НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот slavia_forever » 04 ное 2008 23:03

PLOVDIV PEE 1912 написа:
birabecks написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Абе взе да става много тежък и напрегнат живота ,да му еба майката!!!

Нещо не е както трябва !? Много песимизъм тая вечер.Не ги вземай нещата толкова навътре!

Не бе ,просто по цял ден търчане напред назад,постоянно изкачат нови и нови проблеми....аабе Господ да дава живот и здраве пък останалото....

БРАТ - НАИСТИНА Е ТАКА! И ПРИ МЕН ИМА МНОГО ТРУДНОСТИ! ВЪПРЕКИ ТОВА, НЕ МОГА ДА НЕ ЗАБЕЛЯЗВАМ ХУБАВИТЕ МОМЕНТИ, КОИТО ПОСТОЯННО СЕ ОПИТВАМ ДА СИ СЪЗДАВАМ - НА МЕН И СЕМЕЙСТВОТО! ТАКА И ТИ - ЩЕ НАМЕРИШ НАЧИН, ДА ИЗЛИЗАШ ОТ НАПРЕГНАТИТЕ И НЕПРИЯТНИ СИТУАЦИИ - ДОКАЗАЛ СИ, ЧЕ СИ СЪСТОЯТЕЛЕН И ИНТЕЛЕГЕНТЕН ЧОВЕК! ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 04 ное 2008 23:04

АЙДЕ 3: 0 !!!!!!!! ВУЧИНИЧЧЧЧЧЧЧЧ!!!!! поздрав за моя приятел Blue_Lion ;)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 04 ное 2008 23:05

birabecks написа:
plan-2012 написа:Пичове , днес ми взеха кръв от вената за да си изследвам ХОЛЕСТЕРОЛА , оказа се че добрия и лошия холестерол са ми в нормите , ама ТРИГЛИЦЕРИДИТЕ не .
Някой от вас може ли да ми обясни за какво става въпрос / не че утре сутрин няма да питам джи пи то / , ама все пак може да има експерти тук .

Наздраве !

Аз,като експерт,мога да ти кажа,как да си излекуваш добрия холестерол...Свински врат,майна,с много сол и черен пипер,бира,език "пане" и...упражнението с водката и доматения сок ти е ясно...А ,да - бърбънче отвреме-навреме...

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:idea:

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 04 ное 2008 23:05

lauta hools написа:Пичове мерси за думите ви!НАЗДРАВЕ И ОТ МЕН! :)
А пък да ви кажа за Каменица Лев-много е добра!Братовчед ми работи в Бирената фабрика и представяте ли си кво е като си дойде от работа.....бати и пиянското семейство дет сме майна :D :o :D ;)

Аз съм печатар и най-редовно печатаме едни картонени тавички в които нареждат шишетата на Каменица лев , Бекс и Стела Артуа... представяте ли си какъв шок изживявам по цяла смяна .....когато само една гола опаковка да ми е пред очите :mrgreen:
Последна промяна от plan-2012 на 04 ное 2008 23:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 04 ное 2008 23:07

Blue_Lion написа:Ето ме и мен за малко ! АЙ НАЗДРАВЕ ! Верно УТРЕ стискайте палци да не се сети,че е голям чифут тоя майка му ше е*а ! :evil: Plovdiv Pee,за живота си прав,брато ;) Ама като знаеш,че можеш да си пийнеш,да гледаш футбол,а и ти си имаш жена,дете едно друго,като се прибереш брато - това е най-голямото богатство - ЕВАЛАТА БРАТО за това ! Тегав е живота,ма иначе щеше да е скучно ! Ай аз съм на 20,ма съм ти казвал,че искам да имам семейство,ма след много години щото са ми се живее ! ;) Ма живота като има с кой да го споделиш,знаеш че има за кой да живееш ;) АЙ НАЗДРАВЕ !!! :) Fuck Liverpool,I'd Rather Walk Alone !

