Blue_Lion написа:Форевъре,ти вече си от Локо Пд - там имаш много хора дето са ти ULTRAS-и![]()
Аи наздраве, брат! Щом си казал така да е

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Lion написа:Форевъре,ти вече си от Локо Пд - там имаш много хора дето са ти ULTRAS-и![]()
СинТерор написа:Тия лапета тука за някакви си игричка говорят
SHYNE написа:SHYNE - Люлин е много кофти квартал ! До колкото знам,Нещо като Изгрев в Пловдив ! Виж Центъра и Южните Квартали...е там е уникално яко ! Те са старите квартали на София,а Южните са елитните + Центъра ! Гео Милев се води разширение на Центъра и е много як !
аааааааа по зле евечер само гангстери пред блоковете и мутри
тва сериозно го казвам . голям филм е тоя квартал ....
slavia_forever написа:SHYNE написа:SHYNE - Люлин е много кофти квартал ! До колкото знам,Нещо като Изгрев в Пловдив ! Виж Центъра и Южните Квартали...е там е уникално яко ! Те са старите квартали на София,а Южните са елитните + Центъра ! Гео Милев се води разширение на Центъра и е много як !
аааааааа по зле евечер само гангстери пред блоковете и мутри
тва сериозно го казвам . голям филм е тоя квартал ....
Аз съм в южните квартали на София, братле. И там ги пренаселиха и се застрои ужасно много! Все пак наистина, че тук все още си остава, може би най-доброто място, за живеене в София. От друга страна, съм далеч от мисълта, че центъра на София, е също хубаво за живеене.
acmilan написа:Blue_Lion,ne sam hodil vav vsi4kite sofiiski kvartali,no v centara i geo milev e naistina hubavodokolkoto znam,tam sa sasredoto4eni korenqcite sofiqnci i predi desetiletiq tova e bil grada.za ogromnata spalnq lulin nqma kakvo da kaja,imam edin priqtel tam i ne mu zavijdam osobeno
i v geo milev imam priqteli na kvartira,mnogo sa dovolni,a i e po-spokoino v sravnenie s krainite kvartali,koito se 4udi6 kakvo ob6to imat sas stolicata vaob6te
ina4e ti v Zarata si idval na ma4ove sigurno?
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост