НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот Fallen_Angel » 05 ное 2008 15:05

pavkata77 написа:Пичове много ме кефите,следя ви коментарите от няколко дни!Вие сте нещо като свеж полъх в този иначе,доста арогантен форум!Повечето се псуват,обиждат едва ли не оставаш с впечатлението,че омразата и злобата са ръководните сили!Дано повече хора видят вашия чат и да се замислят,че футбола е игра на радостта и забавлението,а не на омразата и злобата!Дано вземат пример от вашия тон на разговор!За мен вие сте образец за подражание(как трябва да се говори във форум)!

Само този форум да е, с мед да го намажеш... Факт е, че това е една от най-свестните теми по клубните форуми обаче :)

pavkata77
Контакти:

Мнениеот pavkata77 » 05 ное 2008 15:11

Така е,защото веднага се отрязват пуберчетата влезли заради скандала.Чисто футболно,снощи благослових бг съдийте,като видях тоя ква дузпа даде на Ливърпул!
Един е Ботев!

maina

Мнениеот maina » 05 ное 2008 15:19

pavkata77 написа:Така е,защото веднага се отрязват пуберчетата влезли заради скандала.Чисто футболно,снощи благослових бг съдийте,като видях тоя ква дузпа даде на Ливърпул!

аз от много време се опитвам да кажа ,че нашите съдии като ниво са много по-високо от футбола на нашите отбори , затова вместо да се мрънка от съдии да си гледат отборите!

pavkata77
Контакти:

Мнениеот pavkata77 » 05 ное 2008 15:54

Важното е грешките да не са умишлени,а неволни.Всеки греши,той трябва да вземе решение за няколко секунди,а ние имаме възможност да гледаме повторения,забавен каданс от няколко камери...Ако има безпристастна съдийска комисия да се знае,че не е протеже на никой клуб,си мисля,че футболистите ще се научат да приемат съдийските решениям пък били те и грешни!Както футболистите бъркат,така и те трябва да приемат,че съдията също може да сбърка!
Един е Ботев!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 05 ное 2008 17:58

Макар и да се ядосах на дузпата която дадоха на цска,съм на мнение,че е грешка ! Ситуацията е спорна,но не е нарочно за да подкрепят цска ! Адаш,добре дошъл си в темата :D :D Евалата и на двамата и по-важното,айде да си кажем по едно...НАЗДРАВЕ,а? :D :D :D
Изображение

maina

Мнениеот maina » 05 ное 2008 18:15

Blue_Lion написа:Макар и да се ядосах на дузпата която дадоха на цска,съм на мнение,че е грешка ! Ситуацията е спорна,но не е нарочно за да подкрепят цска ! Адаш,добре дошъл си в темата :D :D Евалата и на двамата и по-важното,айде да си кажем по едно...НАЗДРАВЕ,а? :D :D :D

Aй НАЗДРАВЕ тогава,но дузпата срещу Лазаров ... си я имаше :P

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 05 ное 2008 18:28

maina написа:
Blue_Lion написа:Макар и да се ядосах на дузпата която дадоха на цска,съм на мнение,че е грешка ! Ситуацията е спорна,но не е нарочно за да подкрепят цска ! Адаш,добре дошъл си в темата :D :D Евалата и на двамата и по-важното,айде да си кажем по едно...НАЗДРАВЕ,а? :D :D :D

Всеки има мнение,не ми се спори :) НАЗДРАВЕ :) Довечера, Real или Juve ?
Изображение

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 05 ное 2008 18:38

Определено Реал ! 8-)
Изображение

Bliu-Bliu...
Контакти:

Мнениеот Bliu-Bliu... » 05 ное 2008 18:44

Пичове, само внимавайте,
щото черния дроб един път като се преебе след тва за нищо не става ;)
НАЗДРАВЕ :!:
Тук ще направя и първия си, при тва свръх обективен коментар за дуспата, щото ФК Левски и Цска са ми през кура:
Дузпа нямаше, щото Здравко Лазаров тръгна напред само с тялото, забрави си краката някъде назад, и чакаше някой да му бръкне с нещо между краката за да падне. Тва, че Живко Миланов не знае къде си метлее краката е друг въпрос. Но не трябваше да се даде дузпа, защото движението, което извърши електричката, не беше насочено към гонене на топка, а към търсене на контакт с пазача му. А левскарите да не мучат, щото техните подобни дузпи са 1914 ;)
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.

maina

Мнениеот maina » 05 ное 2008 19:58

Blue_Lion написа:
maina написа:

Всеки има мнение,не ми се спори :) НАЗДРАВЕ :) Довечера, Real или Juve ?

ЮВЕ :twisted:

Върни се в “Игри и забавления”