НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот SHYNE » 02 яну 2009 23:50

аааа в зара просто мацките са :oops: нямам думи :) а и са много пекани ;)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 яну 2009 23:53

acmilan написа:ахахахха Следвай бащиния пример :twisted: Има ли яки мацки при вас ве ? :P

ba6tiniq primer sam go propusnal,no vi predpo4itam pred 4orbata,6toto sam antikomunist ;) da ti kaja 4estno malko sa pri nas qkite :cry: v Zarata sa pove4e qkite,pitai SHYNE :D pri tebe kak e?ti vtori kurs si mai?[/quote]

Ми бате,мойта специалност е "елитна" и при нас повечето са зубърки братле,макар че са много печени и за купон са яки,ма за гаджета...кво да ти кажа...тряа да свалям летвата ! :D Добре,че съм комуникативен и си имам познати мацки от София,че иначе паяжинки щях да имам братле :( :D :D :D :D Иначе,да 2ри курс и така...остават ми 2 годинки мамка му ! Тебе кефи ли те специалността,Университета ала-бала ? Ти май си в Ректората или си на Плиска ? Къде бяхте на 8ми,Колега ;) Иначе,Чорбата мноо зле - и фенове и отбор ! Фенове = скинари-болшевики,отбор чието име е Професионален Футболен Клуб Централен Спортен Клуб на Армията...кво да ти кажа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Па и са в червено...бе дай да не разваляме темата :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Blue_Lion на 02 яну 2009 23:56, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 яну 2009 23:53

lauta hools написа:Леле ама ти от Берое ли си?Знаеш ли колко сме тясни с тях? :D :twisted:

emi kak nqma da sam ot BEROE,zarata si e zelena ;) az ne sam v nqkakvi frakcii i t.n.,no poslednite desetina godini sam propusnal nai-mnogo 5-6 ma4a domakinski.daje bqh i na polufinala za kupata s litex 2007-ma godina.ina4e haresvam loko plovdiv i vinagi se 4uvstvam kompleksiran kato doidete,6toto ste mnogo i mnogo vikate :D ne 4e levski,cska i botev sa malko,no vie ste adskite :D malko lo6o vi bihme,to4no sled kato bqhte stanali 6ampioni,ama aide :D
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 02 яну 2009 23:57

абе и те бая ви биха на другата година :oops: :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 02 яну 2009 23:59

lauta hools написа:Добра е темата,ама пак я развалиха,тоя нашия иванюве ще яде бой!!!! :D
Ами аз уцелих чужда кола,ама пирката подксочи и не се взриви върху капака,мани ми беше и джип,собственика сигурно...не знам кво щеше да ми се случи! :D :D :D Хубаво,че не я оцелих,тежко ми иначе :D :D :D

Радвам се, че оценката ти е справедлива!
Н А З Д Р А В Е ! ;) :)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 яну 2009 00:00

Blue_Lion написа:
acmilan написа:ахахахха Следвай бащиния пример :twisted: Има ли яки мацки при вас ве ? :P

ba6tiniq primer sam go propusnal,no vi predpo4itam pred 4orbata,6toto sam antikomunist ;) da ti kaja 4estno malko sa pri nas qkite :cry: v Zarata sa pove4e qkite,pitai SHYNE :D pri tebe kak e?ti vtori kurs si mai?

Ми бате,мойта специалност е "елитна" и при нас повечето са зубърки братле,макар че са много печени и за купон са яки,ма за гаджета...кво да ти кажа...тряа да свалям летвата ! :D Добре,че съм комуникативен и си имам познати мацки от София,че иначе паяжинки щях да имам братле :( :D :D :D :D Иначе,да 2ри курс и така...остават ми 2 годинки мамка му ! Тебе кефи ли те специалността,Университета ала-бала ? Ти май си в Ректората или си на Плиска ? Къде бяхте на 8ми,Колега ;)[/quote]
e,vie mejdunarodnicite ste elitni :D imam dvama priqteli parvi kurs mejdunarodni i kazvat,4e sa dovolni,no naistina nqma hubavi macki.moqta zamina lqtoto za usa i mi be6e malko tapo tiq meseci,ama 6te navaksame skoro de ;) specialnostta mi me kefi,az vinagi sam se interesuval ot politika i tova iskah da u4a.6to se otnasq do Universiteta,to e qsno,4e e nomer edno v Bulgaria i az zatova otidoh tam ;) za samiqt grad nqma da kazvam,4e da ne se razsardi6 ;) gadno e kato kaje nqkoi ne6to za selqnite,ama aide...vijdam,4e si pi4 i ne si takav ;) ina4e na pliska sme,no blokovete sa hubavi.na osmi bqh na edna kra4ma i posle edna diskoteka v centara,do Prezidentstvoto,no dosta bqh piinal i ne im pomnq imenata :lol: kato izlqzoh edinstvenoto,koeto vidqh be6e va6iqt ofis na lege :D
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 яну 2009 00:02

SHYNE написа:аааа в зара просто мацките са :oops: нямам думи :) а и са много пекани ;)

Бе и ваще не са за изпускане ;) Познавам няколко :twisted: В София най-яките кифлиоци са от Дружба 1 и Гео Милев (моя кв)...а и от Лозенец :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 яну 2009 00:02

SHYNE написа:абе и те бая ви биха на другата година :oops: :lol:
te ne ni biha,ami ni unijiha :D karai,dogodina se vra6tame,treperete :D

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 03 яну 2009 00:02

ИМА ЛИ НАВИТАЦИ ЗА ФИФА ????? АЙ ЧЕ МИ СЕ ЦЪКА
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 03 яну 2009 00:03

acmilan написа:
lauta hools написа:Леле ама ти от Берое ли си?Знаеш ли колко сме тясни с тях? :D :twisted:

emi kak nqma da sam ot BEROE,zarata si e zelena ;) az ne sam v nqkakvi frakcii i t.n.,no poslednite desetina godini sam propusnal nai-mnogo 5-6 ma4a domakinski.daje bqh i na polufinala za kupata s litex 2007-ma godina.ina4e haresvam loko plovdiv i vinagi se 4uvstvam kompleksiran kato doidete,6toto ste mnogo i mnogo vikate :D ne 4e levski,cska i botev sa malko,no vie ste adskite :D malko lo6o vi bihme,to4no sled kato bqhte stanali 6ampioni,ama aide :D

Е много ясно,че е зелена!Стара Загора е много готин град,бил съм много пъти при вас!Жалко,че отпаднахте по този нелеп начин,много ми беше гадно,че стана така.Имам много приятели от там и помня как плачеха,дано бързо се оправите и се върнете в А група,щото сте готини и ми липсвате вече! :)
Мерси за комплимента,наистина,оценявам го! :)
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Върни се в “Игри и забавления”