НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот slavia_forever » 01 яну 2009 22:43

Blue_Lion написа:
slavia_forever написа:
lauta hools написа:Мерси,мерси,вчера към 1 на обяд се роди,аз го видях :D :D :D
Казва се Раян :D :D :D

СУПЕР! МНОГО СЕ РАДВАМ! АМА НАЛИ ЗНАЕШ - ТАЗИ ГОДИНА ЧИЧО, ДОГОДИНА.....КАКВОТО ДОЙДЕ! ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ БРАТЛЕ!

БЛУ КАК ИЗКАРА В БИСТРИЦА СНОЩИ! АЗ В ГОРУБЛЯНЕ ИЗКАРАХ СУПЕР В ЕЛ ДОРАДО-ТО! :D :lol: :lol:
ТАМ БЕШЕ И ПЕНАТА - СТРАТЕГА. БЕШЕ СЕ НАМОТАЛ КАТО ПЪПЕШ! :D :mrgreen: :lol:

ХАХАХ БАТЕЕЕЕ ПУСКАХМЕ СЕ В АДСКИЯ МРАК СЪС СНОУБОРД...ама седнали и едвам не си строших крака,щото бяхме 2ма на един борд иииии няма толко яки спускания брат - ЛУДНИЦАТА :D :D :D :D :D После,един се напи и облече женска рокля,обикаляше из къщата а ние му скрихме дънките в хладилника и тоя като почна да обикаля из къщата и да нервничи бате...счупих се от смях ! Даже го накарахме да влезне в Спалнята дето 2 мацки и 2ма се чукаха като животни - 3 кутийки за една вечер :shock: :D :D То и аз имах шанса да "шия",ма не ми се занимаваше,щото ми се правеха простотийки :twisted: :D :D :D :D А отностно "зарята"...емм от там се виждаше цяла София и беше като Бейрут :twisted: :twisted: А ние имах чуството,че ще съборим Витоша брат !!! :D :D :D :D Най-интересното е,че се почнахме от 10 сутринта с водките...изпих 2 на гладно и нищо ми нямаше ;) После аз отидох по-рано горе в Бистрица,и почнах с бирички и общо съм изпил 7-8 големи,но нищо не ми стана,щото нещо не щях да се напивам,че ми беше шоу и на трезво иии те така :twisted: :D :D :D :D :D Бе като изключим,че ме боли гъза и единия крак от борда - перфектно брат !!! При вас как беше ? Пената каза ли нещо ново :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ами супер беше! Пиене ядене с приятелите. Понеже имаше много ракети и пиратки, Пената вика, че сме момбилизирали специалните части на армията, ама излезе да гледа навън! Някъде към 20 часа отидохме, ядохме, пихме и някъде към 4 сутринта на първи си тръгнахме - пияни на шишарки! :mrgreen: :D :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 01 яну 2009 22:44

хахахаха Пената каза ли как да се разгърнат Спец. Частите :D :D Бате,те в тия квартали,дето повече са къщи е по-страшно откъм снаряди :twisted: :D :D :D :D
Изображение

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 01 яну 2009 22:48

НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ И ЗА МНОГО ГОДИНИ. :lol: :lol: :lol: :D :D :D ;) ;) ;)

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 01 яну 2009 22:50

емо73канар написа:НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ И ЗА МНОГО ГОДИНИ. :lol: :lol: :lol: :D :D :D ;) ;) ;)

Наздраве брат :)
Изображение

fcb

Мнениеот fcb » 01 яну 2009 23:09

чнг на всички.въпреки ,че въобще не бях в настроение за празненства прекарах може би най-хубавата нова година от както се помня.тази година реших да послещна нова година на площада в Пловдив.Бяха ми казвали ,че предишни години било много скучно и тъпо,но тази за мое частие имаше супер програма.бяха комиците,асамбъл българи ,май някакви оперни и други певци .Имаше и безплатно вино. след 12 часа,пироефектите , правото хоро и ръцениците имаше дискотека до сутринта.на площада беше и кмета на Пловдив Славчо Атанасов.беше отлявата страна на сцената точно до мен и по едно време(още в началото) му честитих нова година и го питах има ли надежда за Ботев.Той ми каза много силни думи,които ще кажа веднага след като селския фен на локото зи замине от стадиона ни. Така че прекарах си прекрасно и съм сигурен ,че 2009 ще е също прекрасна и ще е годината на Ботев Пловдив.

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 01 яну 2009 23:34

fcb написа:чнг на всички.въпреки ,че въобще не бях в настроение за празненства прекарах може би най-хубавата нова година от както се помня.тази година реших да послещна нова година на площада в Пловдив.Бяха ми казвали ,че предишни години било много скучно и тъпо,но тази за мое частие имаше супер програма.бяха комиците,асамбъл българи ,май някакви оперни и други певци .Имаше и безплатно вино. след 12 часа,пироефектите , правото хоро и ръцениците имаше дискотека до сутринта.на площада беше и кмета на Пловдив Славчо Атанасов.беше отлявата страна на сцената точно до мен и по едно време(още в началото) му честитих нова година и го питах има ли надежда за Ботев.Той ми каза много силни думи,които ще кажа веднага след като селския фен на локото зи замине от стадиона ни. Така че прекарах си прекрасно и съм сигурен ,че 2009 ще е също прекрасна и ще е годината на Ботев Пловдив.

Ей, дано да е така :)

Ако, Славчо ни уреди ще гласувам за него :P

П.П Вече съм по-добре, но не мисля да правя скоро така, както снощи.

В 12:00, яко повръщах :D

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 02 яну 2009 00:00

Ако нямаше толкова Ботевисти тука щях да ви кажа нещо смешно,дето се случи вчера,ама.......аз нямам и грам пръст в тая работа,просто майка ми е леко откачена и не й пука от нищо :D :D :D
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

fcb

Мнениеот fcb » 02 яну 2009 00:03

Meto_1912 написа:...Ей, дано да е така :)

Ако, Славчо ни уреди ще гласувам за него :P ...

той не каза нещо конкретно за сделка,защото и той сигурно не знае какво мисли селския идиот.Но въпреки,че не съм гласувал на изборите ,Славчо ми стана много симпатичен.Градът живна откъм културни мероприятия.През лятото бях на някакъв танцов фестивал,организацията беше супер и също си прекарах невероятно,вчера пак имаше супер купон много по добър от предишни години,през годината си има и други подобни безплатни събития ,така че засега съм доволен.Дано помогне още с каквото може и на Ботев,за да се отървем по бързо от селския.

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 02 яну 2009 10:21

Наздраве МЕТО_1912 !!
Още от сутринта съм се почнал :D :D :D

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 02 яну 2009 17:41

НАЗДРАВЕ!