"Всеки СРЕЩУ Всеки" - дискусия за играта

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: "Всеки СРЕЩУ Всеки" - дискусия за играта

Мнениеот MuFc1878 » 04 дек 2011 12:49

Пускайте анкета и да се реши, после да няма "Ама ама..." ;) Игра обаче, ако има повече дивизии накрая да не изпаднеш в Конференциите :lol:

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 дек 2011 12:55

MuFc1878 написа:Пускайте анкета и да се реши, после да няма "Ама ама..." ;) Игра обаче, ако има повече дивизии накрая да не изпаднеш в Конференциите :lol:

Анкетата не е лоша идея ... :?

MuFc1878 написа:Игра обаче, ако има повече дивизии накрая да не изпаднеш в Конференциите :lol:

Неееема значение, важното е шоу да става ... :lol:
А с три нива си мисля, че тръпката ще е по-голяма и всеки ще си има някъв стимул ... Като вземем напредвид и турнира "За Купата", наистина ще има интрига във всеки един момент. :)

Хубаво е това с нивата да се реши по-навреме, за да е наясно всеки, за какво играе до края на този сезон ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 04 дек 2011 12:55

THE G.A.M.E написа:Единствено държа, от новият сезон да има лека промяна в правилата, най вече в смисъл - "госта" да може да даде едва три прогнози като на "домакина", защото сега е допустимо - 4-ри.

Това исках да ти го предложа и аз, прекалено голямо покриване става в някой срещи, което определено не ми допада.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 04 дек 2011 12:56

Единствено държа, от новият сезон да има лека промяна в правилата, най вече в смисъл - "госта" да може да даде едва три прогнози като на "домакина", защото сега е допустимо - 4-ри.

Не съм съгласен. Така ограничаваш избора на госта. И знаеш ли какво ще стане- домакините масово ще залагат на най-логичните мачове, дето еврофутбол им дава коефициент 1,05 и така се губи интригата, който е домакин, значи поне 80% шанс за победа. Така правилата са си по-добре, все пак в домакина е прдимството лесен мач ли да даде или по-сложен
[offtopic][/offtopic]

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 дек 2011 13:02

Rivaldo10 написа:Това исках да ти го предложа и аз, прекалено голямо покриване става в някой срещи, което определено не ми допада.

Да, сега след като вече преполовихме сезона, ясно се вижда, че всъщност "домакина" няма никакво предимство ...

BLUE CHAMPIONS написа:Не съм съгласен. Така ограничаваш избора на госта. И знаеш ли какво ще стане- домакините масово ще залагат на най-логичните мачове, дето еврофутбол им дава коефициент 1,05 и така се губи интригата, който е домакин, значи поне 80% шанс за победа. Така правилата са си по-добре, все пак в домакина е прдимството лесен мач ли да даде или по-сложен

Всъщност, то галимацията в лесните мачове е точният резултат.
При право на три прогнози като на "домакина", знаците си влизат в употреба ...
Да хванеш точният и головата разлика на мачове като Барселона - Леванте и Ман. Сити - Норич си е почти в сферата на фантастиката ...
Ограничението няма да засегне знаците в двете прогнози ...
Така, че не мисля, че се ограничават особено правата на "госта".
От това нагоре, "госта" има право да си пусне прогнозата едва минута преди мача, което си е определно леко предимство.
Докато "домакина" му го предлага поне 6 часа преди началото ... ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 04 дек 2011 13:05

Подкрепям идеята за 3 нива и новите правила за само 3 еднакви прогнози! 3-те нива според мен трябва да са от по 14 или 16 човека, като разбира се ще се добавят необходимия брой играчи. "ЗА" съм и за новите правила, защото аз например имам 10 хикса! :lol: Повечето от тях са 0-0 и 2-2, а при 2 различни прогнози ще има повече победи и загуби, а не равенства. Това е от мен!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 04 дек 2011 13:06

И аз си мисля, че до сега не виждам особено предимство за "домакина'. В много случи се копира... Даже като си гост по-лесно се ориентираш какво да дадеш спрямо прогнозите на опонента.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 04 дек 2011 13:14

Да, сега след като вече преполовихме сезона, ясно се вижда, че всъщност "домакина" няма никакво предимство ...

Е малко ли е предимството, че домакина определя кой мач да се играе?! Като избираш лесен мач, си наясно, че хикса в мача е най-вероятен,който го устройват хиксове, да играе лесни мачове, който иска победа на всяка цена избира троен мач и разчита на точно дадена прогноза ;)
[offtopic][/offtopic]

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 дек 2011 13:32

BLUE CHAMPIONS написа:Е малко ли е предимството, че домакина определя кой мач да се играе?! Като избираш лесен мач, си наясно, че хикса в мача е най-вероятен

Е, то и при ограничаване на още една прогноза на госта, Х-са отново си е най-вероятният знак при избор на "лесен" мач от "домакина".
Как се познават резултати от порядъка на 5:1, 6:0, 5:0 и т.н. или пък головите разлики на подобни ?
Както сочат резултатите досега, 2:2 и 3:3 са най-честите ремита при прогнозиране на УЖ ясен мач ...
Както се вижда, опонентите хващат знаците от мача + някоя голова разлика.
Да не говорим отново и за това, че "госта" може да изчака до последният възможен момент и тогава да пусне прогнозата ... Тоест, може добре да изчака състави, ала-бала ...
Докато "Домакина" после няма как да отговори на прогнозата му, ако види, че тя е по-адекватна ...
Тоест, ограничаването с още една прогноза да не е като тази на "домакина", не дава почти никакво предимство на въпросният.
Но със сигурност ще се намалят ремитата и ще се увеличи тръпката ... :)

Разбира се и тук мнозинството печели, както си решим болшинството, това ще е. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 04 дек 2011 13:32

Аз пък съм за 2 дивизии, повече хора по-интересно. А за прогнозите нз то зависи от човека, аз например като съм гост никога не копирам прогнозите на домакина и да променям само 1, тоест излизам си за победа пък каквото стане.

Игра аз друго се сетих, нали искаш накрая да се определи нещо като Абсолютен шампион. Няма ли да е по-добре да е от първите двама от всеки шампионат и двамата шампиони за Купата отколкотo както е сега от 1 до 3 от Дивизията и Ешалона :?
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Върни се в “Игри и забавления”