Liquidator написа:Изпуснах срока
ИГРА: Последният оцелял (Голмайстори)/ 7ми сезон
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- tornadoto_96
- Контакти:
Re: ИГРА: Последният оцелял (Голмайстори)/ 7ми сезон
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]
- THE RED SNAKE
- Контакти:
Пфу, Аугсбург един път ще вкарат 100 гола и бота им няма да се е разписал
! Ся требе да чакам на Бало
!
Успех на останалите.
- THE RED SNAKE
- Контакти:
Продължавам
!
Осмият кръг свърши:
Общо записали се : 46 Общо оцелели :4 Общо отпаднали : 42
ВНИМАНИЕ : Понеже остават само 3 първенства тоя уикенд играем по финалните правила...всеки посочва точно по 4 играча(бонусите както си е по принцип не важат, кой стингал до тук стигнал)...всички посочваме по 4 ма и печели този, на който най-много играча му вкарат...ако някой е 3/4, а другите 3 ма са по-малко тоя с 3/4 печели...ако има 2 ма играчи с равенство се гледа общия брой голове, вкарани от играчите...примерно ninjata i valni са по 3/4, но тримата на valni са вкарали 6 гола, а на ninjata 4 valni печели...Припомням, че нямаме право да използваме използвани от нас футболисти
След малко пускам програмата за деветия финален кръг
Общо записали се : 46 Общо оцелели :4 Общо отпаднали : 42
ВНИМАНИЕ : Понеже остават само 3 първенства тоя уикенд играем по финалните правила...всеки посочва точно по 4 играча(бонусите както си е по принцип не важат, кой стингал до тук стигнал)...всички посочваме по 4 ма и печели този, на който най-много играча му вкарат...ако някой е 3/4, а другите 3 ма са по-малко тоя с 3/4 печели...ако има 2 ма играчи с равенство се гледа общия брой голове, вкарани от играчите...примерно ninjata i valni са по 3/4, но тримата на valni са вкарали 6 гола, а на ninjata 4 valni печели...Припомням, че нямаме право да използваме използвани от нас футболисти
След малко пускам програмата за деветия финален кръг
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- THE RED SNAKE
- Контакти:
Дам... време е вече за тежката артилерия
!
Щеше да е добре тея правила да са сложени на първа страница,че аз сега научавам за тях.Мислех си,че до края ще играем така 
ninjata написа:Щеше да е добре тея правила да са сложени на първа страница,че аз сега научавам за тях.Мислех си,че до края ще играем така
По принцип като останат 3 ма или по малко влизат в сила, но сега няма как то трябва да свършим, след тоя уикенд няма да има на какво да залагаме...
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- THE RED SNAKE
- Контакти:
kingofpop написа:
След малко пускам програмата за деветия финален кръг![]()
![]()
Кинг, аре пускай програмата, че ме сърбят пръстите да спечеля играта, бре
Пуснал съм програмата за финалния кръг (на главната страница), който е от събота до неделя.
ПОНЕЖЕ НЯМА МАЧОВЕ В ПЕТЪК, КРАЙНИЯТ СРОК ЗА ПРОГНОЗИ Е НАЧАЛОТО НА ПЪРВИЯ МАЧ В СЪБОТА, 18.00...НЕ СЕ ПРИЕМАТ ЗАКЪСНЕНИЯ
ПОНЕЖЕ НЯМА МАЧОВЕ В ПЕТЪК, КРАЙНИЯТ СРОК ЗА ПРОГНОЗИ Е НАЧАЛОТО НА ПЪРВИЯ МАЧ В СЪБОТА, 18.00...НЕ СЕ ПРИЕМАТ ЗАКЪСНЕНИЯ
Върни се в “Игри и забавления”