JackPackage написа:За разлика от Ман Ю, аз не мисля да приключвам в групите![]()
![]()
![]()
![]()
Аз да уточня, че само лиценза ни е на Йънг Бойс. Иначе сме си Севиля и статистиката е красноречива

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:За разлика от Ман Ю, аз не мисля да приключвам в групите![]()
![]()
![]()
![]()
gog88 написа:Здравейте,
Предлагам на съперниците си в група 5: realmadrid_fan , Red_Girl , rhaegar, да пращаме още от първи кръг прогнозите си на лични на администратора 1914.1902. Вярвам, че той няма да има нищо напротив. Предложение го правя не защото някой ще препише от другия, а защото ще имаме по- голяма свобода и няма да се налага на втория от двойката който дава прогнози по- късно, да измисля други резултати различни от тези на съперника си.
1914.1902 не е участник в тази група и няма конфликт на интереси.
Същото предложение направих на съперниците си в елиминациите на турнира Лига Европа, което бе прието от тях, а администратор тогава отново бе 1914.1902.
Успех на всички участници!
1914.1902 написа:gog88 написа:Здравейте,
Предлагам на съперниците си в група 5: realmadrid_fan , Red_Girl , rhaegar, да пращаме още от първи кръг прогнозите си на лични на администратора 1914.1902. Вярвам, че той няма да има нищо напротив. Предложение го правя не защото някой ще препише от другия, а защото ще имаме по- голяма свобода и няма да се налага на втория от двойката който дава прогнози по- късно, да измисля други резултати различни от тези на съперника си.
1914.1902 не е участник в тази група и няма конфликт на интереси.
Същото предложение направих на съперниците си в елиминациите на турнира Лига Европа, което бе прието от тях, а администратор тогава отново бе 1914.1902.
Успех на всички участници!
Ако всички потребители в тази група се съгласят да е такъв варианта няма проблем !
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта