НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plan-2012

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот plan-2012 » 03 яну 2009 00:26

тук какво трябва да попълня :arrow: Identification
Number*

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 яну 2009 00:27

Rabeh написа:
СинТерор написа:Blue_Lion, здравеи батка и за много години :) Ама спри се малко с тоя форум на Ботев, че еи сега като ти видях профила си станал наи-активен в Ботев :lol: :lol: :lol:

Сменя вярата... :lol:

хахахаха Айде мойте ме нападнаха :D :D Бате,Вълка кожата мени - нрава не ! Ай Наздраве !
Изображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 03 яну 2009 00:27

slavia_forever написа:
SHYNE написа:междо другото blue-lion и в софия съм живял :) към 2 седмици де :) но се чувствах много тъпо . бях в някъв блок в люлин ей братле нямаше такава мизерия . а вечер като се пребирах редовно ни спираха ушеви и ти казвам нямаше такива разпити :)))))

Не искам да обиждам Люлинци, ама то май си е от квартала. А и знаеш, че ушевите са наоколо, не толкова заради обитаващите този квартал, но и защото Филиповци е от другата страна на околовръстното, а там знаеш кои обитават. :?

Ми братовчед ми танцува в ансамбъл "Българи" и се наложи да ходи в София а живее,защото започнаха да танцуват само в София и чужбина,и не издържа,само няколко месеца и вече се прибра в Пловдив,каза,че нещо не му харесвало,въпреки,че вече можеше да хои свободно на мачовете на любимия си отбор Левски,пак се върна в Пловдви,нещо не издържаме много там,не знма защо :roll:
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 03 яну 2009 00:28

plan-2012 написа:тук какво трябва да попълня :arrow: Identification
Number*

Validation Code*
:arrow: :arrow: ей тоя код го попълваш и горе на тва и долу ;)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 яну 2009 00:29

Blue_Lion написа:
Rabeh написа:
СинТерор написа:Blue_Lion, здравеи батка и за много години :) Ама спри се малко с тоя форум на Ботев, че еи сега като ти видях профила си станал наи-активен в Ботев :lol: :lol: :lol:

Сменя вярата... :lol:

хахахаха Айде мойте ме нападнаха :D :D Бате,Вълка кожата мени - нрава не ! Ай Наздраве !

Блу, по тая логика на Синия терор, аз трябва да съм, хем от Локо Пд, заради най-многото постове, хем от Ботев, заради темата Наздраве!

Хайде НАЗДРАВЕ! :D :mrgreen: :P :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 яну 2009 00:30

SHYNE написа:
Не искам да обиждам Люлинци, ама то май си е от квартала. А и знаеш, че ушевите са наоколо, не толкова заради обитаващите този квартал, но и защото Филиповци е от другата страна на околовръстното, а там знаеш кои обитават.

не много зле беше .... иначе бачкахме в киноцентъра е няма такова място просто . останах толкова впечатлен ...просто е уникално .
п.п син терор тва е фифа онлайн :) корава игра ;)

Вярно е много яко ! А сега е още-по яко ;) Много тъф мейтс има в таз игра - АЦАБ-СКИНС-КЕЖУЪЛС-БЕЛИ КЕЦОВЕ-КОРАВ ЛАД игра е :D

SHYNE написа:
lauta hools написа:Абе вие сте като малките деца бе... :lol: :lol: :lol: :lol: И аз имам едни приятели колкото мен,ходят а играят джаги в една зала :D :D :D :D :D :D

верно сме някви такива зарибени :) той plovdiv pee от както купи x-box за тва забрави форума да го ева :lol: :lol: :lol:

Да е,верно ! Тоя ни забрай - бахти Xbox-a кво праи с хората :D :D И аз са ще цъкам DotА
Изображение

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 03 яну 2009 00:30

Тия лапета тука за някакви си игричка говорят :lol:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 яну 2009 00:31

Форевъре,ти вече си от Локо Пд - там имаш много хора дето са ти ULTRAS-и :D :D
Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 03 яну 2009 00:31

SHYNE - Люлин е много кофти квартал ! До колкото знам,Нещо като Изгрев в Пловдив ! Виж Центъра и Южните Квартали...е там е уникално яко ! Те са старите квартали на София,а Южните са елитните + Центъра ! Гео Милев се води разширение на Центъра и е много як !

аааааааа по зле е ;) вечер само гангстери пред блоковете и мутри :lol: тва сериозно го казвам . голям филм е тоя квартал ....
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 яну 2009 00:31

lauta hools написа:
slavia_forever написа:
SHYNE написа:междо другото blue-lion и в софия съм живял :) към 2 седмици де :) но се чувствах много тъпо . бях в някъв блок в люлин ей братле нямаше такава мизерия . а вечер като се пребирах редовно ни спираха ушеви и ти казвам нямаше такива разпити :)))))

Не искам да обиждам Люлинци, ама то май си е от квартала. А и знаеш, че ушевите са наоколо, не толкова заради обитаващите този квартал, но и защото Филиповци е от другата страна на околовръстното, а там знаеш кои обитават. :?

Ми братовчед ми танцува в ансамбъл "Българи" и се наложи да ходи в София а живее,защото започнаха да танцуват само в София и чужбина,и не издържа,само няколко месеца и вече се прибра в Пловдив,каза,че нещо не му харесвало,въпреки,че вече можеше да хои свободно на мачовете на любимия си отбор Левски,пак се върна в Пловдви,нещо не издържаме много там,не знма защо :roll:

Въпрос на нагласа! Всеки си се чувства най-добре, на своето си място, където и да е то. Нормално е!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Игри и забавления”