Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
acmilan написа:ахахахха Следвай бащиния примерИма ли яки мацки при вас ве ?
lauta hools написа:Леле ама ти от Берое ли си?Знаеш ли колко сме тясни с тях?![]()
lauta hools написа:Добра е темата,ама пак я развалиха,тоя нашия иванюве ще яде бой!!!!![]()
Ами аз уцелих чужда кола,ама пирката подксочи и не се взриви върху капака,мани ми беше и джип,собственика сигурно...не знам кво щеше да ми се случи!![]()
![]()
Хубаво,че не я оцелих,тежко ми иначе
![]()
![]()
Blue_Lion написа:acmilan написа:ахахахха Следвай бащиния примерИма ли яки мацки при вас ве ?
ba6tiniq primer sam go propusnal,no vi predpo4itam pred 4orbata,6toto sam antikomunistda ti kaja 4estno malko sa pri nas qkite
v Zarata sa pove4e qkite,pitai SHYNE
pri tebe kak e?ti vtori kurs si mai?
SHYNE написа:аааа в зара просто мацките санямам думи
а и са много пекани
te ne ni biha,ami ni unijihaSHYNE написа:абе и те бая ви биха на другата година![]()
acmilan написа:lauta hools написа:Леле ама ти от Берое ли си?Знаеш ли колко сме тясни с тях?![]()
emi kak nqma da sam ot BEROE,zarata si e zelenaaz ne sam v nqkakvi frakcii i t.n.,no poslednite desetina godini sam propusnal nai-mnogo 5-6 ma4a domakinski.daje bqh i na polufinala za kupata s litex 2007-ma godina.ina4e haresvam loko plovdiv i vinagi se 4uvstvam kompleksiran kato doidete,6toto ste mnogo i mnogo vikate
ne 4e levski,cska i botev sa malko,no vie ste adskite
malko lo6o vi bihme,to4no sled kato bqhte stanali 6ampioni,ama aide
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост