"Всеки СРЕЩУ Всеки" - дискусия за играта

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: "Всеки СРЕЩУ Всеки" - дискусия за играта

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 дек 2011 11:28

Rivaldo10 написа:Никой не ме слага в сметките за купата, но по-добре за мен. :mrgreen:

Как бре ... Виж к'во съм писал: :lol:
THE G.A.M.E написа:И по-важното, какви мачове ще има по-следващата седмица в средата и. :?
Мисля си, че ще има Л.Е. - последният 6-ти кръг от групите, но не съм убеден ... :roll:
Ако има и някои мачове за отделните купи от по-големите страни, мисля си, че факторът късмет няма да играе роля, защото всичките тия мачове са специфични и хората които принципно си залагат в разни букита или просто обичат да следят такъв тип мачове, ще са с предимство. ;)

Според мен с "Джак" ( не съм сигурен дали той залага, ама май съм го виждал да се нерви ... :lol: ) ... Сте реални фаворити. ;)
То на този етап, силен съперник би бил и един "Жоржиньо", който влезе в час напоследък, а и също залага ...
Добре, че отпадна рано-рано ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 04 дек 2011 11:34

Купите са си и доза късмет, трудно се нацелва с какви състави ще играят фаворитите, Палас са последното доказателство.
Основният ми проблем е, че трудно и рядко нацелвам точни. Определено ще е нужен доста късмет, за да се спечели купата.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 04 дек 2011 12:04

THE G.A.M.E написа:
Sisi 1914 написа:И ако стигнем двамата до финала, ще е гот да паднеш от моя милост!
:lol:

Поне е сигурно, че почти няма как да се срещнете преди финала ...
С тия ваши резултати за първенство ... :lol:

Супер, тъкмо ще си чакаме финала!
:mrgreen:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 04 дек 2011 12:08

Така си е адаш,напоследък влезнах в час нямам загуба от 5,6 мача ноо No Mercy ме победи още първия кръг с дузпи :( :oops:

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 04 дек 2011 12:12

Ебати като гледам в ешелона какво е напечено положението-16 отбора са с реални шансове за титлата :shock: при нас никой май не се вълнува от тенекиените купи, щото май положението ни е: или си шампион или изпадаш :lol:
[offtopic][/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 дек 2011 12:22

BLUE CHAMPIONS написа:Ебати като гледам в ешелона какво е напечено положението-16 отбора са с реални шансове за титлата :shock: при нас никой май не се вълнува от тенекиените купи, щото май положението ни е: или си шампион или изпадаш :lol:

Мда ... Малки са разликите ... :?
Всъщност, то се сбихте в няколко точки заради анулирането на резултатите на "Гандалф". ;)
Ама имате и изразени опашкари, които са на сериозна разлика от "средните хора", както би се изразил Пената ... :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 04 дек 2011 12:29

THE G.A.M.E написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Ебати като гледам в ешелона какво е напечено положението-16 отбора са с реални шансове за титлата :shock: при нас никой май не се вълнува от тенекиените купи, щото май положението ни е: или си шампион или изпадаш :lol:

Мда ... Малки са разликите ... :?
Всъщност, то се сбихте в няколко точки заради анулирането на резултатите на "Гандалф". ;)
Ама имате и изразени опашкари, които са на сериозна разлика от "средните хора", както би се изразил Пената ... :lol:

В този ред на мисли, решил ли си какво ще правиш за следващия сезон, ако има такива ,които не желаят да продължат. В смисъл, мисля си, че по-добре да не се набират нови хора, а да се правят групите според бройката хора :?
[offtopic][/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 дек 2011 12:38

BLUE CHAMPIONS написа:В този ред на мисли, решил ли си какво ще правиш за следващия сезон, ако има такива ,които не желаят да продължат. В смисъл, мисля си, че по-добре да не се набират нови хора, а да се правят групите според бройката хора :?

Мда, зависи кои ще искат да продължат ...
По точно - каква ще е общата бройка на хората, искащи да продължат участие в играта.

В крайна сметка, ако числото е нечетно, ще трябват поне един или двама за да се оформят четни групи ... ;)

Аз много ми се искаше да направим триетажно делене, пример- "Елит", "Първа група" и "Втора група" ... Тоест - три нива ... :lol:
Така групите ще са от по-малко хора, примерно от по 12 или 14 човека и в рамките на една футболна година
( Август - Юни ) ще можем да изиграем 2 шампионата със съответните качващи се и изпадащи ... :)
Ама за сега гласовете са за две лиги ... :?
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 04 дек 2011 12:41

Ами то това предложение никак не е лошо, ама ми се струва, че тогава се исказаха 3 или 4 човека и не е сериозно това да се смята за болшинство ;)
[offtopic][/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 дек 2011 12:49

BLUE CHAMPIONS написа:Ами то това предложение никак не е лошо, ама ми се струва, че тогава се исказаха 3 или 4 човека и не е сериозно това да се смята за болшинство ;)

То така или иначе това не е лошо да се обсъжда по-навреме, за да си решим ...
После да няма, ама защо е така, а не, както досега ... :lol:

Нека другите и те да налазят този въпрос. :)
Аз може и да съм дал тласък на играта, ама 40 тикви мислят по-добре от една, така, че нека всеки си каже мнението ... ;)
Единствено държа, от новият сезон да има лека промяна в правилата, най вече в смисъл - "госта" да може да даде едва три прогнози като на "домакина", защото сега е допустимо - 4-ри.
И гледай колко ремита има ... А и общият процент на гостуващи победи е по-висок от този на домакинските ... :)
Последна промяна от THE G.A.M.E на 04 дек 2011 12:50, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Игри и забавления”