Какво е мниението ти за човека преди теб ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Какво е мниението ти за човека преди теб ?
Влади е добро момче, стават интересни дискусийки с него в темите за Реал. 
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Какво е мниението ти за човека преди теб ?
hajitsu написа:Влади е добро момче, стават интересни дискусийки с него в темите за Реал.
Мерси, бате! И ти ми се виждаш добър, ама тва превъзнасяне на ГЕРБ ме дразни.. Затва гледам да не споря на политически теми с тоз батко.
[center]1914[/center]
Добър на хаксбол. 
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Не го познавам много добре, казвал съм го, но никога не съм имал проблеми с него и се надявам така и да бъде в бъдеще.
[offtopic]
Живял съм малко повече и мисля, че мога да направя по-голяма разлика в политиките от теб... Както и да е, нека политиката не ни разединява!
[/offtopic]
[offtopic]
Без име написа:hajitsu написа:Влади е добро момче, стават интересни дискусийки с него в темите за Реал.
Мерси, бате! И ти ми се виждаш добър, ама тва превъзнасяне на ГЕРБ ме дразни.. Затва гледам да не споря на политически теми с тоз батко.
Живял съм малко повече и мисля, че мога да направя по-голяма разлика в политиките от теб... Както и да е, нека политиката не ни разединява!
[center][/center]
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Какво е мниението ти за човека преди теб ?
hajitsu написа:Не го познавам много добре, казвал съм го, но никога не съм имал проблеми с него и се надявам така и да бъде в бъдеще.![]()
И аз тъй.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
от Без име на 10 Юни 2013 20:13
Алекс, ти си някакъв литературен БоК. Пишеш толкова дълги постове, в които казваш толкова малко... Не знам дали съм ти го казвал...
Следвам Библейския модел чадо мое...Всеки сам за себе си,трябва да намери зрънцето истина,в големия океан от слова
Интересен човек. С много тънко чувство за хумор.
Често имаме различни гледни точки за нещата.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
С ръка на сърцето мога да кажа,че една много голяма част от редовните феновете на Манчестър Юнайтед(в този форум),са хора със страхотен интелект,култура и футболни познания.
За Андо мога да кажа само хубави неща-човек с богата обща култура(за своята възраст),фен който истински обича Юнайтед и на мен лично винаги ми е било приятно да комуникирам с него.
А и за никого не е тайна,че подфорума на Манчестър Юнайтед е най-спокойното и изпълнено с хармония и толерантност места в този форум!
Да,имало е доста спорове и по-остри дискусии по най-различни въпроси,но винаги в рамките на добрия тон и взаимно уважение.
За Андо мога да кажа само хубави неща-човек с богата обща култура(за своята възраст),фен който истински обича Юнайтед и на мен лично винаги ми е било приятно да комуникирам с него.
А и за никого не е тайна,че подфорума на Манчестър Юнайтед е най-спокойното и изпълнено с хармония и толерантност места в този форум!
Да,имало е доста спорове и по-остри дискусии по най-различни въпроси,но винаги в рамките на добрия тон и взаимно уважение.
hajitsu написа:[offtopic]Без име написа:hajitsu написа:Влади е добро момче, стават интересни дискусийки с него в темите за Реал.
Живял съм малко повече и мисля, че мога да направя по-голяма разлика в политиките от теб... Както и да е, нека политиката не ни разединява![/offtopic]
[offtopic]Съмнявам се, че знаеш повече. За да подкрепяш милиционери и агенти на ДС се изисква глупост, а не години.
[center]1914[/center]
Без име написа:hajitsu написа:[offtopic]Без име написа:hajitsu написа:Влади е добро момче, стават интересни дискусийки с него в темите за Реал.
Живял съм малко повече и мисля, че мога да направя по-голяма разлика в политиките от теб... Както и да е, нека политиката не ни разединява![/offtopic]
[offtopic]Съмнявам се, че знаеш повече. За да подкрепяш милиционери и агенти на ДС се изисква глупост, а не години.[/offtopic]
[offtopic]А какво се изисква, за да подкрепиш комунисти (мачкали българите десетилетия наред), турци, псевдопатриоти (служещи за подлога на предишните изброени) и партии-анонимници, чиято идея е да съберат необходимия процент и да вземат миилионите? Хайде помисли пак какво е било преди идването на ГЕРБ, какво е било по тяхно време и какво ще бъде със сегашните "лидери".[/offtopic]
[center][/center]
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Върни се в “Игри и забавления”