

То от уплах бе братле,за тва е пред инфаркт :D :D А иначе,аз мисля да си татуирам някакъв Лъв нейде по трупа ми :D :D

И аз мислех преди да си правя Лъв,ама се отказах..ся съм си харесал един тракииски символ Изображение ей така изглежда общо взето...
Изображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 05 ное 2008 22:15

Blue_Lion написа:
lauta hools написа:Пичове НАЗДРАВЕ и от мен за тва,че днес за втори път в една седмица развалих два компютъра,голям карък съм да му.......! :D :D :D :D :D :D

Жив вирус си бате,като дойдеш в София,няма да те каня в нас да знаеш ! Да земеш да ми седнеш на кошницата (надявам се не си такъв инвалид буквално да го направиш :D :D ),да го прее*еш и после да си заминеш... :cry: Се 1...чук и бег :D :D :D :D Бе ай Наздраве !

Botev_fen,брат нидей са иби в гъза бе лице,пуние ние в тфоя ! Нал' си фиенче на ботяф,заедно с Уефски,цецка и Лиоко сме мощни племена - агитки уа да го ева ?! Нидей ся,после нимоиш са погледна у углидалуту :D :D :D Туй нещо ми го каза идин тип ут Ло'ич,нали...са да ни стани гриешка и да ричети ча сам про'ал да са иба,да го иева ! :D :D :D :D :D :D АЙ НАЗДРАИ ЛИЦА И ЖИЕНСКИ ЛИЦА ! ЮВИТО ДА БИЙ РИАЛА И ДА СА СВЪРШВА !

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ЛЕЛЕ БРАТ РАЗБИ МЕ!ГОЛЯМ СИ ДА ЗНЕШ! :D :D :D :D :D :D :D :D
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Върни се в “Игри и забавления”