НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

СинТерор
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот СинТерор » 03 яну 2009 00:32

Blue_Lion написа:Форевъре,ти вече си от Локо Пд - там имаш много хора дето са ти ULTRAS-и :D :D

Аи наздраве, брат! Щом си казал така да е :lol:

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 03 яну 2009 00:32

СинТерор написа:Тия лапета тука за някакви си игричка говорят :lol:

ти ако видиш кви лапета сме :) ще се пукнеш от смях :) :lol: :lol: :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 03 яну 2009 00:33

:D :D :D :D :D :D :D :D

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 яну 2009 00:35

SHYNE написа:
SHYNE - Люлин е много кофти квартал ! До колкото знам,Нещо като Изгрев в Пловдив ! Виж Центъра и Южните Квартали...е там е уникално яко ! Те са старите квартали на София,а Южните са елитните + Центъра ! Гео Милев се води разширение на Центъра и е много як !

аааааааа по зле е ;) вечер само гангстери пред блоковете и мутри :lol: тва сериозно го казвам . голям филм е тоя квартал ....

Аз съм в южните квартали на София, братле. И там ги пренаселиха и се застрои ужасно много! Все пак наистина, че тук все още си остава, може би най-доброто място, за живеене в София. От друга страна, съм далеч от мисълта, че центъра на София, е също хубаво за живеене.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 яну 2009 00:35

Blue_Lion,ne sam hodil vav vsi4kite sofiiski kvartali,no v centara i geo milev e naistina hubavo :) dokolkoto znam,tam sa sasredoto4eni korenqcite sofiqnci i predi desetiletiq tova e bil grada.za ogromnata spalnq lulin nqma kakvo da kaja,imam edin priqtel tam i ne mu zavijdam osobeno :D i v geo milev imam priqteli na kvartira,mnogo sa dovolni,a i e po-spokoino v sravnenie s krainite kvartali,koito se 4udi6 kakvo ob6to imat sas stolicata vaob6te :D ina4e ti v Zarata si idval na ma4ove sigurno?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 03 яну 2009 00:38

Тая вечер е навалица тука,ама да сте реовни чухте ли?
Блу дай да го даваме по-сериозно,че другате тема я направихме чат със сумати простотии :D :D :D :D :D :D
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 03 яну 2009 00:39

А иначе драгалевци и бояна :) другата България :lol: :lol: :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 яну 2009 00:39

slavia_forever написа:
SHYNE написа:
SHYNE - Люлин е много кофти квартал ! До колкото знам,Нещо като Изгрев в Пловдив ! Виж Центъра и Южните Квартали...е там е уникално яко ! Те са старите квартали на София,а Южните са елитните + Центъра ! Гео Милев се води разширение на Центъра и е много як !

аааааааа по зле е ;) вечер само гангстери пред блоковете и мутри :lol: тва сериозно го казвам . голям филм е тоя квартал ....

Аз съм в южните квартали на София, братле. И там ги пренаселиха и се застрои ужасно много! Все пак наистина, че тук все още си остава, може би най-доброто място, за живеене в София. От друга страна, съм далеч от мисълта, че центъра на София, е също хубаво за живеене.

ami az sam na kvartira v centara i sam dovolen,malko e natovareno,no e po-dobre otkolkoto v studentski grad i to v pati!a i v Zarata sam na centara,trqbva da se prodalji tradiciqta :D i pi4,taq na6ata omraza loko-slaviq dai da q zabravim,4e nqma smisal prosto :) dano ni se varnat slavnite vremena i na dvata otbora ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 яну 2009 00:39

acmilan написа:Blue_Lion,ne sam hodil vav vsi4kite sofiiski kvartali,no v centara i geo milev e naistina hubavo :) dokolkoto znam,tam sa sasredoto4eni korenqcite sofiqnci i predi desetiletiq tova e bil grada.za ogromnata spalnq lulin nqma kakvo da kaja,imam edin priqtel tam i ne mu zavijdam osobeno :D i v geo milev imam priqteli na kvartira,mnogo sa dovolni,a i e po-spokoino v sravnenie s krainite kvartali,koito se 4udi6 kakvo ob6to imat sas stolicata vaob6te :D ina4e ti v Zarata si idval na ma4ove sigurno?

Моля те, не ти ли е възможно да пишеш на Кирилица? Имай малко уважение. Все едно и също, повтаряме постоянно. Толкова ли е трудно?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 03 яну 2009 00:40

acmilan аз пък винаги съм се чудил ква е тая омраза междо локо и славия :)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Върни се в “Игри и забавления”