НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот lauta hools » 03 яну 2009 00:40

Хора пуснете си НОВА ТВ :D :D :D :D :D
НЕ НЕДЕЙТЕ ДАВАТ ФИЛМ НА УЖАСИТЕ :D :D :D
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 03 яну 2009 00:41

SHYNE написа:acmilan аз пък винаги съм се чудил ква е тая омраза междо локо и славия :)

Абе пич междУ така се пише! :lol:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 яну 2009 00:41

SHYNE написа:acmilan аз пък винаги съм се чудил ква е тая омраза междо локо и славия :)

Аз не мразя Локо София, а само мразя омразата към нас!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 яну 2009 00:42

slavia_forever написа:
acmilan написа:Blue_Lion,ne sam hodil vav vsi4kite sofiiski kvartali,no v centara i geo milev e naistina hubavo :) dokolkoto znam,tam sa sasredoto4eni korenqcite sofiqnci i predi desetiletiq tova e bil grada.za ogromnata spalnq lulin nqma kakvo da kaja,imam edin priqtel tam i ne mu zavijdam osobeno :D i v geo milev imam priqteli na kvartira,mnogo sa dovolni,a i e po-spokoino v sravnenie s krainite kvartali,koito se 4udi6 kakvo ob6to imat sas stolicata vaob6te :D ina4e ti v Zarata si idval na ma4ove sigurno?

Моля те, не ти ли е възможно да пишеш на Кирилица? Имай малко уважение. Все едно и също, повтаряме постоянно. Толкова ли е трудно?

pi4,znam i naistina sajalqvam,no naistina mi e precakana kirilicata i ne moga da q pusna ot izvestno vreme,sled kato instalirah vistata.dai nqkakav savet,ako moje6,4e i na men mi e gadno taka :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 яну 2009 00:43

slavia_forever написа:
SHYNE написа:
SHYNE - Люлин е много кофти квартал ! До колкото знам,Нещо като Изгрев в Пловдив ! Виж Центъра и Южните Квартали...е там е уникално яко ! Те са старите квартали на София,а Южните са елитните + Центъра ! Гео Милев се води разширение на Центъра и е много як !

аааааааа по зле е ;) вечер само гангстери пред блоковете и мутри :lol: тва сериозно го казвам . голям филм е тоя квартал ....

Аз съм в южните квартали на София, братле. И там ги пренаселиха и се застрои ужасно много! Все пак наистина, че тук все още си остава, може би най-доброто място, за живеене в София. От друга страна, съм далеч от мисълта, че центъра на София, е също хубаво за живеене.

Центъра е готин,но в Самия център и аз не бих живял ! Макар,че то Център е абстрактно понятие ;) А Павлово,Бъкстон,Витоша,Драгалевци и Симеоново,както и Бояна са яко застроени,верно е,но пак е готино !
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 яну 2009 00:44

.
Последна промяна от acmilan на 08 авг 2013 13:07, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 яну 2009 00:45

acmilan написа:Blue_Lion,ne sam hodil vav vsi4kite sofiiski kvartali,no v centara i geo milev e naistina hubavo :) dokolkoto znam,tam sa sasredoto4eni korenqcite sofiqnci i predi desetiletiq tova e bil grada.za ogromnata spalnq lulin nqma kakvo da kaja,imam edin priqtel tam i ne mu zavijdam osobeno :D i v geo milev imam priqteli na kvartira,mnogo sa dovolni,a i e po-spokoino v sravnenie s krainite kvartali,koito se 4udi6 kakvo ob6to imat sas stolicata vaob6te :D ina4e ti v Zarata si idval na ma4ove sigurno?

Еми не съм идвал на мачове,аз на Домакинствата на Левски ходя,нямам време за сега да ходя по мачове,ама Лаута Хуулс тука ме навива да ставам от София-Запад и т.н. и ще видим,може да дойда :D :D Иначе града е готин,аз съм ходил два пъти ;)
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 яну 2009 00:47

lauta hools написа:Тая вечер е навалица тука,ама да сте реовни чухте ли?
Блу дай да го даваме по-сериозно,че другате тема я направихме чат със сумати простотии :D :D :D :D :D :D

Брат,с тебе сме АЦАБ-СКИНС-КЕЖУЪЛ Мейтс :D Сещаш ли се,добри ми хулигане :D
Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 03 яну 2009 00:48

СинТерор написа:

Абе пич междУ така се пише! :lol:

;) еми :) :oops: случва се :)
иначе acmilan тя нашата с локото си е ясна . градско съперничество ;) :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 03 яну 2009 00:49

Blue_Lion написа:
lauta hools написа:Тая вечер е навалица тука,ама да сте реовни чухте ли?
Блу дай да го даваме по-сериозно,че другате тема я направихме чат със сумати простотии :D :D :D :D :D :D

Брат,с тебе сме АЦАБ-СКИНС-КЕЖУЪЛ Мейтс :D Сещаш ли се,добри ми хулигане :D

Мне тъп съм,я разясни :D :D ;) ;) ;) Леле тази нощ няма да спя,бати и филма,тия са полудедели :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Върни се в “Игри и забавления”