София има много предимства и ресурси,ама понеже има алчни хорица - не отиват където трябва

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Lion написа:Организацията е "хващаш се и отиваш"Майната им на Лекцийте
България над Всичко !
acmilan написа:lauta,q dai pove4e podrobnosti za protesta,az 6te doida jivot i zdrave,6te propusna nqkoq lekciq,no rodinata e po-vajna!kakva e organizaciqta?
lauta hools написа:acmilan написа:lauta,q dai pove4e podrobnosti za protesta,az 6te doida jivot i zdrave,6te propusna nqkoq lekciq,no rodinata e po-vajna!kakva e organizaciqta?
Ми то ще е шествие май или нещо такова,все още доколкото разбрах се събират хора,има още много време,наистина,нека който може да дойде,за да покажем,че обединението е по-силно от власта!Според мен за съжаление,идва много гадна година за Родината ни
Blue_Lion написа:lauta hools написа:acmilan написа:lauta,q dai pove4e podrobnosti za protesta,az 6te doida jivot i zdrave,6te propusna nqkoq lekciq,no rodinata e po-vajna!kakva e organizaciqta?
Ми то ще е шествие май или нещо такова,все още доколкото разбрах се събират хора,има още много време,наистина,нека който може да дойде,за да покажем,че обединението е по-силно от власта!Според мен за съжаление,идва много гадна година за Родината ни
Аз пък съм оптимист за 2009таМакар,че за Държавата - не знам..що така мислиш ?
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта