Number*
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Rabeh написа:СинТерор написа:Blue_Lion, здравеи батка и за много годиниАма спри се малко с тоя форум на Ботев, че еи сега като ти видях профила си станал наи-активен в Ботев
![]()
![]()
Сменя вярата...
slavia_forever написа:SHYNE написа:междо другото blue-lion и в софия съм живялкъм 2 седмици де
но се чувствах много тъпо . бях в някъв блок в люлин ей братле нямаше такава мизерия . а вечер като се пребирах редовно ни спираха ушеви и ти казвам нямаше такива разпити
))))
Не искам да обиждам Люлинци, ама то май си е от квартала. А и знаеш, че ушевите са наоколо, не толкова заради обитаващите този квартал, но и защото Филиповци е от другата страна на околовръстното, а там знаеш кои обитават.
plan-2012 написа:тук какво трябва да попълняIdentification
Number*
Validation Code*
Blue_Lion написа:Rabeh написа:СинТерор написа:Blue_Lion, здравеи батка и за много годиниАма спри се малко с тоя форум на Ботев, че еи сега като ти видях профила си станал наи-активен в Ботев
![]()
![]()
Сменя вярата...
хахахаха Айде мойте ме нападнаха![]()
Бате,Вълка кожата мени - нрава не ! Ай Наздраве !
SHYNE написа:Не искам да обиждам Люлинци, ама то май си е от квартала. А и знаеш, че ушевите са наоколо, не толкова заради обитаващите този квартал, но и защото Филиповци е от другата страна на околовръстното, а там знаеш кои обитават.
не много зле беше .... иначе бачкахме в киноцентъра е няма такова място просто . останах толкова впечатлен ...просто е уникално .
п.п син терор тва е фифа онлайнкорава игра
SHYNE написа:lauta hools написа:Абе вие сте като малките деца бе...![]()
![]()
![]()
И аз имам едни приятели колкото мен,ходят а играят джаги в една зала
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
верно сме някви такива зарибенитой plovdiv pee от както купи x-box за тва забрави форума да го ева
![]()
![]()
SHYNE - Люлин е много кофти квартал ! До колкото знам,Нещо като Изгрев в Пловдив ! Виж Центъра и Южните Квартали...е там е уникално яко ! Те са старите квартали на София,а Южните са елитните + Центъра ! Гео Милев се води разширение на Центъра и е много як !
lauta hools написа:slavia_forever написа:SHYNE написа:междо другото blue-lion и в софия съм живялкъм 2 седмици де
но се чувствах много тъпо . бях в някъв блок в люлин ей братле нямаше такава мизерия . а вечер като се пребирах редовно ни спираха ушеви и ти казвам нямаше такива разпити
))))
Не искам да обиждам Люлинци, ама то май си е от квартала. А и знаеш, че ушевите са наоколо, не толкова заради обитаващите този квартал, но и защото Филиповци е от другата страна на околовръстното, а там знаеш кои обитават.
Ми братовчед ми танцува в ансамбъл "Българи" и се наложи да ходи в София а живее,защото започнаха да танцуват само в София и чужбина,и не издържа,само няколко месеца и вече се прибра в Пловдив,каза,че нещо не му харесвало,въпреки,че вече можеше да хои свободно на мачовете на любимия си отбор Левски,пак се върна в Пловдви,нещо не издържаме много там,не знма защо
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта