lauta hools написа:Наздраве,ставаме все повече и повече!Страхотно!Тая тема няма да угасне никога,както и една друга...![]()
НАЗДРАВЕ !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
lauta hools написа:Наздраве,ставаме все повече и повече!Страхотно!Тая тема няма да угасне никога,както и една друга...![]()
acmilan написа:Blue_Lion написа:acmilan написа:Zdraveite,pi4ove,bqh pokanen ot kanara SHYNE i se otzovah6te izvinqvate za maimunicata,no taq vista napravo
gledam,4e temata e za piene,jeni,futbol-nai-hubavite ne6ta
mejdu drugoto Blue_Lion,s teb mai sme kolegi v Universiteta,pro4etoh,4e si mejdunarodni,az sam politologiq,predstoi sesiq...
Иде иде и не ми се мисли брат![]()
Ай Наздраве по тоя случай
Ти кой курс си ? BTW от Италия и аз харесвам Милан
Parvi sam i sam ot Zaratanazdrave i na teb,makar,4e dnes sam v po4ivka,4e pokrai tiq praznici
milan si e nomer edno i vinagi 6te bade
ina4e ot sofiiskite otbori sam za lokoto,a ba6ta mi e bolen levskar
drugoto e nali znae6-NQMA MOE,NQMA TVOE,SVETAT E BEROE!!!
SHYNE написа:http://zamunda.net/details.php?id=153005&hit=1
вярвам имате регистрация в замундата ,ако не ще вида някаде другаде да я потърсяназдраве
lauta hools написа:Леле ама ти от Берое ли си?Знаеш ли колко сме тясни с тях?![]()
Blue_Lion написа:lauta hools написа:Леле ама ти от Берое ли си?Знаеш ли колко сме тясни с тях?![]()
Мда,Zara Boys и Lauta Hools са партия,ама София-Запад им взеха едно знаме на Зарата като бяха в Ст. Загора![]()
![]()
А С-З пък са партия с Лаута Хуулс - абе магически триъгълник
![]()
![]()
![]()
![]()
НАЗДРАВЕ !!!
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост