НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот Blue_Lion » 03 яну 2009 01:06

Лаута,ти си си откачен по дефолт :D То за тва с теб говорим на един език ;)

София има много предимства и ресурси,ама понеже има алчни хорица - не отиват където трябва ;)
Изображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 03 яну 2009 01:07

Да така е. ;) Който може да идва http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=&t=8314 :idea:
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 яну 2009 01:08

Еми не съм идвал на мачове,аз на Домакинствата на Левски ходя,нямам време за сега да ходя по мачове,ама Лаута Хуулс тука ме навива да ставам от София-Запад и т.н. и ще видим,може да дойда :D :D Иначе града е готин,аз съм ходил два пъти ;)[/quote]
ako stane6 ot sofia-zapad,trqbva da go zasluji6 v mnogo boeve :D axaxaxaxaxax :lol: seriozno,tiq mom4eta nqma da zabravq na ma4a sas sioni kakvi prostotii napraviha s tiq bombi4ki,za malko sadiqta da prekrati ma4a!te zapad mai daje i nqkakva rap pesen imat,youtube popadnah na neq :D[/quote]

хахаха а аз не съм по боевете,аз си обичам Левски - другите не ме интересуват ;) Повярвай ми,и там има свестни типове и не са малко ;) За тях Лаута ще каже повече,щото ги знае ;) Това което мога да ти кажа е,че те са най-силната фракция в България в момента ! Не го казвам като Левскар,а реално е така :) Това и Лаута хуулс може да го потвърди ;)[/quote]
znam,4e sa nai-silnata frakciq i,4e ima i svestni mom4eta,no za sajalenie sa napravili i dosta gluposti.ina4e uvajavam tova,4e si obi4a6 levski,a ne se bie6 i ne pravi6 prostotii ;) tova sa istinskite fenove :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 яну 2009 01:09

lauta,q dai pove4e podrobnosti za protesta,az 6te doida jivot i zdrave,6te propusna nqkoq lekciq,no rodinata e po-vajna!kakva e organizaciqta?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 яну 2009 01:14

Организацията е "хващаш се и отиваш" ;) Майната им на Лекцийте ;) България над Всичко !
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 яну 2009 01:16

Blue_Lion написа:Организацията е "хващаш се и отиваш" ;) Майната им на Лекцийте ;) България над Всичко !

Mnogo qsno,brat!nie sme bade6teto na stranata i tq e nad vsi4ko!pred Parlamenta e protesta,nali i fenovete na levski i loko organizirano li 6te hodqt?

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 03 яну 2009 01:17

acmilan написа:lauta,q dai pove4e podrobnosti za protesta,az 6te doida jivot i zdrave,6te propusna nqkoq lekciq,no rodinata e po-vajna!kakva e organizaciqta?

Ми то ще е шествие май или нещо такова,все още доколкото разбрах се събират хора,има още много време,наистина,нека който може да дойде,за да покажем,че обединението е по-силно от власта!Според мен за съжаление,идва много гадна година за Родината ни :roll:
[center]Изображение

но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 яну 2009 01:18

lauta hools написа:
acmilan написа:lauta,q dai pove4e podrobnosti za protesta,az 6te doida jivot i zdrave,6te propusna nqkoq lekciq,no rodinata e po-vajna!kakva e organizaciqta?

Ми то ще е шествие май или нещо такова,все още доколкото разбрах се събират хора,има още много време,наистина,нека който може да дойде,за да покажем,че обединението е по-силно от власта!Според мен за съжаление,идва много гадна година за Родината ни :roll:

Аз пък съм оптимист за 2009та ;) Макар,че за Държавата - не знам..що така мислиш ? :)
Изображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 03 яну 2009 01:26

Blue_Lion написа:
lauta hools написа:

Аз пък съм оптимист за 2009та ;) Макар,че за Държавата - не знам..що така мислиш ? :)

Ох дълга и широка е :roll: Има война в Палестина,която ни засяга коствено,имам приятел-българин от там...оф не знам не искам да говоря предварително,дано не съм прав наистина,може и да е добра...
[center]Изображение

но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 яну 2009 01:29

Еми дано не си прав ;)