НАЗДРАВЕ !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НАЗДРАВЕ !
botev_fen написа:Наздраве от мене..аз си поркам тука Хайнекенче и разглеждам татуси ...
Татус ли ще си праиш бе ?

Ми и аз точно тва са питам...гледам,гледам ... нищо не си харесвам да са еба в гъза...
Мислех някъв Символ на България да си нарисувам ама не мога да го измисля..
Мислех някъв Символ на България да си нарисувам ама не мога да го измисля..

- lauta hools
- Контакти:
Пичове НАЗДРАВЕ и от мен за тва,че днес за втори път в една седмица развалих два компютъра,голям карък съм да му.......!

[center]
Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас” [/center]

@lauta hools наздраве и да си опраиш компютрите...Моят едва ли го чака много живот...като му стане нещо и го ритам.Незнам ама е пред инфаркт...

lauta hools написа:Пичове НАЗДРАВЕ и от мен за тва,че днес за втори път в една седмица развалих два компютъра,голям карък съм да му.......!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Жив вирус си бате,като дойдеш в София,няма да те каня в нас да знаеш ! Да земеш да ми седнеш на кошницата (надявам се не си такъв инвалид буквално да го направиш
Botev_fen,брат нидей са иби в гъза бе лице,пуние ние в тфоя ! Нал' си фиенче на ботяф,заедно с Уефски,цецка и Лиоко сме мощни племена - агитки уа да го ева ?! Нидей ся,после нимоиш са погледна у углидалуту

botev_fen написа:@lauta hools наздраве и да си опраиш компютрите...Моят едва ли го чака много живот...като му стане нещо и го ритам.Незнам ама е пред инфаркт...
То от уплах бе братле,за тва е пред инфаркт

Blue_Lion написа:botev_fen написа:@lauta hools наздраве и да си опраиш компютрите...Моят едва ли го чака много живот...като му стане нещо и го ритам.Незнам ама е пред инфаркт...
То от уплах бе братле,за тва е пред инфаркт![]()
А иначе,аз мисля да си татуирам някакъв Лъв нейде по трупа ми
![]()
И аз мислех преди да си правя Лъв,ама се отказах..ся съм си харесал един тракииски символ
ей така изглежда общо взето...
- lauta hools
- Контакти:
Blue_Lion написа:lauta hools написа:Пичове НАЗДРАВЕ и от мен за тва,че днес за втори път в една седмица развалих два компютъра,голям карък съм да му.......!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Жив вирус си бате,като дойдеш в София,няма да те каня в нас да знаеш ! Да земеш да ми седнеш на кошницата (надявам се не си такъв инвалид буквално да го направиш![]()
),да го прее*еш и после да си заминеш...
Се 1...чук и бег
![]()
![]()
![]()
Бе ай Наздраве !
Botev_fen,брат нидей са иби в гъза бе лице,пуние ние в тфоя ! Нал' си фиенче на ботяф,заедно с Уефски,цецка и Лиоко сме мощни племена - агитки уа да го ева ?! Нидей ся,после нимоиш са погледна у углидалуту![]()
![]()
Туй нещо ми го каза идин тип ут Ло'ич,нали...са да ни стани гриешка и да ричети ча сам про'ал да са иба,да го иева !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АЙ НАЗДРАИ ЛИЦА И ЖИЕНСКИ ЛИЦА ! ЮВИТО ДА БИЙ РИАЛА И ДА СА СВЪРШВА !
ЛЕЛЕ БРАТ РАЗБИ МЕ!ГОЛЯМ СИ ДА ЗНЕШ!
[center]

Върни се в “Игри и забавления”