Top Eleven Football Manager-Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Top Eleven Football Manager-Фен тема
Добро начало, победа с 4-0.
Тоя, който ще спечели групата ме отнесе 0:3. Иначе за купата резонно 6:0, утре ще видя какви са ми шансовете да я взема.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Udoji90
- Контакти:
Най-после успях да си купя така нужния вратар - 24-годишен чех с 4 звезди и на 2 единици от пета. Ще бъде резерва, но отстъпва на титуляра само с 1 единица качество. След като сложих за продажба досегашния си резервен вратар, вече всичките ми играчи са с 4 и повече звезди.
Евентуално може да си потърся играчи за още 1-2 позиции, но не е задължително, така че май по-скоро ще трупам жетони.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Liquidator
- Контакти:
iLhancho написа:Може ли да ми кажете, защо като пратя покана за играта на брат ми, той я приема и после той ми изпраща и аз я приемам, не става, не можем да се добавим отдоло, като приятели там в играта ли кво беше. Или то е направено така : тия покани да стават само да речем като аз съм започнал да играя и да трябва да му пратя покана, а той да не я е започвал играта и тогава ще ми е отдоло той.. ?
И аз имам същия проблем.Имам приятели,които играят играта,но долу ги няма. Някой знае ли как да го оправя?

[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/04/FE/2e0ce920fd7c04fe.jpg[/rimg]
8 от 8 за лигата
Най-добрия ми старт, от както съм мениджър 

- modor
- Контакти:
Мачкам всички наред....

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Liquidator написа:iLhancho написа:Може ли да ми кажете, защо като пратя покана за играта на брат ми, той я приема и после той ми изпраща и аз я приемам, не става, не можем да се добавим отдоло, като приятели там в играта ли кво беше. Или то е направено така : тия покани да стават само да речем като аз съм започнал да играя и да трябва да му пратя покана, а той да не я е започвал играта и тогава ще ми е отдоло той.. ?
И аз имам същия проблем.Имам приятели,които играят играта,но долу ги няма. Някой знае ли как да го оправя?
Не сте в един сървър на играта.

- Liquidator
- Контакти:
Мисля,че разбрах какъв е проблема. Когато се регистрирах в играта нямах добавени приятели,защото профилът ми беше нов,та може би е затова. 

[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/04/FE/2e0ce920fd7c04fe.jpg[/rimg]
- Udoji90
- Контакти:
Лоша работа. Паднал съм с 1-0 вчера в първенството с гол 9 мин. преди края, а ми се е контузил и титулярният десен халф.
След тази загуба съм последен, но разликите са малки, така че се надявам бързо да отлепя от дъното. Днес съм домакин срещу 3-тия и с 3 промени в състава се надявам да постигна благоприятен резултат.
За Купата съм взел протколния си реванш и не би трябвало да имам проблеми и срещу следващия си съперник. От 1/4-финалите съперниците започват да стават сериозни.

За Купата съм взел протколния си реванш и не би трябвало да имам проблеми и срещу следващия си съперник. От 1/4-финалите съперниците започват да стават сериозни.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Ако не станат глобални издънки, трябва да съм на финал за купата без проблем. Ама има един румънец с качество на отбора като моето в другия поток.

Върни се в “Игри и забавления”