Ами НАЗДРАВЕ И УСПЕХ

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 04 ное 2008 23:11

БРАТ - НАИСТИНА Е ТАКА! И ПРИ МЕН ИМА МНОГО ТРУДНОСТИ! ВЪПРЕКИ ТОВА, НЕ МОГА ДА НЕ ЗАБЕЛЯЗВАМ ХУБАВИТЕ МОМЕНТИ, КОИТО ПОСТОЯННО СЕ ОПИТВАМ ДА СИ СЪЗДАВАМ - НА МЕН И СЕМЕЙСТВОТО! ТАКА И ТИ - ЩЕ НАМЕРИШ НАЧИН, ДА ИЗЛИЗАШ ОТ НАПРЕГНАТИТЕ И НЕПРИЯТНИ СИТУАЦИИ - ДОКАЗАЛ СИ, ЧЕ СИ СЪСТОЯТЕЛЕН И ИНТЕЛЕГЕНТЕН ЧОВЕК! ;)[/quote][/quote]
Мерси форевър,опитвам се,старая се !

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 04 ное 2008 23:12

PLOVDIV PEE 1912 написа:
Blue_Lion написа:Ето ме и мен за малко ! АЙ НАЗДРАВЕ ! Верно УТРЕ стискайте палци да не се сети,че е голям чифут тоя майка му ше е*а ! :evil: Plovdiv Pee,за живота си прав,брато ;) Ама като знаеш,че можеш да си пийнеш,да гледаш футбол,а и ти си имаш жена,дете едно друго,като се прибереш брато - това е най-голямото богатство - ЕВАЛАТА БРАТО за това ! Тегав е живота,ма иначе щеше да е скучно ! Ай аз съм на 20,ма съм ти казвал,че искам да имам семейство,ма след много години щото са ми се живее ! ;) Ма живота като има с кой да го споделиш,знаеш че има за кой да живееш ;) АЙ НАЗДРАВЕ !!! :) Fuck Liverpool,I'd Rather Walk Alone !

Ами НАЗДРАВЕ И УСПЕХ

NEVERTHELESS - I NEVER WALK ALONE, BEER ALWAYS STAYS NEXT TO ME! ХАЙДЕ НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ ТУК!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 04 ное 2008 23:14

И АЗ ХАРЕСВАМ ЛИВЕРПУЛ,НО И АТЛЕТИКО СА МИ СИМПАТИЧЕН ОТБОР .

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 04 ное 2008 23:21

SHYNE написа:АЙДЕ 3: 0 !!!!!!!! ВУЧИНИЧЧЧЧЧЧЧЧ!!!!! поздрав за моя приятел Blue_Lion ;)

Бате,много тъпа седмица ! :( Мама им да е*А тия ги съживихме :( Еми честито брат ;) :D :D И НАЗДРАВЕ,ГОРЕ ГЛАВАТА ПИЧОВЕ И СЛЕД ВСЯКА ТЪМНА НОЩ ИМА И ЕДНО СВЕТЛО УТРО ! ПРОСТО КОЛКОТО И ТРУДНО ДА Е,ТРЯБВА ДА НАМЕРИМ СИЛИ ДА СЕ СПРАВИМ С НЕЩАТА И СЛЕД ТОВА ШЕ НИ Е ПРИЯТНО ;) Дано да съм ти помогнал с нещо Plovdiv pee,и аз и другите нали,а и дано да ти е поолекнало :) АЙ НАЗДРАВЕ МОМЧЕТА,НИЕ СМЕ ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ ! :) :) :) :D :D
Изображение

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 04 ное 2008 23:21

PLOVDIV PEE 1912 написа:
birabecks написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Абе взе да става много тежък и напрегнат живота ,да му еба майката!!!

Нещо не е както трябва !? Много песимизъм тая вечер.Не ги вземай нещата толкова навътре!

Не бе ,просто по цял ден търчане напред назад,постоянно изкачат нови и нови проблеми....аабе Господ да дава живот и здраве пък останалото....

Живот и здраве,казваш...Нямаш си на представа,колко си прав...Имах дъщеря на 13 години.Преди 3 години загина,при катастрофа /аз не бях там/...Тука спирам,защото става много лично.Мисълта ми е,че има много по-лоши неща от безпаричието,напрежението,юркането,проблемите в живота,като такъв.Та...живот и здраве да има - тва е.На всичко друго - майната му!
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Върни се в “Игри и забавления”